עזררהה למחרר :)

קרין70

New member
עזררהה למחרר :)

בנוות מחרר סוף סווףף החיימשליי מסיים טירונות הטקס שלוו בבסיס עובדה ... ליד אילתת.! אחחרי שבוועים שלא ראיתי אותוו לראוות אותוו אייזה כיףף.. אז ככה אני גרה בלווד רציתי לדעת כמה זמן ייקח לנו להגייע אליוו עד עובדה..! יש להם זמן משעה 1 להיות עם המשפחה ואני יוצאת רק ב- 9 אני לא יכולה לצאת יותר מוקדם... יש מצב אני יגיע עד שעה 1 לשם + הפסקה באמצע ?? אני חייבת להגיע בזמן כי הוא לא משתחרר אחרי הטקס הוא יצא רק יום שישי וזה השעתיים היחידות שנותנים להם עם המשפחה... כמה זמן נסייעה? 3>> 3>>

קרין70

New member
לא באוטובוס

אני נוסעת במכונית עם ההורים שליי... מה את אומרת נגייע?

rainbowgirl

New member
אם את נוסעת באוטובוסים ורכבות אז אין סיכוי..

כי יש לך רכבת בתשע וחצי בערך מלוד לב"ש,שתגיעי לב"ש בערך ברבע לאחת עשרה. ואוטובוס לעובדה יש לך רק ב12,ותגיעי לעובדה ב 15:00 פחות או יותר. סורי.. את לא יכולה לתפוס עם ההורים שלו טרמפ?

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifברור שתגיעי!

אני גרה 45 דקות צפונית ללוד.. וחבר שלי סיים טירונות לפני כמה חודשים בבסיס ליד עובדה (ממש ליד ^^) ויצאנו באיזה 7 מהעיר שלנו והגענו לשם ב9 וחצי. אם לא נוסעים מהר כמו האבא המטורף שלו.. אז תוך 3 שעות אתם אמורים להיות שם בטוח. תחשבי בערך - חצי שעה עד באר שבע ואז שעה וחצי עד עובדה. עשינו גם שתי הפסקות בדרך.

באמת???

מוזר.גרתי שם וזה היה מאוד מאוד רחוק. וחוץ מזה יש תנועה בכביש,זה לא שהכביש ריק. מאיפה נסעתם. עד לאילת??מוזר לי .. טוב .. אל תשכחי לבלות שם:)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאנחנו גם היינו בשוק חח

הם באו לאסוף אותי מהבית באיזה 6 וחצי בבוקר ואנחנו עוד איזה חצי שעה לפני ת"א. היינו בטוחים יקח שעות והיינו אמורים להגיע לשם רק ב10 וחצי. הגענו ב9 וחצי וישבנו מחוץ לבסיס כמו מפגרים XD אני חושבת שנסענו לכיוון אילת דרך הכביש החדש אומשהו כזה. כאילו דרך איפה שכל הבסיסים, יש שם צומת שיזפון ועוד איזה צומת של בסיס אחר אחרכך.. ואז יש צוקי עובדה (הנדסה קרבית) ששנייה לפני זה יש פונדאק שנקרא "נאות סמדר" ומיד אחריו בהמשך הכביש יש את בסיס עובדה.

אולי זאת היתה שעה בלי הרבה רכבים?

בד"כ נסיעה לאילת לא לוקחת כזה מהר. האמת שנפלתי על נסיעות קצרות מאוד.פעם אחת בפחות משעתיים הגעתי מקריית שמונה לתל אביב. קורה:)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifכמה זה כבר יכול לקחת עם תנועה?

נגיד ומאצלה זה שעתיים וחצי אז עם הרבה תנועה יקח שלוש-שלוש ורבע שעות. (כולל הפסקה של איזה רבע שעה). אז היא תגיע ב12. מקסימום 12 וחצי.

עדיין מוזר לי הזמן הזה

נסיעה כזו לפי מיטב ידיעתי ארוכה יותר. בכל אופן,כבר בלבלתן אותי.... קרין.מאחלת שתגיעי בזמן מותק:)

למעלה