עזרו לי

moon17

New member
עזרו לי

אני לא יודעת מאיפה להתחיל. גם מה שאכתוב כאן לא יכסה את ההשפלה ואת הבלאגן שאליו נכנסתי. אנא נסו לעשות לי סדר. כבר שנתיים שיחסיי עם בעלי גרועים.ראשית נוא פתח על שמי עסקים כולם שנכשלו זייף את חתימתי על צקים לשוק אפור ואני (לא הוא) תחת כונס נכסים ופשיטת רגל. שום דבר לא על שמו אלא רק על שמי. כיום הוא מממן עסקים (מוצלחים) שאינם על שמו. כבר שנה שהוא מנהל רומן (השבוע גיליתי זאת) עם ילדה בת 26 (הבחור בן 40) מממן אותה (דירה, בילויים מתנות ימי הולדת טיסות לחו"ל)הקיצר אכלתי אותה ובגדול. אין לי חשבון בנק. אני היום (ארעי) לא עובדת. השאיר אותי עם 2 בנות. הייתי אישה נהדרת ועקרת בית במלוא מובן המילה, אשת בית, מבשלת לו ומה לא. השבוע אנחנו הולכים לרבנות. נשבר לי להיות מושפלת. תדריכו אותי מה עליי לעשות. בבקשה.

chenby

New member
הדרכה

ללכת לרבנות לפתוח תיק ללכת לעורך דין אולי קודם עורך דין..

המצב מורכב...

הרבה יותר משניתן יהיה לייעץ לך במסגרת הזו. אין מוצא - עורך דין בלבד, מיד ובראש ובראשונה. לא רק לשם הגירושין... אולי אפילו לקבל יעוץ בתחום הפלילי. זה לא נשמע כמו סיפור שגרתי של גירושין.

אייבורי

New member
קחי עו"ד טוב

סביר להניח שישלח אותך למשטרה להגיש תלונה על זיוף חתימות. אבל לדעתי בכל מקרה מצבך יהיה גרוע האיש מוכשר וגדול עליך בכמה מידות

אם כבר הגעת

לכינוס נכסים מצבך נוח יחסית - הנושים לא יכולים לגעת בך. תנסי להשיג הסדר מזונות כמה שיותר נדיב, לכי לעבוד, צאי לדרך חדשה.

hagitoby

New member
תבקשי מבלש

שיקליט,כדי שיהיו לך הוכחות בנוגע לשוק השחור והבגידות. ותמצאי עו"ד ממש טוב שיתן לך את כל מה שמגיע לך {ונראה שמגיע לך מעל ומעבר} ותתחילי מהנכסים שיש לו שמצליחים. תכנסי טוב טוב באמא שלו ותראי לו שאותך לא משפילים,אבל את חיבת עבודה כדי לממן.

גניפר14

New member
להתחיל לפעול

קודם כל את צריכה כסף דחוף אם עשית פשיטת רגל אז את מכוסה כנגד הנושים אבל לא בטוחה בקשר לשוק האפור אם אכפת להם מכינוס נכסים. לכי עבדי במזומן כי אם את בפשיטת רגל יקחו ממך חלק מהמשכורת. לכי עבדי במשק בית אין ברירה רק שם יש מזומנים. שימי מודעות באזור של עשירים שאת עובדת במשק בית. במקביל תפני לביטוח לאומי לבקש מזונות שבעלך לא נותן או הבטחת הכנסה אבל זה את יכולה לקבל רק אם את גרושה או פרודה מבעלך. עליו לעזוב את הבית. כמו כן להתחיל בפרוצדורה של גירושים. יש לך בעל נבזה, חלאה, נצלן, אגואיסט, ולא יהסס לזרוק אותך לרחוב. הוא עוד מסוגל להביא לך מחלות מין מהמאהבת שלו. תזהרי. אני ואימי עברנו את אותו סיפור עם אבי ז"ל שהיה עצמאי הסתבך עשה פשיטת רגל זייף את השיקים שלנו פתח חברה על שם אימי וכו וכו וכו 3 שנים טיפלתי בירושה המזומפטת שלו והיום אני כמו חדשה מאושרת וניקיתי שולחן כמו שאומרים. יש לך עבודה קשה לעשות והרבה קשיים תעברי בעלך השאיר לך חיים של בעיות וצרות תתחילי לזוז ולפתור לאט לאט בעיה בעיה עד שתסייימי ותתחילי בדרך חדשה. אני חושבת שאת חלשת אופי שאפשרת לו לעשות זאת אבל תתחילי להשתנות ולדרוש אם יש לכם דירה שלכם על תעזבי את הדירה תבקשי ממנו לעזוב. אם הוא לא ירצה בית המשפט או מגשר יטפלו בזאת. בהצלחה עם יש לך עוד קשיים נשמח לעזור לך

בעניין השוק האפור

להיסתבך איתם זה סרט רע. את יודעת מה זה ריבית של שוק אפור? אם כבר הגיעו אליך נושים מהשוק האפור תנסי להפנות אותם אל בעלך תגידי שהוא זייף שיקים שלך, שילכו יכנסו בו ולא יציקו לך. לא יודעת אם זה יעזור כי הרבה פעמים מדובר בעבריינים שירצו את הכסף שלהם בכל מחיר.

למעלה