עזרתכם חברים...

ליה777

New member
עזרתכם חברים...

שלום לכולם,
מתה להוציא רישיון (בטח אתם שומעים את זה מלא, נכון?)
התלבטות קלה:.אין לי ניסיון ברכיבה על אופניים, ממש רק אתמול למדתי לרכב (זה היה דיי מהיר יחסית והצלחתי להשתלט, נטייה קלה ליפול לצד בפניות אני מניחה שזה ישתפר:), אני מניחה שיש לזה השפעה קלה על יציבות על קטנוע, השאלה אם באמת זה יסכן אותי החוסר ניסיון הזה??? או שמהר לומדים איך לתמרן?
אני מאמינה שאם אעבור טסט זה יהפוך אותי כשירה (בטוח שצריך קצת להתאמן על הכביש אבל זה עם הזמן..)
תודה מראש:)

aaronc76

New member
המשיכי עם האופניים עוד כמה חודשים

לפני שמוציאה רשיון לאופנוע.

ליה777

New member
חח..:)

תודה על התשובה, "תתאמני עוד כמה חודשים" זה גם אני יכולתי לבשר לעצמי, פשוט באמת עניין אותי לדעת מה המשמעות של לדעת לרכב יומיים או 20 שנה

Duo Fun

New member
יש חשיבות רבה ליציבות ולביטחון העצמי

תחושת חוסר יציבות עלולה לגרום ללחץ, לחץ עלול לפגוע בביטחון העצמי. חשש ופחד עלול לשתק או לחילופין לגרום לך לבצע פעולות באופן קיצוני.
לכן, אני ממליץ לרכוש תחילה מיומנות ביציבה על אופניים בטרם תעברי לאופנוע.

בהצלחה.

The Pinky P

New member
אני רוכב 20 שנה...

טוב נו,12 אבל גם משהו לא?

יש לי שליטה טובה מאד יחסית על האופניים,גם ברכיבה אקסטרימית וגם ברכיבה "רגילה".

מתוך התניידות על הכבישים עם האופניים בתור רכב באופן קבוע ואחרי מספר שעורי נהיגה על אופנוע גם במגרש וגם בכביש אני מסיק (בינתיים כן?) ש...

השימוש באופניים תרם רבות לראייה המרחבית בנסיעה עירונית ולקבלת "קנה מידה" מדוייק כשאתה על הדו גלגלים ועליך להתנהל על הכביש.
שכמובן העניין ממש שונה כשאתה נוהג באוטו - הפרופורציות משתנות,מהירויות,פניות,עקיפות,קבלת החלטות וכולי...

את האמת? מבחינה טכנית אני לא מרגיש שיש לי ייתרון התחלתי בשווי משקל או בטכניקה של תרגילי המגרש,טוב אולי קצת בנסיעה איטית על הפס אבל גם זה ממש בקטנה...

ואולי גם עוד נקודה קטנה - רוב הרוכבים המתחילים,גם באופניים וגם בדו''ג ממונע נוטים להסתכל על המרחב הקרוב לגלגל הקדמי כשהם רוכבים.
מתוך הרגל כבר למדתי להסתכל "לג" אחד קדימה,זה עוזר גם בתרגילי המגרש וגם בהבנה ו "עיבוד" של המתרחש בכביש.

אם אזכה לרכוב על דו''ג ממנוע מספיק זמן,אוכל להיות יותר חכם בהשוואות ביניהם וכמובן,לשתף...

בהצלחה לך.

The Pinky P

New member
magic היחיד....

כן אתה רואה טוב,היו לי אופניים ורודים...
הלכתי נגד העדר,לא הייתי כמו כולם

ואני עדיין נוטה לכיוון ה"ג'וי מקס"

xfwind

New member
יש לי יתרון שאולי אין כאן לאף אחד.....

את הרשיון הראשון שלי על רכב ממונע עשיתי על "אופניים עם מנוע עזר".
זה לאחוז את המקל משני הקצוות
....סתאאאאאאםםםםם

The Pinky P

New member
צולם ב...

אזור רחובות על גבול כביש 40.

זה צולם די מזמן,לפני 7-8 שנים בערך.

זה היה פארק גדול שבנינו עם הרבה אלמנטים,נהרס לטובת בניית כביש (זה שיוצא מהעוקף המזרחי של רחובות לכביש 40)

למעלה