עזרתכם, בבקשה

אשכול 22

New member
עזרתכם, בבקשה

סופסוף, אחרי X ילדים, הגענו למסקנא שאפשר לנוח.

דא עקא, ואני יותר מבן 30, ואין לי מושג ירוק בעניין.

אז בבקשה:

- איפה קונים קונדומים בבני ברק?
- איזה סוג כדאי לקנות?
- כמה יש בחבילה?
- כמה זה אמור לעלות?
- מי אמור ללכת לקנות, הגבר או האישה?
- האם צריך לבקש את זה בשקט? בכתב סתרים? יש איזו מילת קוד המחליפה את השם המפורש, "קונדומים"?
ופרטים חשובים נוספים, שלא ידעתי שצריך לשאול...

תודה מראש

תכנס לכל סופרפארם

ברמת גן...ליד הקופות יש
לא יודעת כמה זה עולה אבל לא יותר מ50 ש"ח.
בתור אישה אני לא מבינה בזה הרבה

שולי חי

New member
דבר ראשון, מה אשתך חושבת בנידון?

אם היא דתיה, אז מבחינה הלכתית עדיף שהיא תשתמש באמצעי מניעה ולא אתה, מה שידוע לי יש 3 אמצעי מניעה עיקריים לנשים. (מה שידוע לי, אם אני לא טועה בקונדום יש בעיה הלכתית של זרע לבטלה, שוב, אם זה מענין את אשתך...)
1. גלולה. יש בזה סוגים שונים ואשתך יכולה להתייעץ עם הרופא.
2. התקן/טבעת. אני מאד ממליצה מנסיון בעבר, שמים פעם אחת, לא נעים, גם עולה כמה מאות שקלים אם אני לא טועה ומונע ברמה גבוהה ל 5 שנים. אין בעיה של שכחתי לקחת גלולה וכל זה.
3.נרות, פחות נוח מבחינת הספונטניות בקיום היחסים, זה עוזר מ 20 עד 60 דקות אחרי ששמים. וזה לא מונע הרמטי.
אגב, לגבי שני הפתרונות הראשונים אין לאשתך בכלל מה להתבייש, כמעט כל אשה חרדית שפויה מונעת הריון באיזה שלב בחיים. מכל מיני סיבות, ובדרך כלל על פי פסק של רב.
ממה שידוע לי גם קונדום, כמו נרות, לא הכי נוח ולא מונע ב 100%.
נראה לי שבקונדום משתמשים יותר בשביל יחסים עם פרטנרים מזדמנים, כי זה גם מונע מחלות מין מסוימות. מה שממש לא רלוונטי לגבי זוג נשוי ונאמן.

mister xy

New member
אפשר לקנות גם באינטרנט:

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=b-condom

אבל באמת הכי פשוט לגשת לסופר פארם, בכל סניף אמור להיות עמודון עם קונדומים במבחר סוגים וטעמים, יש 12 יחידות בחבילה וזה עולה בסביבות 25 שקלים.

וכמובן שקונדום זו לא מילה גסה ואתה לא צריך להתנצל על זה שאתה קונה.

לא מילה גסה

אבל אני יכולה רק לתהות איזו תגובה תהיה לבקשת קונדום בסופר פארם בלב בני ברק מגבר חרדי. לא משו נעים במיוחד.

בכל סופר פארם יש במדף חופשי אצלנו זה לא ממש ליד הקופות אבל קרוב לא צמוד, וזה הגיוני כי בתור לקופה רואים מה אתה לוקח, במדף צדדי , לא שמים לב. יש כל מיני סוגים ואל תהסס לקרוא את הכתוב וגם תאריך תפוגה. בהתחלה תרגיש מבוכה, אבל לא נורא. תאמין לי שאף אחד לא מכיר אותך ואף אחד לא ישים לב.כל אחד עסוק בענייניו. אם אתה חושב שאתה מושך תשומת לב רבה מדי, אז תצניע לבוש חרדי , שים כובע אחר , תוריד ז'קט וכד'

אני ממליצה על כך שרעייתך תלך לרופא נשים ותתייעץ איתו. זה הכי טוב. לנשים נשואות מקובל התקן תוך רחמי. גלולה למניעה הריון מצויינת למי שזה מתאים לה. משפרת כאבי מחזור ועוד.

למה לא גלולות?

לא נעים לומר אבל קונדום זה דבר מעצבן!
במקרה שעושים משו מזדמן זה לגיטימי אבל עם אשתך?

אני לא יודעת אם אשתך יודעת על מצבך

אבל אם לא, אז קונדומים הם מחוץ לתחום. אסור לגבר להשתמש בקונדום מבחינה הלכתית.

לאישה מותר להשתמש בכל אמצעי המניעה ללא בעיה. כדאי שהיא תתייעץ עם רופא הנשים שלה על הסוג שהכי יתאים לה.

בסופר פארם במגדלי שקל בני ברק

יש להם קונדומים אבל לא במדפים אלא אצל הרוקח
הרוקח שם חילוני וממש נחמד כך שניראה לי זה לא יהיה פדיחות לקנות שם,
(הייתי קונה שם כמה שנים טובות גלולות)
כל הסוגים פחות או יותר אותו דבר
יש בערך 12 בחבילה אם אני לא טועה
גם הגבר וגם האישה יכולים לקנות
ואגב, בבבית מרקחת הספציפי הזה כשאתה קונה קודנומים בחשבונית מוםיע משהו כמו *&%^%$# כי הם לא רוצים לכתוב קונדמים בחשבונית חחח

למעלה