עזרתכם דרושה...

עזרתכם דרושה...../images/Emo53.gif

אמנם איני גולש קבוע בפורום הספציפי, אך כיוון שאני גולש בפורומים אחרים בתפוז, חשבתי ואולי ופורום נכבד זה יצליח לעזור לי בנושא הפורום עצמו. אבי מתכנן הפלגה לאיזור יוון טורקיה. בסוף ההפלגה התכנון הוא להשאיר את היאכטה לעשרה ימים באחת משתי המרינות: מנדרקי רודוס או בסימי. חיפושים לתעריפי עגינה בגוגל העלו חרס, ונסיון ליצור קשר טלפוני עם כל אחת מהמרינות גם-כן נכשל. אודה לכם מאוד, אם תוכלו להציג בפני מידע ותעריפים של המרינות הנ"ל, או מספר טלפון פעיל בו אוכל לברר את הפרטים לבדי. מדובר על עגינה של 10 ימים ליאכטה 50 רגל. תודה מראש.

איה01

New member
רודוס

רודוס ,נכון לאוקטובר האחרון זכורה לי כתענוג יקר במיוחד (כ 100 יורו רישום ביוון + 15 יורו ליום עבור עגינה + 40 יורו ביקורת גבולות ומכס..) אל תתפוס אותי במילה לגבי הסכומים ,אני אבדוק אם יש לי רישום של הסכומים המדוייקים. + צעידות אינסופיות בין המרינה - מעגן דיג (הריקה להפליא) לנמל המסחרי,לצורכי בירוקרטיה בקיצור טירטור מטורף ויקר, אם כי היה שווה כל גרוש לטעמי, אני אהבתי מאד! את רודוס. אם אין כוונה לשהות שם , ניראה לי הרבה יותר זול ובטיחותי להשאיר את הסירה במרמרים למשל...

מרמריס, מרמרין../images/Emo70.gif

רודוס הפכה בלתי ניסבלת בשנים אחרונות, סימי נחמדה אבל לא על מנת להשאיר שם ספינה לבד. במפרץ מרמריס יש כמה מרינות, במרינה מרמרין נימצא זוג ישראלים - משה וקלאודיה שגרים על יכטה ועובדים שם. הם בטח יוכלו לעזור לך. אופציה אחרת היא מרינה פיניקה שרות מס. 1 בין המרינות באזור .

אולי

בפילוט בוק תמצא טלפונים. בכל מקרה בשני המעגנים הנ"ל עוגנים בשיטת עוגן בחרטום וחבלי ירכתיים לרציף. אני לא ממליץ להשאיר ספינה כך ללא השגחה ל 10 ימים. ולכן,אם רוצים להשאר ביוון יש מרינה מסודרת ומקסימה באי קוס. ואפשר גם לעבור לתורכיה-הדרך לא ארוכה מידי-והמרינות באיכות גבוה.

חברים השאירו את היאכטה

בפיניקה והיא עמדה שם כחודש שלם ללא שמשהו מהם ביקר ביאכטה. לא היתה להם כול תלונה. בשאני ביקרתי ביאכה היה יום של משבים חזקים מאד ראיתי במו עיני איך אנשי מנהלת המרינה עוברים בין היאכטות בודקים ומחזקים חבלים. בהחלט אפשר להעמיד יאכטה בפינקה לתקופה ארוכה.

arik2000

New member
פיניקי מומלץ

אני השארתי של יאכטה לכל החורף מבבלי לבקר, וגם השנה אני עומד לעשות זאת שוב. אז מהר כדי שלא יהיה צפוף.............

zina71955

New member
The only place ın the Dodecanese

in which a yacht can safely be left is the new marina in Kos. Forget about other spots. This if you are willing to pay the entry to Greece in you budget. Otherwise the best close marina in the vicinity is Marmaris yacht Marine.

אדם99

New member
רודוס הכי זולה, אבל הומה מאוד. אם

תעמוד בקצה הרציף באיזןר תחנות הרוח יש שם חבלי חרטום. קוס, פיניקה ןקמר מרינות מצוינות אבל יקרות (נכון לעונה שעברה 30 יורן ללילה), סימי אני לא יודע מחיר אבל מנסיון העגינה שם קשה מפני שזה נמל טבעי והעומק הוא גדול (30 40 מטר). אם הייתי במקומך הייתי משאיר בפיניקה שהיא מרינה שאוהבת ישראלים. בכל מקרה בהצלחה.

mymermaid

New member
יכט מרינה מרמריס מומלץ

רוב המרינות בתורכיה יש שמירה אבל אנחנו כבר שנתיים ביכט מרינה במרמריס וראינו איך העובדים באמת שומרים על היכטות שנמצאים שם ללא הבעלים בסביבה, ואפשר להמליץ לך בלב שקט על המקום. זה זול (יותר זול מפיניקה), שמירה טובה מאוד וקל הלגיעה בטיסה.

למעלה