|עזרל: CarolineKinney חשוב מאוד

maayan15

New member
אני אישית לא שמעתי דבר כזה....

וחוצמזה שזה שהיא מופיע בחמישייה הפותחת כבר מבטיחה לנו שהם לא יפסיקו... בכל מקרה, שומפי (שמופי...איך שלא קוראים לך..) אני אישית לא צריכה שיישכנעו אוצי, אני כבר הצבעתי אז ואני אצביע עכשיו רק כי אני חושבת שבאמת מגיע ל"הכי גאים שיש" לנצח...ואין טעם לבקש מקרוליין עזרה כי היא לא כאם ברגעים אלה...אבל בכל מקרה...תודה על הקישור...אני אלך להצביע ואני מאמינה שגם אחרים....

sari7

New member
מציאותי?!?

עם כל הכבוד! זה ממש לא מציאותי ממי, זה סתם לוקש שמוכרים לנו ואנחנו אוכלים אותו...אין כאלה דמויות במציאות- בריאן הוא הכי לא מציאותי, היחידי שמתקרב למציאות זה טד ואולי קצת ג´סטין- בחיים שלו, אבל לא כדמות

maayan15

New member
נכון...

וחברים יותר מציאותי מ"הכי גאים שיש"....בתכלס´...נראה אותך מוצאת גבר סקסי, כוסון, מושלם ואלוהי כמו בריאן בחיים האמיתיים!..לא קיים!!... אבל עדיין מגיע לסידרה לזכות, השחקנים מדהימים, הקהל אוהב את הסידרה, והמסר, לפחות לדעתי, חשוב!....

|עזרל: CarolineKinney חשוב מאוד

|עזרה שלום שמי שומפי אני מבקש ממך שתכנעי את כל מי שאוהב את הסידרה הזאת ללכת להצביע לה בתחרות מסך הזהב הנה הקישורhttp://www.keshet-tv.com/Special.asp?ProgID=965 זה חשוב לכולנו חבל שנפספס הזדמנות כזואת להראות לערוץ שלוש שיש לתוכנית הזאת הרבה מעריצים ושלא כדי לה להפסיק לשדר אותה כמו ששמענו כבר כמה פעמים

למעלה