עזרו לי

רחלית2

New member
עזרו לי

מה עושים כאשר אני יוצאת עים מישהו חודש וחצי בלי משיכה ??? למה זה קורה יש לצין שהוא נותן לי הכל דואג לי כל היום אוהב לשמח אותי אני נואשת לא מתנשקת איתו עזרו לי פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

משיכה זה אחד הבסיסים

וחודש וחצי זה הרבה זמן בשביל לפתח את זה. לצערי כל מה שיש לי להגיד זה: NEXT -->

מסכימה בהחלט

אם לא בא לך לנשק אותו אז את כלל לא נמשכת אולי החשש שלך להיות לבד גורם לך להיות עם מישהו רק העיקר להיות עם מישהו נורא עצוב תחתכי לא חסרים בחורים

felka

New member
תלוי מה את מחפשת

אם את מחפשת קשר רציני עם משיכה NEXT אם לא מה זה עיקרוני.... HAVE A GOOD SEX AND FUN

mr_lonely

New member
אני חושב שאת יודעת טוב מאוד מה את צריכה לעשות

ודי לי בעובדה שאת לא מתנשקת איתו. רוצה לספר לנו ולעצמך אהבה ואומרת שהוא אוהב לשמח אותך ודואג לך. לו יכולת היית כותבת שהוא אוהב אותך..... אני חושב שאת יודעת היטב מה עליך לעשות. ובהצלחה !

אופק 3

New member
../images/Emo207.gif לונלי..? מה נשמע..?../images/Emo41.gif

אתה לא עושה טסט לקו החדש? מה עם קצת פרוזה?
עכשיו יש לך נט.
זהו נגמרו לך התרוצים

אופק 3

New member
איך אפשר לעזור לך?../images/Emo12.gif

בשפת העם את מחפשת אהבה.. בהצלחה ולא רק לך..

שחR

New member
תמשיכי הלאה..מה יש פה לעזור ?

לא הייתי במקרה שלך ממליץ על סרוגייט. אולי נופש בצימר רומנטי לבירור הנושא אחת ולתמיד.

Bubble Girl 27

New member
אם זה לא היה עצוב

הייתי בוכה פה מרוב צחוק
מיצה? שי? דורון? בא לי למוווווווווווווווווות

יופי, נרגעתי ../images/Emo3.gif

חשבתי שרק אני לא מסוגלת להגיב ברצינות. (חודש וחצי בלי נשיקה? דוקא קרה לי. בגיל 14...ולא, לא נשארנו ידידים
)

רק שיר

New member
למה את מלכלכת?!!!

לידיעתך בגיל 16 יצאתי עם מישהו, יצאנו משהו כמו 5-6 פגישות והוא לא העז לנשק אותי.
אני זוכרת שעוד אז דיברתי ביני לבין עצמי, מה לא בסדר בי,
אולי אני לא מספיק מושכת ?!!!
או שמא חלילה אולי הוא הומו . נלחצתי קשות,
עוד אז. אולי אצל רחלית זה המקרה גם, לא לכלכלך, אולי היא גם בת 16?

גם לי זה קרה...

הייתי 4 חודשים עם מישהי ולא נגעתי עד שהיה אמת או חובה ואז שלחו אותנו ל 7 דק' בגן עדן... והתנשקנו אך... כיתה ה'... קראו לה רונית!

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo6.gif

אולי תבוא לא לחפור אצלי???? בחייאת אל תהיה רע תביא את העוף ואת הבטטות!!!!! אני לבד ורעבה!

למעלה