עזריאלי...

Katy Cat

New member
עזריאלי...

איזה חנויות יש בעזריאלי? אני לא מדברת רק על בגדים...בכלל..מה יש שם? אני כנראה נוסעת לשם השבוע, ולא הייתי שם בערך מאז שהקניון נפתח...

גמדית

New member
אאאמממ....

אני גם לא כל- כך זוכרת כי לא הייתי שם הרבה זמן אבל אני זוכרת שיש שם "היינס" ו"אודם" ו"גריפ" ונראה לי שגם "זארה" אבל אני לא בטוחה.....

crembo girl

New member
עזריאלי..

הייתי לפני כמה זמן, אז אני אגיד לך כל מיני חנויות מעניינות שראיתי ואני זוכרת (אני קצת סנילית אז לא יהיה הרבה..
) יש שם yoop גריפ היינס ואודם כמו שכבר אמרו, זארה אני לא חושבת, יש שם צליל או חנות דיסקים אחרת-אני והסניליות שלי, יש שם בורגר ראנץ' או קינג, שוב-הסניליות, יש שם מקדונלדס, כמה בתי קפה, ויש שם דבר כזה שמצלמים בו לערוץ עשר, והצטלמתי! כן כן.. :) יש שם גלידריה טעימה ששכחתי איך קוראים לה, ממש טובה, עוד מלא דברים... שאאאאווה ללכת לשם, תהני!

lala182

New member
ממה שאני זוכרת...

וגם כמה תיקונים... בגדים- אין זארה בניגוד למה שאמרו... יש קסטרו, נו ניים, טרה נובה, TNT, פוקס, ראמפאג', מנגו, ועוד כל מיני חנויות בגדים שלא הכי מוכרות ועוד כמה שאני לא הכי זוכרת... אודם, אנטר (חנויות של שטויות ודברים יפים) מיכל נגרין ואוכל יש- סושי, תאילנדי/סיני, בורגראנץ', מקדונלדס ובורגר קינג, הנריס' (גלידות קרפים וכו'), איזה חנות שמוכרים בה שניצלים בכל מיני תיבולים... ושאני אזכר בעוד אני אגיד...

למעלה