עזרו לי

רוזט

New member
עזרו לי

כשאני בחוץ אני מרגישה אחרת, טוב, בלי מחשבות שליליות, ומרגע שאני נכנסת הביתה , אני מרגישה לא טוב, מחשבות לא טובות, חוסר רצון ויכולת לעשות דברים,חוסר אנרגיה, פתאום כאבים בכל מיני מקוצות, כאבים לא מוסברים, מה זה? מה אני יכולה לעשות נגד זה? תודה

ToryMaster

New member
הצטרפי למועדון

אצלי הכי טוב עבד שינוי של סידור הרהיטים בחדר, באופן שתהיה יותר זרימה של תנועה בו. יש חדר ספציפי שבו את מרגישה רע במיוחד?

רוזט

New member
תודה על התשובה

האמת אין מקום מסויים בבית שבו אני מרגישה יותר ממקום אחר בבית, ההרגשה הכללית לא טובה, וכשאני יוצאת אפילו לחצר אני מרגישה אחרת,יותר טוב חוץ מזה איך מצטרפים למועדון?

ToryMaster

New member
בעצם הקיום

העניין הוא בעיני, בהתייחסות שלנו את הבית והמקום. זה נובע מגיל, מתחים שקורים שם וכו'. ברגע שאני למדתי לראות בחדר שלי ובבית שלי מקלט במקום מקום שאני שונאת ושמכעיס ופוגע בי - הוא הפסיק להיות כזה וההרגשה שלי בו טובה בהרבה.

gwizard

New member
טיהור

אני ממליץ לך לעשות טיהור הבית. מעבר לאפקט הפסיכולוגי והפיזי (כן כן, זה גם אומר לשטוף ריצפה) לפעמים זה גם מגרש יישויות המשפיעות עליך לרעה.

RainBird

New member
אגב, קראתי שרוחות רפאים רועשות מקבלות מנחה של מזון לבן (דגים, יין) ואז או שהן נעשות ידידות של הבית, או שהן הולכות.

gwizard

New member
מישהו קרא את ...

מלחמה למען האלונים ? מומלץ מאוד

רוזט

New member
תודה על הרצון הטוב לעזור

בוקר טוב, אז איך עושים בבקשה טיהור לבית? בשביל שאוכל להרגיש טוב, להיות רגועה, נטולת מחשבות שליליות,ועם אנרגיה, יום טוב

למעלה