עזרו לי רחוף

gever7

New member
עזרו לי רחוף

אני בן 33, נשוי וטוב... יש לי מספיק מין בבית וטוב, פעם כל יומים או יום... הדבר היחיד שהיא לא מסכימה הוא מין אנאלי בכל זאת זה מציק לי וגם אני עדין מרגיש צורך כל זמן לקיים יחסי מין אם אחרות וגם קשרים רומנטים אחרים... האם אני חולה נפש? יש לזה טיפול? או בככלל זה רגיל לחלוטין? עזורו לי בבקשה...

nutmeg

New member
אלה כל הצרות שלך?

שהיא לא מסכימה אנאלי אבל כל היתר בסדר?

גרא.

New member
גבר7 ,אתה אינך חולה נפש,אבל אינך

מבין,כנראה גם בגיל 33 ,מהי המשמעות של חיי נישואין וזוגיות.בכל נוגע למהות יחסי המין שלך עם אשתך,אתה יכול לגוון אותם בהסכמה בין שניכם,ולא בכפייה..אם היא אינה רוצה סוג מסויים של יחסים,נסה לשכנע אותה עד כמה זה חשוב לך,וודאי לא באיום שאם היא לא תסכים,תמצא אחרת שתסכים..אתם יכולים שניכם להפגש עם סקסולוגית,שתנחה אותכם כיצד להגיע להסכמה,או להתפשר על מה ששניכם מוכנים ורוצים לעשות..הצורך שלך לחפש יחסי מין וגם קשרים רומנטיים אחרים,מעלה את השאלה הבסיסית,למה אתה נשאר בכלל בקשר הזוגי עם אשתך שתחייה.אתה מציין כי אתה נשוי וטוב...יש לי מספיק מין בבית וטוב.. מה עם יחסי זוגיות שאינם דווקא מין? אתה בכלל אוהב את אשתך" מכבד אותה? או שהיא רק אובייקט מיני עבורך,שמכיוון שאינו/ה מספק אותך ואינה רוצה לקיים מין אנלי,אתה מחפש סטוצ´ים בחוץ.השאיפה שלך לחפש קשרים רומנטיים עם נשים אחרות...אפשר להבינה,ברוח דברי,שאתה כנראה כבר לא אוהב את אשתך, ועוד יותר מזה,מאד לא מרוצה שתענה לגחמותיך. אתה אינך חולה נפש,אבל משדר בדבריך משבר עמוק ביחסי הזוגיות והנישואין שלך ובזה אפשר ויכול לטפל יועץ לנישואין,או מטפל משפחתי.

gever7

New member
סוף סוף תשובה מספקת אבל...

את או אתה? חושב(ת) שמטפל בנשואין, פסיכולוגי או יועץ נשויאין יכול לעזור לחזיר את האהבה שכנראה יצאה ממני? לגבי יחסים אחרים הכל טוב ויפה, אני מכבד אותה, אף פעם לא בגדתי למורות שחושב על זה כל הזמן, אני מנומס כלפיה ורומנטיקן ומשקיע גם... מנסה כל הזמן להפגין אהבה, אבל איני מרגיש שבאמת האהבה שהיתה לי נשארה... ואולי לכן באמת אני "מחפש", אנא חזור(י) אליי תודה, תודה רבה, רבה מאוד מייקי

גרא.

New member
מייקי תגיד,גרא,נשמע לך כשם של בת?

נו באמת..אם היית מציץ להודעת המנהל,לא היית מתלבט בזהות שלי,שהיא כפי שהיא,כלומר גם השם,גם המקצוע.לשאלתך.אחד התנאים לשיקום זוגיות שנפגעה,הוא קיומה של אהבה בין שני בני הזוג,לא רק חד סטרית.אם כדבריך,אינך אוהב באמת את אשתך,אלא רק מנסה לשחק אותה,"כאילו",חבל על הזמן.אין לכם יותר מה לחפש יחד,ומוטב להפרד,להתגרש,ולפתוח פרקים חדשים בחייכם.כל אחד ביחס לעצמו.

gever7

New member
איך אפשר לדעת?

איך באמת אני יכול להיות בטוח האם אני עדין אוהב אותה או לא? יש שאלות או מבחנים שאני אוכל לוודא זאת?

למעלה