עזרו לי!!!!!

22אמיר22

New member
עזרו לי!!!!!

פרצו לי לרמה 83 ועכשיו אן לי שום שחקנים ואני חרשן ברמות מי שיכול להביא לי שחקן טוב למתנה או להיות איתו יפוצה ממני באתם !!!!!!!!!! פליזזז תעזרו לי בבקשה!!!!!!!!!!!!!

22אמיר22

New member
עזרו לי!!!!!

פרצו לי לרמה 83 ועכשיו אן לי שום שחקנים ואני חרשן ברמות מי שיכול להביא לי שחקן טוב למתנה או להיות איתו יפוצה ממני באתם פליזזז תעזרו לי בבקשה מי שרוצה לעזור לי שירשום את היסיקיו שלי 197121295

למה להציף?

אין לנו מה לעשות בזה שפרצו לך. אלה לחזק אותך
כמו שאמרת- אתה חרשן...תחרוש על שחקן חדש:) מה לעשות שיש אנשים משועממים... ולא נראה לי שמישהו בפורום יתן לך שחקן מעל לבל 25...אז 83.. אנחנו רק יכולים לעזור לך להתקדם ולעלות רמות
אני בשרת ברה, אשמח לעזור לך... בהצלחה

לא.

תפתח בסרבר פחות מלא מאנשים,(קהיני,בלוקון,מרדיה,וונדיה). בהצלחה בשחקן החדש. לילה טוב.

חיובי...

או שלילי?.. "בסרבר פחות מלא מאנשים"...מדוע בפחות...כמה שיותר יותר עדיף...ככה יעזרו לו והיה לו חברה. חוצמזה מהפורום אין כל כך הרבה מפורום..

והתכוונתי..

בזה שאמרתי: "מה לעשות שיש אנשים משועממים..." לא התכוונתי עלייך. אלה לאקרים החסרי חיים שפורצים. לילט.

22אמיר22

New member
תקשיב!!!

אז איפה לפתוח שחקן??? ושאני יעשה חשבון או אתה תעזור לי כי קצת קשה לי????????!

Shira XD

New member
היה לך שחקן רמה 83?../images/Emo28.gif

זה ממש לא נראה ככה.
אבל בהצלחה עם השחקןהבא. והם פשוט חסרי חיים הפורצים האלו,

22אמיר22

New member
למה לא נירא???

למה לא נירא לך אני יכול להתרב איתך אל מה שבה לך!!!!

Shira XD

New member
בסדר אני מאמינה לך..../images/Emo28.gif

חח בהצלחה עם השחקן הבאא..
ואולי תגיד ת'רעיוןשאמרת לי באייסי..

22אמיר22

New member
אתה תעזור לי???

אתה תעזור לי לקדם את השחקן או לא??? פשוט עכשיו יש לי טיפה פחות זמן ואני צריך פוול עזרה אז עם תעזור לי אני אשמח

Shira XD

New member
לא יודעת.../images/Emo28.gif

למה שלא תשקיע בעצמך? אפילו אם לא תחרוש..עדין אתה תעלה לו את הרמות. כי גם לי יש דמות משלי

22אמיר22

New member
חשוב מאוד!!

מי שיכול לתת לי חשבון רק אוו חשבון עם רמות מאוד נמוכות שאלוהים יברך אותו

Shira XD

New member
יכלת לשרשר להודעה שלמעלה../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

האממ, אולי תתחיל עכשיו ותתקדם? גם חברי הפורום ישמחו לאמן אותך[אם תהיה בסקניה אני אוכל לאמן אותך קצת]

למעלה