עזרתכם בבקשה

Giggle Loop

New member
עזרתכם בבקשה ../images/Emo103.gif

חברה סטודנטית צריכה להכין עבודה בתחום מזון ומשקאות על "מסעדת נושא". מסעדה שכל התפריט שלה, המבנה שלה וכו' .. הם סביב נושא מסויים. מי מכיר מסעדות כאלה ? מסעדות שונות ומעניינות באיזור המרכז ? (מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי, לצערי אין לי דוגמאות ..)

SigurRos

New member
צ'ימיצ'נגה-מטבח סנטה פה../images/Emo26.gif

ולא חסרות מסעדות סיניות{ין-ינג של אהרוני ואהרוני בעצמו שישמח לעזור} הודיות{טנדורי עם גב' פושקרנה,ההודית של ירמיהו} רומניות{נלו על בעליו הדוביים,חיים עם בעל הבית וילי} וכו' וכו' כדי תקצר היריעה....

כתומתי

New member
זו לא הכוונה. יש בארה"ב ז'אנר

שמכונה THEME RESTAURANTS והוא נכשל בישראל לחלוטין. הכוונה היא לפלאנט הוליווד (שהנושא הוא סרטים וכוכבים), הארד רוק קפה (מוזיקה) ופאשן קפה (אופנה) שנכשלו ונסגרו. בארה"ב יש גם את ד"ר ג'קיל ומיסטר הייד שהיא רשת בהשראת סרטי וסיפורי אימה.

SigurRos

New member
אההההה../images/Emo9.gif,אז אם ככה../images/Emo26.gif

לנו יש את ה- BOMBING'S RESTAURANTS-זהו ז'אנר שאופייני בעיקר לירושלים ולת"א ועושה רושם שהוא דווקא קנה אחיזה במציאותנו והולך לא רע.. בתפריט- ענני עשן,זכוכיות מרוסקות,כתמי דם ועוד כהנה וכהנה דוגמאות. הנפקות היצירתית היא במקדם ה-REALITY הגבוה שהמקום מספק על שלל הפירוטכניקות וכיוב'. אחחחח....אני גם הגעלתי את עצמי,סורי.

כתומתי

New member
כמו שאמרתי, בארה"ב זה הולך פיצוץ,

אצלינו די נכשל, אז אני לא יכולה לחשוב על מסעדה כזו שעדיין עובדת.

B r u l e

New member
ננוצ'קה תתאים לך

יש שם הרבה אייקונים רוסיים וגם האוכל עם אוריינטציה אותנטית. מה גם שמטבח גרוזיני הוא יחסית חדש בעולם הגסטרונומיה, מה שיכול לתת עניין.

liti

New member
אולי אלביס באבו גוש?

אודה ואתוודה כי לא הייתי שם, אבל- אולי?

wan

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gifסיגור אתה גדול ......

כשאני מתגגעת להומור הניפלא שלנו, רק סיגור מצליח להפיל אותי מצחוק בכל פעם כשני קוראת את תגובותיו או שיש לאמר קוראה? סיגור יש לך מעריצה רחוקה שלא מפסידה אף תגובה שלך . רק שלפעמים מביטים בי פה ולא מבינים למה אני צוחק ת לך תסביר להם.... :)

SigurRos

New member
מואה? אהממממ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

דיייי,אני בסוף באמת אתחיל להסמיק...... wan honey, מתי את מזמינה אותי כבר ל"עיר האריה"?!

wan

New member
סיגור יקירי כדי שתהיה לך סיבה טובה|

לבקר בעיר האריה, ומכיוון שבאחת מתגובותיך קראת שהחלטת להתחתן עם יפנית ,מיד דאגתי לסדר לך אחת, כבר היום היא התחילה להתאמן בהגשת תה .

wan

New member
סושי קטן עליה ..../images/Emo19.gif.....

אבל טכס התה זה כבר סיפור אחר .....

wan

New member
ועלי גפן ממולאים.../images/Emo160.gifאני באה ../images/Emo8.gif

למעלה