עזרו לי!!

מיטללל

New member
עזרו לי!!

טוב אז ככה... הקליטו לי משהו בוידיו ואחרי זה היה פרק של מכושפות מהעונה השניה-הפרק שהן קופצות לעתיד.. שפיבי עומדת לעלות על המוקד. כמובן שהתרגשתי מאוד... לפרו לא מתאים בולנד.. הילדה של פייפר מותק. וליאו היה נראה מעט שמן.. בכל אופן פתאום זה עצר... ברגע שליאו בא לתא המאסר של פיבי.. והיא שואלת אם הוא יקח אותה והם יברחו והוא אומר "מצטער פיבי" וזה נעצר אז! מה קורה אחר כך? {בפרטים}

Ophel McNeil

New member
אוקי... אבל זה פירוט ארוך מאוד.

אני מזהירה. ליאו אומר לפיבי שהוא מצטער, וחוזר לאחוזה. פייפר ופרו שואלות אותו איפה פיבי ולמה הוא לא הביא אותה, והוא אומר שהוא רק הלך לספר לה על מה היא נענשת, ושהוא לא יכול לחלץ אותה כי היא ביצעה פשע, וצריכה לשלם עליו (גם אם זאת לא פיבי עצמה, אלא פיבי העתידית). פרו ופייפר מתעצבנות מאוד - ופייפר מקפיאה את ליאו (פרו: "את חושבת ששהוא ישאר קפוא?" פייפר: "אם הוא יודע מה טוב בשבילו!") הן מוצאות בספר הצללים תוכנית בה התכוונו פרו ופייפר העתידיות להשתמש כדי לחלץ את פיבי מהכלא. הסנצה משתנה, רואים את פרו ופייפר מול בית, פרו אומרת לפייפר למהר, וזאת האחרונה יוצאת וצועדת לבית. אנחנו רואים בפנים את מלינדה הקטנה (והמושלמת!! איזה ילדה מתוקה!! *בכי היסטרי*) משחקת בבובות, ומבינים שזה הבית של ליאו. רואים שפייפר מחזיקה ביד דף מספר הצללים - לחסום את הכוחות של מלינדה. ליאו מופיע מאחורי פייפר, ואומר לה שזה לא חייב להיות ככה, שהם דיברו והוא הבטיח לשמור על מלינדה, וזה מה שהוא יעשה. פייפר מהנהנת אבל אומרת שהיא חייבת לנסות להציל את פיבי, ושואלת אותו אם הוא ינסה לעצור בעדה - הוא אומר שהוא לא יכול. (קטע מרגש....
איך שרואים את מלינדה משחקת ופייפר מתלבטת אם לחסום לה את הכוחות....
) במכונית פרו אומרת לפייפר שהיא הבינה שאין לה ממי להיפרד, ושבעצם כל חייה היא רק עבדה קשה - אבל אין לה משפחה. בינתיים, בבית הכלא, רואים את פיבי יושבת ושומעת מבחוץ (מהטלוויזיה שהשומר רואה בה) איך הא-לה היטלר אומר שמכשפות הן כל רוע העולם, ואיך השריפה שלה היא רק לטובת העולם. (משחק מדהים של אליסה
). כל הבנות מבינות כמה העתיד שלהן עגום. סצנה מתחלפת, פרו ופייפר פורצת לבית הכלא בעזרת התוכניות של פרו ופייפר העתדיות (החלק היחיד שלא אהבתי בפרק המדהים הזה, לא אמין בגרוש. בעצם, גם לא מתתי על המשחק של ליאו העתידי). הן מגיעות לתא של פיבי, אבל מגלות שהיא כבר על המוקד. סצנה מתחלפת, רואים את פיבי על המוקד, וההוא שדומה באופן חשוד להיטלר אומר כמה השריפה שלה תועיל לעולם. פיבי אומרת: "אני משלמת על פשעי. יבוא יום - ותשלם על פשעיך." זה שאמור להדליק את האש במוקד (מוקד מודרני
