עזרו לצפניה להכריע

pumiki25

New member
אז מה...! *מושכת בכתפיים כמו בת 5*

אני לחצתי יד ל, אה, אה...יוסי שריד!
טוב, טוב. You win...

taish

New member
ואני דיברתי בטלפון

עם טליה ששון! (בעצם, מישהו יודע מי זאת?
)

pumiki25

New member
../images/Emo6.gif

טליה WHO...?
אוקיי, אוקיי - נראה אתכן משוות לזה! מה יכול להיות יותר טוב (או לחילופין, משפיל?) מלתפוס את מר "הראשון בבידור", דודו טופז, במהלך זלילה ליד המסלול בבאולינג ברמת גן ולקבל, לאחר פנייה מתוכננת בקפידה ומנומסת ביותר ("אני מצטערת אם אני מפריעה, אבל...") נפנוף עצבני בתגובה? ("אז למה את מפריעה?") מאז, אני שומרת מרחק מ-"סלבז" בשעת בליסה. מה גם ששיפרתי מעט את נימוסיי, דבר שאף פעם לא יכול להזיק

taish

New member
גדול! ../images/Emo6.gif

אני מבינה שזה נכון מה שאומרים על סלבז - אכן סנובים ומתנשאים
. טליה ששון היא זאת שהתמנתה מטעם הממשלה לכתוב את דו"ח ששון על המאחזים הבלתי-מורשים ביהודה ושומרון, דו"ח שעורר בשנה שעברה הד ציבורי ותקשורתי רחב. חוץ מזה, יצא לי לפגוש כמה שחקני כדורגל ושחקני טלנובלות ישראליות בכל מיני הזדמנויות (
), אבל זה היה די מזמן, וגם לא היה שם משהו שהותיר בי חותם משמעותי במיוחד.

dvd3434

New member
דעתי

כן כן אני חי (לפעמים) הגבר הכי סקסי לדעתי זה מלקולם (השרירים....תענוג לעיניים) ואחריו בראדלי. ופינת המפורסמים שלי...הייתי בחדר עם ועזרתי לח"כ ענת מאור להדפיס משהו באוניברסיטה...היא נשמעה לי מוכרת לפי השם....וברוב הפדיחה שלי אמרתי לה: את מוכרת לי...כתבת פעם מאמר עם ד"ר גילה מנחם? והיא ענתה כן...ואני גם חברת כנסת (משם לא זיהיתי אותה)

pumiki25

New member
אם תשאלי אותי...

...הוא היה מסוגל לתת ביס קטן אפילו לויקטור

אור2221

New member
טוב, קיבלתי Mental image

יוסי שריד, שאני מאוד אוהבת בימים כתיקונם, בתור מכרסם קטן ומעצבן שנותן לויקטור ביס.

pumiki25

New member
lol... ../images/Emo3.gif

אור'וש - התכוונתי לדודו טופז. את זוכרת את פרשת "רוצה ביס, נטליה-מה-שמך?" - כוכבת הטלנובלות שהגיעה ארצה והתארחה אצלו בתוכנית? לכך התכוונתי. יוסי שריד, כבודו עודו מונח במקומו

עמרי ר

New member
ההכרעה ברורה היא:

קודם כל ראול: למי שעוד היה ספק, נדמה לי שהצילומים ליד הבריכה מוכיחים שהילד הזה כבר לא ילד. רק אני שמתי לב לשרירים המשורגים האלה? איזה כוסון! :) במקום השני מלקולם, רק שיפסיק עם הפוזה ה"מגניבה" הזאת כל פעם שהוא מדבר עם מישהו שחום-עור; וניק ההורס, שמדי פעם הורס לעצמו ברגע שהוא פותח את הפה ומתחיל להתמרח עם שרון (יאק, הדביקות). גם שון הזה ממש בסדר. ויקטור? ג'ק? פול? לאאאאאא. ממש לא :)

ים כחול

New member
מיגל הכי סקסי במיוחד עם סינר../images/Emo99.gif

והכי סקסית - מיימי עם כל הנשיכות שפתיים כשהיא רואה את מלקולם
בינינו - היא הייתה חולמת לטרוף אותו בעצמה

למעלה