עזרתכם בבקשה

zappa19

New member
עזרתכם בבקשה

שלום לכולם, יש לי זקוק למידע בקשר לעבודה "מועדפת" (ליתר דיוק מענק של המועדפת). 1. האם החוק על זכאות נשאר כמו שהיה או שחלו בו שינויים? 2. יש לי טופס שעבדתי בתחנת דלק "יילו", מה שלא נראה לי זה שרשום ל שם שעבדתי ב:"חנות נוחות ותחנת דלק" בתפקיד "מוכרן YELLOW בתחנת דלק". האם מבחינת ביטוח לאומי זהו ניסוח מתאים או שעלי לבקש מהמעסיק טופס עם ניסוח שונה? הרי למי שלא יודע, בתחנת דלק "יילו" זה בעיקרון שירות עצמי והמוכרן שעובד שם רק פותח את המשאבה מהחנות. ממה ששמעתי עד עכשיו, זה נשחב למועדפת וגם הבנתי שהחבר'ה שעבדו לפניי קיבלו את המענק. האם זה ניסוח בטופס שלי "כשיר"? תודה.

zappa19

New member
*יש לי = אני ../images/Emo67.gif

ככה זה כשאתה משנה ניסוח בלי לשים לב לתחילת נהמשפט

עוגייה

New member
לפי מה שהבנתי מקבלים את המענק

אבל תעדכן מה קורה כי אני גם כנראה הולכת לעבוד שם..

zappa19

New member
עם ניסוח כזה?

אני אברר בביטוח לאומי כמובן, אבל סתם חשבתי אולי מישהו יודע...

עוגייה

New member
מה שהסבירו לי,

זה שבגלל שאלו תחנות בתדלוק עצמי, ואתה עובד בחנות ואם למישהו יש בעייה אתה זה שיוצא לעזור לו ואתה בעצם "המתדלק" או זה שנמצא שם על תקן המתדלק כשצריך, זה נחשב.. משהו כזה..

מה שהסיבור לי פעם בכנס משתחררים

זה שאם כתוב משהו בסגנון "עובד כללי בתחנת דלק" זה סבבה. אבל אם כתוב משהו כמו מוכר אז לא. אבל אם אלה שלפנייך קיבלו אז כנראה שזה בסדר.

zappa19

New member
יפה

אני לא יודע מה היה רשום אצל הקודמים. אני עבדתי שם רק כמה ימים (13 ליתר דיוק) ואז נשבר לי הזין מהעבודה הזאת ולא, אני לא מצטער לרגע. הבעיה היא שאני חושש שזה לא תופס ואז לא יהיה לי מענק כשאני אגיע למספר הימים הדרוש. טוב, תודה לכולכם, כנראה שרק בביטוח לאומי יגידו לי חד משמעית...

למעלה