עזרו לי

אבי

כדאי שכל אחד יתעסק במה שהוא חזק אני למשל חזק במנצ'סטר יונייטד - לא במחשבה, לכן אני לא חושב אלא מתבסס על הכתוב עד שלא כתבת לא ידעתי כלום על רכילות אלא התבססתי על מה ששרשירית כתבה - עכשיו אתה כבשת שער מרהיב, רק הבעיה היתה שזה היה גול עצמי
שלי אליך - תקרא טוב לפני שאתה מגיב וטוב טוב לפני שאתה לוחץ על שלח

aviavram

New member
ממתי האמת

יכולה להיות גול עצמי אכן אתה מאשר את שכתבתי ללא ספק התמקצעות ב- במנצ'סטר יונייטד היתה מובילה לגולים איכותיים יותר ורכילות בהגדרתה הוא משהוא ששומעים מאחד על אחר או על השלישי רביעי וכן הלאה ולא מבררים עם האחר או השלישי ובונים תיאוריות והשערות בחיים למדתי לכל דבר יותר מזווית ראיה אחת ולפעמים השילוב הוא המנצח אכן גול. מרהיב? עצמי ? הרשה לי להטיל ספק

aviavram

New member
כיף והנאה ?

תשובה קצת מנותקת מהנושא אכן בדרך כלל משיכה הולכת עם כיף והנאה אם כי יש מי שאצלו כיף אלו מכות בישבן או כל שיטה אחרת יבושם לו- אני לא לעשות עם יזיז אולי אבל לא לפי קנה המידה החברתי שלי - אם אני לא נמשך נפשית לא חושב שנכון לעשות סקס בשביל הסקס , זה דרך אגב מאפיין יותר נשים מגברים. אבל תמיד יש מי שחושב-ת אחרת. משיכה מינית וחברתית משהווא שלא קיים בטבע משיכה יש או אין. כשיש משיכה היא בכל התחומים חברות זה משהוא אחר ולחלוטין , לא קשור אם יכולה להיות חברות אפלטונית בין גבר לאישה- שאלה טובה , זה סיפור אחר שרבים לא מאמינים בו. אבל אין לו קשר למשיכה. מה לכל חבריך את נמשכת? אני לא נכנס למיטה כדי להכנס אני חושב שמיטה קשורה למשיכה בכל התחומים, ולא מיטה לשם מיטה . יאללה "זיינתי אותו" עוד Vעל הקיר אבל זכותך להכנס למיטה עם כל מי שהבטן משדרת לך או לא משדרת לך כדבריך "(אגב, אם אין משיכה מינית זה לא אומר שאי אפשר להכנס עם הבן אדם למיטה, אבל זה לא הופך את זה לזוגיות)." ואין שום קשר בין משיכה לזוגיות נכון שהשלבים טבעיים והמשכיים ואין לי ספק שרחלי שתקרא תבין בידיוק את כוונתי

אני מבינה שאצלך זה כל החבילה או כלום

מקובל לגמרי. אצלי למשל זה ממש לא ככה. אני יכולה להיות בחברה של אדם שיגרה אותי אינטלקטואלית או יהיה לי כיף לצאת לבלות אותו אבל לא יעלה על דעתי להכנס איתו למיטה כי הוא לחלוטין לא הטעם שלי.

aviavram

New member
נכון אני לא חצי בן אדם

כשאני מאמין במשהוא אני מאמין בו עד הסוף וגם כשזה במישהוא אותו דבר וגם אם טעה בפרוש לא אקפוץ להעניש אותו כי זאת טעות שלנאיביות שממי חמודה אני יכול להוסיף ולהפליג בשיבחך כמו ששנינו יודעים אני -לא כי יש דרכים שאני לא מאמין בהם יש לי מה לאמר אמר לך ולכל אדם אחר בפרצוף וכן אני לא אכנס למיטה בשביל זיון ל---א אופיי למרות שלפעמים אני מת אבל אני יעשה הכל כדי לא לפגוע בשני אבל גם לי יש גבולות את יודעת את זו את אני זה אני והXים שלנו כבודם במקומם מונח תקשיבי טוב תקראי תפנימי יעשה לך רק יותר טוב בחיים לטעמי הדפוק

אני קוראת שוב ושוב ולא מוצאת מה לא בסדר

עם זה שאנחנו לא מסכימים
אתה מאמין שיש טעויות שאפשר לסלוח עליהן ואני מאמינה לך לגמרי. אבל אני חושבת שאתה חייב להבין שכולנו בני אדם. טעויות שאתה מוכן לסלוח עליהן אחרים לא ולהפך
אנחנו לא יכולים לכפות את דעתנו על מישהו.

aviavram

New member
אז תפסיקי -אם אכן הבנת

גם במסרונים הקטנים שהחברי-ות מדווחים

האמת? לא הבנתי מילה ממה שכתבת../images/Emo4.gif

אתה מוזמן לפנות במסר ולהסביר לי. נראה לי שאין לזה קשר לשרשור המדובר.

רחלית2

New member
תודה אחים שלי אני מרגישה משפחה איתכם ואין לי

אחיות אז זה מדניב

r o n35a

New member
"נותן לי הכל ,דואג לי כל היום......."

נוח לך. מצאת ספונסר ,מחזר שדואג לך ואין לו שום בעיה שהוא לא מקבל יחס. הוא כנראה מאוהב בך על אמת (מה שמאוד נדיר היום). לצאת חודש וחצי ובלי נשיקה כנראה שיש שם הרבה מאוד רגש שגורם לו להמתין בסבלנות שדברים יתבשלו אצלך הוא רק לא יודע שאת לא "שמה עליו" ונמצאת איתו בגלל שכנראה אין לך משהו אחר לעשות. את לא צריכה עזרה -את צריכה להיות פחות אגואיסטית!!! תהיי הגונה כלפיו וגם כלפייך ונתקי את הקשר . תני לו ולך אפשרות להתקדם ולמצא אהבה

למעלה