עזרו לי !!!

D e a t h

New member
עזרו לי !!!

מה זה ק"פפ ? נתקלתי במושג הזה ואין לי שמץ של מושג מה הוא אומר !!! תעזרו לי ! מה זה ?!!! כול העוזרים יקבלו חופשה זוגית לגהנום :)

magnus the red

New member
אולי הכוונה לקפא"פ?

קפא"פ= קרב פנים אל פנים, לפי המהדורה הראשונה של מו"ד בארץ. הו, המהדורה הראשונה! כשמשחקי תפקידים באו בקופסאות, דירוג שריון היה דרג"ש והיה שלילי, הימים בהם אם היית שואל גמד על מקצועו היית מקבל מבט חושד ותשובה בסגנון: "אני גמד כמובן! ואני גם די טוב בזה!" הו המהדורה הראשונה

ארו

New member
קפא"פ/ קפ"פ = אותו הדבר

קרב פנים-אל-פנים. במהדורה השלישית מתורגם קפ"פ .

magnus the red

New member
מי מתרגם את המהדורה השלישית?

ולמה נראה שכולם יודעים על זה יותר ממני?

pumiforever

New member
קבל קישור :

האתר

D e a t h

New member
אהבתי את החתימה !

לא יודע למה אבל חתימה מגניבה סחטיין !!!

hsotrt

New member
רגע רגע...

פומי!! לה החלטנו שאת סייר הפורום?<??<?

pumiforever

New member
לא! אבחר פורום (Wanna be) לא

עוזב את המטרה שלו סתם כדי לההפך לטרזן!

מו"ד בקופסאות: בפעם האלף

זו לא המהדורה הראשונה. די כבר עם הטעות הזאת. זו מהדורה "מופשטת למתחילים" שנכתבה אחרי המהדורה הראשונה של מוד"מ, שבאה אחרי מו"ד הישן, שכלל ערכה לבנה ועוד 4 הרחבות, והיה הרבה יותר דומה למוד"מ (אין גזע כמקצוע וכו´).הערכה לאשף של מו"ד בקופסאות היא כמעט בת-זמנה של המהדורה השנייה.

D e a t h

New member
עוד עזרה !

למה כשאני אומר ק"פפ ויש שני לוחמים מקבוצתינו על אויב אחד יש לאחד מהם שתי התקפות בתור ולשני רק אחת ?~!

Gilgam69

New member
חוקי הקרב המצוינים של מו"ד 3

כמות ההתקפות תלויה בדרגת הלוחם (וזה יוצא משהו כמו התקפה נוספת כל 5 דרגות). מה שכן, אם שתי הלוחמים עומדים בשתי צדדיו של האויב אז הם מקבלים 2+ להתקפה על איגוף. אם זה עדיין לא עונה על שאלתך אז תפרט יותר את המצב ואשמח לעזור.

magnus the red

New member
היה משהו עם התמחות בנשק

שלוחם מומחה בנשק מקבל יותר התקפות כל סיבוב או משהו אני לא בטוח אם אני צודק ההסבר צריך להיות בפרק מיומנויות

Gilgam69

New member
אז למה לא אמרת קודם?

הערה: כל הפניה לפי עמוד היא בגירסה האנגלית של מוד"מ 2. כמות ההתקפות שיש ללוחם כל סיבוב תלויה בדרגתו. הטבלה שמתאר את הכמות היא טבלה מס´ 15 המופיעה בפרק 3: מקצועות, עמוד 26 בספר לשחקן. זה לגבי התקפות קפ"פ, במידה והוא משתמש בנשק לטווח ארוך (קשת, קלע, רובה-קשת וכו´), הוא מקבל כמות התקפתות זהה לאלה של שאר המקצועות וזה מופיע בטבלה מס´ 45, בפרק 6: כסף וציוד, בעמוד 69. אך אם הלוחם לוקח התמחות בנשק, כלומר משקיע 2 מיומנויות נשק לנשק קפ"פ או 3 מיומנויות לנשק לטווח ארוך, הוא מקבל כמות גדולה יותר של התקפות (פרט לקשת רגילה) לפי טבלה 35 המופיעה בפרק 5: מיומנויות, עמוד 52 ולמעשה טבלה זאת מחליפה את טבלה 15 שציינתי בהתחלה. בנוסף לזה, אם הדמות משתמשת בנשק נוסף ביד השניה, היא מקבלת עוד התקפה אחת בלבד (לא משנה מה דרגתה), אך בתמורה יש לה מינוסים לכל ההתקפות שלה (אלא אם היא סייר, שלא סובל מהמינוסים... רעיון טיפשי לפי דעתי). את הפרטים הללו ניתן למצוא בפרק 9: קרב, בעמוד 96 תחת הכותרת התקפה עם שני נשקים (Attacking with Two Weapons). בהצלחה, ואם אתה צריך יותר פירוט, אתה מוזמן לשאול.

Cowboy Bebop

New member
מאיפה השגת את המהדורה ה-3../images/Emo35.gif

אני די מחפש אותה כי אמרו לי שהיא קצת יותר פשוטה... ואם זה חנות אז איפה והאם יש שם עדיין דברים כאלה ואם כן האם יש שם עוד חפצים למוד"ם?

למעלה