עזרו לי

Bubble Girl 27

New member
ברור שאני אגיד את זה!

א. אני פולניה לא?! ב. איך אני אצליח להוציא אותך מתל אביב ועוד לבשל לי??????
בנות מי לא חוטפת את הדיגר וואלה עושה טעות!

אהבנית

New member
רחלית...2

משיכה היא תנאי בסיסי לקשר בין שני המינים, זה מתחיל בבעלי חיים - את יודעת........ נראה לי שקשה לך לוותר על מה שהראש אומר שהוא רוצה, והלב מנסה להילחם. זה פשוט לא? בהצלחה

למה את עדיין נמצאת איתו?

נראה לי קצת מוזר ואף הזוי לצאת עם מישהו שלא אמשך אליו. חודש וחצי? never ever, תחתכי ויפה שעה אחת לפני חודש וחצי...

שרשירית

New member
מניסיון - אין לזה עתיד קומי ולכי

חודש וחצי מספיק זמן לדעת אם את נמשכת אליו או לא. למרות שהוא מקסים והראש אומר לך לכי על זה, הלב (לפחות בתחילת הקשר) הוא זה שקובע. אני לא בעד להיקשר לאדם רק בגלל רשימת מכולת (הוא מקסים, הוא מצחיק, הוא אוהב את הילד שלי, הוא ג'נטלמן וכו'). לפחות בתחילת היחסים חייבת להיות משיכה בסיסית. אם לא נשיקה אז מה יהיה במיטה, כמה תוכלי לזייף. אז באמצע XXX תחשבי כמה את לא נמשכת אליו אבל הוא מקסים. ממש לא!!! ואני עוד ניסיתי ונתתי צ'אנס שאולי - אולי?? עם חצי ליטר בירה אז אולי. וברגעים מאוד מסויימים אז אולי. אבל לאורך זמן ובמודע - לא. וכזה לא אז בפנים את יודעת שזה לא. תעזרי לעצמך פליזזזזזזזזזזזזז

aviavram

New member
רחלי

רחלי לא נעים לי להגיד לך אבל בתחושת בטן אנשים יורים מהמותן נדמה לי שכמעט אף אחד לא שאל אותך שאלת הבהרה - אולי טעיתי כם אני חצי בן אדם מה זה בכלל משיכה -אולי תקלי עלי ? ועליך סתם כמה שאלות מנחות האם אי פעם קראת לו מתוק שלי האם אי פעם צלצלת ואמרת סתם כי התגעגתי האם חשבת עליו במשך היום האם דמיינת אותו כאבא לילדיך-טוב -לא טוב האם רצית חיבוק נשיקות זה דבר מאוד אינטימי את ידעת סליחה על הביטוי אבל זונות כשמדברים איתן אומרות שנשיקה זה יותר מסקס עבורן האם היה סקס -סליחה על השאלה הבוטה אם כן האם היה פראי וטוב בבית במטבח בשדה....בגניבה מתחת לשולחן האם כתבת לו אחרי פגישה -היה לי מדהים תודה או בנוסח דומה כשהציע לצאת האם כתבת לו -לא הערב תודה ? כשאת משדרת שבערב אחר זה יהיה בסדר האם יצאת עם אחר ודמותו הייתה נגד עינייך האם כעסת עליו כשפגע בך- בטון-בדיבור גם ללא כוונה מצידו? האם כתבת לו על הבוקר- בוקר טוב מתוק שלי שולחת נשיקה האם כתבת לו -ער ? מסנגר עכשיו! האם כתבת לו מאוד נהנתי כמו תמיד? האם כתבת לו אי אפשר לדבר איתך אני מאוכזבת - כשתרצה תתקשר האם כתבת לו יום כיפורים קל יפה שלי האם הלכת איתו לנפיס ב 4 בבוקר ונהנית עד הגג האם הלכתם סתם בלילה ארוך למאפיה קניתם ביגלה וכוס קפה דלוח ונהנית מכל רגע על הספסל בשדרה האם ויתרת על "מסיבה" כדי להיות איתו האם חלמת לנסוע איתו על אופניים על חוף הים מול השקיעה האם חלמת לראות איתו את הזריחה ונרדמת האם ויתרת על אמצעי מניעה =אם בכלל היה סקס סתם דוגמאות מטופשות של 3 בבוקר מדימיוני הקודח שינפחו אם הכל שלילי אז כנראה נכון קומי ולכי - וצלצלי לוורדה אחרי שתגדירי לעצמך מה זאת משיכה----- אחרת אם חלק חיובי -אחזי בו בציפורניים צאי מהשטויות, יש לך יותר ממשהוא אליו ואהבתי את 7 הדקות בגן עדו -אני רוצה יותר גם אם את מדחיקה בגלל סיבה מטופשת וחשובה מאין כמוהה אבל זה מה יש, חודש וחצי זה כלום בחיים שלמים לפעמים, זה בא מייד לפעמים ולפעמים אחרי... מה שבא בקלות מניסיוני הולך בקלות אכן "משיכה היא תנאי בסיסי לקשר בין שני המינים," אכל השאלה הבסיסית מהיא משיכה ? זו לא מתמטיקה או מדעים 1+1= זה ספרות ושם הכל נתון לפרשנות אני כשאני מאוהב אני לא קונה במכולת , או אוהב או לא והאמת יצא לי שלא יכולתי לנשק אותה למרות שהיא שיחקה אותה כלא אכפתית-- עד היום-נוטרת לי בליבה ובאמת ומלוא הכנות האם היה לך טוב במיטה או שזייפת? שניכם יודעים את התשובה כשהעיניים התגלגלו והנשימה ניתקה ונרדמתם חבוקים גם ללא נשיקה כשתעני לעצמך על זה תדעי לבד את התשובה אני בעד "תעזרי לעצמך פליזזזזזזזזזזזזז" -אבל עזרה אמיתית מהלב ובכנות מלאה ולא בגלל אילוצי הסביבה ולחציה -נכון קשה מאוד להתנתק מזה ורק את יודעת את התשובה

aviavram

New member
ומשוא קטן ו...