, מפעילים את האש עם גז) כמעט מסובב את כפתור הגז, ובשניה האחרונה פייפר מקפיאה אותו. פייפר ופרו משחררות את פיבי, אבל היא אומרת להן שאסור לה לברוח - והיא צריכה לשלם על פשעיה. פרו אומרת שהיא לא מבינה למה, ואם כבר מישהו אשם זה הדמוי היטלר (מה לעשות - שכחתי את השם שלו! נתן, לא?), והיא עומדת לתקוף אותו. אבל פיבי צועקת שלא, ושהיא לא תיתן גם לפרו להפוך לרוצחת. היא אומרת לה שמישהו חייב לשלם על הפשעים, וש: "דבר רע נעשה למען מטרה טובה, הוא עדיין דבר רע". פיבי חוזרת למוקד, הזמן מפשיר, השומר מסובב את הגז - והיא נשרפת. סצנה מתחלפת, פרו ופייפר מוצאות את עצמן בסלון הבית, באותו תאריך בו הן הלכו לעתיד. הן מסתכלות אחת על השניה מבולבלות ואומרות שלא עשו כלום, ולא מבינות איך חזרו הביתה. לפתע הן מבינות שהן לא רואות את פיבי, אבל היא יוצאת מהמטבח והן בוכות ביחד. היא אומרת שהיא הרגישה את עצמה נשרפת, ולפתע מצאה את עצמה בבית. לפתע הן שומעות רעש מבחוץ, ורואות את הבחור עם הכלב שמחרבן להן בכניסה. פרו אומרת: "הוא לא למד את הלקח שלו, הא?" ופיבי אומרת: "גם אנחנו לא." הן מבינות שכל העתיד האיום הזה קרה כי הן השתמשו בכוחות שלהן לרווח אישי. שזה מתחיל מכישופים קטנים כאלה, ומתדרדר לגדולים יותר (זוכרת שבספר הבנות ראו לחשים ל"יצירת כסף" וכו´?). הבחור מסתובב, ואנחנו רואים שזה דמוי ההיטלר מהעתיד. פרו שואלת אם הן צריכות לרדוף אחריו, אבל פיבי אומרת שלא - ואולי התעלול הקטן שהן עשו עכשיו עם הכוחות שלהן - הוא זה שגרם לדמוי היטלר, להיהפך לרודן רודף מכשפות. אבל הן מסכימות שעדיין צריך לשים עליו עין. הן מבינות את הלקח שלהן, ופרו אומרת שהיום היא לא הולכת לעבודה - ותבלה את כל היום עם האחיות שלה. נשמעת דפיקה בדלת, פייפר הולכת לראות מי זה, וזה ליאו. פייפר מנשקת אותו בלהיטות, והוא אומר לה שהוא זה שהפך את הדפים בספר, ושהוא יודע שהן הלכו לעתיד, אבל שאין לא מושג מה הן ראו שם. לפתע האלדרז´ קוראים לו, וליאו אומר שהוא חייב ללכת. פייפר אומרת שזה תמיד יהווה בעיה בשבילהם, אבל שהיא מוכנה לעבוד על זה. הם מתנשקים. נגמר הפרק. נו, מספיק פירוט בשבילך? (עלק קראת את כל ההודעה!) פרק מדהים, מרגש
, עצוב
מצחיק
, אין ספק שמדובר באחד הפרקים הכי טובים בסדרה - אם לא הטוב מכולם.

