עזרתכם מתבקשת

dili

New member
עזרתכם מתבקשת ../images/Emo13.gif

לבת דודה של בעלי נולד תינוק (שלישי במספר), החלטנו להביא מתנה מעשה ידיי, אבל לא הגענו להחלטה מה תהיה המתנה... חשבתי ציור לחדר הילדים, אבל אני לא יודעת אם הציור יקלע לטעמה של האם ולטעמו של החדר
(למרות שהיא תמיד תוכל לתת את זה כמתנה למישהו אחר
) חשבתי מובייל מדאס... יש לכם עוד רעיונות?

lilachh

New member
דילי - אמנם אני לא מקורית אבל..

אני בעד ציור לחדר...מה כבר יכול להיות לא לטעמה בציור לחדר ילדים..ובמקרה הכי גרוע...היא לא תתלה.. באותה מידה היא יכולה לא לאהוב משהו אחר שתכיני..אני גם הכנתי לאחיינית שלי שני ציורים לחדר ילדים, חשבתי גם על להכין שעון ככה שזה יכול להיות גם רעיון עבורך.

מובייל:

אפשרי - מובייל של חיות קטנות מדאס בכל מיני צבעים = עבודת נמלים או: יונים וציפורים מדאס (יותר קל לפסל, בחתיכה אחת) ואח"כ אפשר לצייר עליהם כנפיים ומקור. להשחיל על חוט ריקמה בצבע שצבעת את הציפורים... אפשר בין הציפורים להשחיל כדורי דאס שצבועים בזהב וכסף, זה מוסיף מראה יוקרתי שכזה...

dona flor

New member
מה לגבי...

שעון לחדר ילדים יש דוגמאות משגעות ולא יקר כל העסק

dili

New member
את כל מה שהצעתן, אני עושה...

גם פרסמתי פה תמונות בעבר... אז כנראה שזה מה שנעשה
תודה

קודם כל מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo57.gif|

מה השם הנבחר? יש לי כמה רעיונות *שמיכת טלאים- אם את יודעת קצת לתפור זאת יכולה ליהיות מתנה מקסימה! אני מאוד הייתי שמחה לקבל מתנה כזאת, אפשר להוסיף כל מיני דמויות חמודות או חיות. * קופסא יפה שתכיני, די גדולה, שתכניסי לה כל מיני דברים קטנים וחמודים- מוצצים, מחזיק מוצצים(שאפשר גם להכין לבד), מסרק קטן, בובות פרווה קטנות, וכו´... *שלט חדש לדלת (אם הם כותבים הם את שמות בני המשפחה אז הם יצטרכו חדש) או שלט לחדר של הילד וחוצמזה גם מובייל וציור לחדר זאת מתנה מאוד יפה.

dili

New member
אהבתי את רעיון הקופסא!

האמת שאני לא יודעת את השם
הקשר בין בעלי לבת דודתו לא משהו, אבל יש אירוע צנוע וצריך ללכת... את יכולה לתת לי רעיון איך להכין מחזיק מוצצים לבד?

סליחה, לא הבנתי שמדובר בבת דודה

חשבתי שנולד לך אחיין..:) טוב אז לגבי המחזיק, זה סתם רעיון שעלה לי אז צריך להכין צורה כלשהי למשל מעיסת נייר, אול לקנות מוכן, חתיכת פלסטיק\קלקר (ראיתי בכל מיני צורות- שמש, חמסה, דובי וכו´) מה שחשוב שזה יהיה חומר קל ושלא יישבר אם הוא נופל לרצפה.. ואז לצבוע\לצייר לפי הדמיון(כמובן שחשוב שהצבעים לא יהיו רעילים), לזה לחבר רצועת סאטן ארוכה. ולסיום צריך לחבר תופסן לרצועה, שעליו יהיה המוצץ, ולחבר תופסן לצורה עצמה, שזה ייתפס לחולצה של התינוק. זהו, אני מקווה שהבנת את ההסבר, אם יהיו לי עוד רעיונות אני יכתוב לך. בהצלחה!

Lורליי

New member
רעיון

מתלה למגבות מעילים וכו´. אני לקחתי קרש פשוט הדבקתי עליו יציקות גבס חמודות (ברווזים ושפנים) ובין יציקה ליציקה נעצתי מתלים פשוטים (מתלה שבא עם בורג) יצא מקסים (לדעת הסביבה, אני הכנתי לסבתא שלי לכבוד החג, ודודה שלי שמצפה לילד נורא התלהבה ורמזה שהיא מזמינה לכבוד התינוק) עוד רעיון על אותו בסיב להכין מד גובה תואם כסט או שלא. ועוד רעיון: לקחת צלחת לבנה להדביק במרכז תמונה של התינוק ומסביב לכתוב את שמו תאריך, יום ושעת הלידה, את המשקל הגובה ושאר פרטים חשובים יותר או פחות. בהצלחה ומזל טוב

א אוהל

New member
מתנות לתינוק שנולד../images/Emo95.gif

מתנות יפות ושימושיות: מד גובה מצוייר (בדיוק קניתי קרש באיקאה לעשות אחד לבת שלי, עלה 29 ש"ח). שעון לחדר מעץ אותו תעטרי עם ציורים או מפיות (גם את זה קניתי באיקאה השבוע - 25 ש"ח) שמיכה עם רקמה או אפליקציה של ציור חמוד + שם הילד - תמיד שימושי ומאוד אישי. את יכולה לקנות שמיכת פליס, כותנה או פיקה לא יקרה. קוביות משחק מספוג שכל צד שלהם בצבע/ מרקם שונה. אם תרצי - אני אסרוק לך הוראות איך לעשות את זה. קופסת עץ יפה שבה ההורים יוכלו לשמור מזכרות מהילד: צמיד מביה"ח, נעליים ראשונות וכו´. ומזל טוב!

שמשאור1

New member
בובה / דובי מפמו

ליצור בובה או חיה קטנה מפימו ואליה לחבר את הסרט עם התופסן.

קופסא זה רעיון נהדר

לכל הדברים הראשוניים. לשני הילדים שלי יש קופסאות שבהן יש את העיתון מיום הלידה, את הבקבוק הראשון שהם קיבלו בתינוקיה בבי"ח, את הטיטול הכי קטן שיש ועוד המון דברים, את הסימונים שיש להם ולאמא על היד בלידה וכאלו, זה מאד נחמד. אני בעד קופסא

למעלה