נראה לי נדבקתי מפאלקה -זה מדבק גבר? ואהבתי רמזים עדינים שזורים בין השיטין כי צימר רומנטי לא יביא לשום תובנה רק לרומנטיקה מעצם שמו

רוב מה שתארת זה כיף והנאה

את רוב מה שתיארת אפשר לעשות עם ידיד ועם יזיז. תבדיל, לטעמי, בין משיכה "חברתית" לבין משיכה "מינית". משיכה חברתית אומרת שאני נהנית להיות בחברתך, נהנית לבלות איתך, לצחוק איתך, לדבר איתך, אבל לא יכולה לחשוב על הערך המוסף. משיכה מינית אומרת שאני רוצה להכנס איתך למיטה. שאתה מושך אותי וכו'. אני מאמינה שהמשיכה המינית קשורה להרגשת תחושת הבטן. או שיש או שאין. (אגב, אם אין משיכה מינית זה לא אומר שאי אפשר להכנס עם הבן אדם למיטה, אבל זה לא הופך את זה לזוגיות). ולגבי הדוגמאות שלך - הן מציגות את הדברים בצורה יפה, רומנטית ובאיזשהי צורה גם חד צדדית. הבסיס למערכת יחסים זוגית, לדעתי, הוא אמון. לדעת שבן הזוג שלי לא משקר לי. לא מספר לי סיפורים. שסומך על שיקול הדעת שלי כדי להגיד לי מההתחלה וחד וחלק לפנים את האמת ומשאיר לי את הבחירה. חוסר אמון יכול להרוג בשניות כל משיכה שהיא.

תקרא את ההודעה של וינס

כאן מתחת ותבין. כשאתה מאמין לבן הזוג שלך אתה מפנה את המחשבות למשהו אחר. כשיש סיבה לא להאמין לו (הוא שיקר או לחילופין מתוך פחד שלך) אתה עסוק בזה במקום להנות וככה הורס את מערכת היחסים.

את בסדר :)

אז את בטח יודעת שכשיש אמון יש מרגוע לנפש...
כשיש אמון בין בני הזוג הדבר גורם לקשר לנסוק לגבהים אדירים ולהגיע לפתיחות מלאה ולשקיפות מוחלטת.

aviavram

New member
אמון זאת לא תכונה

תכונה זה משהוא שנולדים איתו אמון זה משהוא נרכש במערכת יחסים בין בני אדם והכי הכי קל להרוס אותו אלה שאמר זקן חכם מי שלא עושה לא טועה האם בגלל זה לשבור מערכת יחסים הוא לא הפר כלפי רחלי כלום לפי מה שראיתי וקראתי וגם אם כן אמר עוד זקן מודה ועוזב ירוחם ולא כשמדובר בשיטה השאלה היחידה הוא האדם שהיא רוצה לחיות איתו או לא - והתשובה רק היא יודעת בליבה פנימה ומשיכה כפי שכבר כתבתי זה משהוא שלא בר כימות בדיוק כמו אהבה אבל ניתן להבין אם הוא שם או לא מתוך שאלות אחרות לעולם לא באופן ישיר חוץ מכמובן אלה שמצהירים אני נמשך אני כך או אחרת זאת משיכה למאפינים חיצוניים ולא לאדם לי למשל היתה X ית מדהימה חיצונית וכולם אמרו מה שאמרו ואני הגבתי -היא אימא של ילדי בחרתי בה ואני אתמוך בה עד הסוף נו אבל כשזה הופנה אלי וילדי הבנתי שזה הסוף גם אם מבחוץ היא שמה בכיס הקטנטן את...העולם. ומעולם לא ששמה קרם היית רוצה לחיות עם בת זוג כזו? מי שאצלו משיכה זה משהוא סתמי מהבטן ואינו מסוגל להצדיק אותה לעצמו הרי זו סתמיות גרדה היום נמשך לזה יש לו ריבועים מחר לשני יש לו קוקו מחרתיים לשלישי הוא אנגלו סקסי בקיצור אוסף מילים ותו לא

אבל לפי מה שהיא אומרת היא לא נמשכת אליו

אז למה בכח? הוא לא פגע בה, לא עשה לה משהו רע (הכל לפי מה שהיא אומרת), אבל היא לא נמשכת אליו. אז למה היא צריכה להשאר? למה לא מגיע לה להיות עם מישהו שגם יהיה טוב אליה והיא גם תמשך אליו?

איפה כתבתי שאמון זו תכונה?

ברור שאמון זה דבר נרכש, ולא ביום אחד... אמון, כמו כל דבר לא מולד,לוקח לבנות לא מעט זמן לפעמים
להרוס אותו אפשר ברגע. וכאן אני מחבר את התגובה למה שכתבה שרשירית - לא פלא שהמשיכה נפגעה עד כדי התמוססות ברגע שהיא גילתה שבן הזוג שלה שיקר לה.

aviavram

New member
על איזה תכונה אתה מדבר

ומי בכלל אמר שאתה כתבת שאמון זאת תכונה ? ומה עניין שרשירית, שממיגם, הולכת, חוזרת, אתה ניזון מרכילות חשבתי שעברת את זה קרא שוב תמיד טוב

למעלה