מיטללל

New member
תודה!

חח קראתי את הכל.. תודה!! קראתי גם את השני.. אבל בזה ממש הרגשתי כמעט כאילו אני רואה את הפרק..... איזה פרק יפה!! ...ואפילו עם מוסר השכל! יש לכן אותו מוקלט? קראתי שאתן מתכננות לעשות מפגש.. תביאו לשם פרקים ישנים?

Ophel McNeil

New member
לי יש אותו מוקלט.

ואם אי פעם נערוך מפגש (בקצב הזה - לא בשנה הקרובה), לא תהיה לי בעיה לתת לך את הקלטת. יש בה גם את פרק החתונה של פייפר וליאו, והפרק בו פרו מתה.

מיטללל

New member
טוב.. עכשיו זה הופך לעניין אישי

*אני רוצה לראות תפרק* סתם אבל ברצינות... צריך לקבוע תאריך מספיק רחוק {כדי שאנשים יכולו להתאים את עצמם אליו} אבל לא יותר מדי רחוק {כי אני רוצה לראות את הפרק}. נגד ביום חמישי עוד שבועים? וצריך למצוא איפה לעשות את זה... או שבבית של מישהו או בקניון איילון. עכשיו שכל אחד יחשוב טוב טוב אם הוא רוצה לבוא. מי שלא רוצה לבוא או עדיין לא בטוח שהוא חופץ בכך. שלא יגיד שכן-זה סתם מציק. מי שרוצה לבוא, תחשבו אם אתם יכולים ביום חמישי {ולהגיד שאתה לא יכול בגלל שיש משהו שאתה רוצה לראות בטלוויזיה או להבדיל חושב שאולי תקבע משהו אחר-לא נחשב}. ואז נגיד יגידו 8 10 12 אנשים שגידו שהם רוצים לבוא. צריך לקבוע שעה. לקבוע איפה להיפגש בדיוק. והכי חשוב-לא להבריז!! וזהו... אל תעשו מזה ביג דיל ואל תחשבו על זה שנה.. במקרה הכי גרוע אתה בא-רואה תאנשים-ועושה אחרונה פנה {נראה לי} אם בא לכם תודיעו לי ואני אנסה "לארגן" את זה... או למישהו אחר. מי שבא לכם.

p3

New member
יש כבר מארגנת מפגש-

תרדי כמה שרשורים למטה...

Woogyman

New member
ואוו מלא זמן לא ראיתי את זה...

בכל מקרה - ליאו נותן לפיבי את הכתבה מהעיתון על מה שהיא עשתה, מה שנותן לה חיזיון שבו רואים אותה משתמשת בכוח של הריחוף וכוח חשמלי חדש שהיא קיבלה כדי להרוג את השחקן ההוא. בינתיים, פייפר ופרו מגלות שהלחש לחזור לזמן שלהן נעלם מהספר, ומחליטות לשחרר את פיבי בכל זאת. ליאו אומר שהוא לא יוכל לעצור בעדן. פייפר מתכוונת לחסום את הכוחות של הבת שלה, אבל ליאו מופיע ברגע האחרון ומשכנע אותה לוותר. פרו מבינה שהיא עסוקה יותר מדי עם המשרד, ואם היא תמות - לאף אחד לא יהיה אכפת. בבית הכלא, פייפר ופרו משתמשות בכשפים ובכוחות שלהן כדי להתפרץ אליו רק כדי לגלות שלקחו משם כבר את פיבי. הן ממהרות לחדר של ההוצאה להורג ומגיעות בדיוק לפני שמדליקים את האש, פייפר מקפיאה את השומרים ופרו משחררת את פיבי. פרו מתכוונת להרוג את פראט, אבל פיבי עוצרת אותה ומסבירה לה למה הן כאן - כדי ללמוד שאסור להן להעניש את האשמים, אלא רק לעזור לתמימים (ומה עם כל השדים שהן הורגות?! זה לא עונש?!), ופיבי חוזרת למוקד. פייפר מפשירה את כולם ופיבי עולה באש, בדיוק כמו שהיא ראתה בחזיון שלה, כשפרו ופייפר בוכות לידה. פיבי צורחת והכל חוזר לקדמותו, והן שוב בבית, באותו בוקר שהכל התחיל. האיש עם הכלב שוב מגיע לשם, אבל הפעם פיבי מסבירה להן שמכאן הכל התחיל - הפעם הראשונה שהן השתמשו בכוחות כדי להעניש את האשמים. האיש עם הכלב מסתובב ומסתכל עליהן, והן רואות שזה פראט (האיש ששרף את פיבי). הם מסתכלים אחד על השני והוא הולך מהר. בסוף פרו אומרת שהן צריכות לעשות הרבה שינויים בחיים שלהן אם הן רוצות לשנות את העתיד ומכריזה שהיא לא הולכת היום למשרד ונשארת איתן בבית. בינתיים ליאו בא, ופייפר מנשקת אותו כמו שהיא לא נישקה אותו בחיים ואומרת לו שאסור להתפשר.

Ophel McNeil

New member
אוף!

כתבת בהודעה שלך בדיוק מה שאני כתבתי בהודעה שלי - רק ששלי ארוכה פי שתיים! ואם תשים לב, הבנות לא הולכות ורצות אחרי שדים
(כשפייפר עשתה את זה ב4X03 היא התחילה להשתגע, זוכר?)
וכשהן הורגות שדים זה רק כדי שהם לא יהרגו חפים מפשע. מעין הקדמת תרופה למכה.

למעלה