עזרתכם בבקשה כיצד ניתן למדוד משרעת גל? (נתונה התדירות) תודה לעונים
J jkhk New member 10/8/08 #3 ראשת תודה על תגובתך גם אני חשבתי שאין מספיק נתנים כדי לגלות את המשרעת. השאלה: נתון שתנודה אחת אורכת חמש אלפיות השניה, מה התדירות? (בחישוב שלי 200 הרץ), מה המשרעת?
ראשת תודה על תגובתך גם אני חשבתי שאין מספיק נתנים כדי לגלות את המשרעת. השאלה: נתון שתנודה אחת אורכת חמש אלפיות השניה, מה התדירות? (בחישוב שלי 200 הרץ), מה המשרעת?
N new user New member 10/8/08 #7 משרעת היא הגובה המקסימלי פחות הגובה המינימלי באות מחזורי. צריך עוד מידע, נוסחא או גרף בשביל להחליט את זה. אם אין הייתי אומר שהתשובה היא שאין תשובה.
משרעת היא הגובה המקסימלי פחות הגובה המינימלי באות מחזורי. צריך עוד מידע, נוסחא או גרף בשביל להחליט את זה. אם אין הייתי אומר שהתשובה היא שאין תשובה.
S shimonthecat New member 10/8/08 #8 שכחת חלקי 2... וגם אני חושב שחסר מידע. אולי השאלה היתה מנוסחת באיזו צורה שאפשר להוציא עוד אינפורמציה.
שכחת חלקי 2... וגם אני חושב שחסר מידע. אולי השאלה היתה מנוסחת באיזו צורה שאפשר להוציא עוד אינפורמציה.
J johngalt2 New member 11/8/08 #9 נכון המשרעת נקבעת לפי תנאי התחלה. אם אין כוח מאלץ או משהו בסגנון על המערכת אז המשרעת בכלל לא קשורה לתדירות...
נכון המשרעת נקבעת לפי תנאי התחלה. אם אין כוח מאלץ או משהו בסגנון על המערכת אז המשרעת בכלל לא קשורה לתדירות...