עזרו לי לערוך סקר

רמשטיין

New member
עזרו לי לערוך סקר

ולא, זה לא בשמו של גבי מנדלסון! בקובץ המצ"ב ישנה רשימה של סלוגנים כדי לא ל"לכלך" את הפורום אם תוכלו להקדיש כמה דקות להעתיק את האהובים עליכם לקובץ וורד ולשלוח לי למייל [email protected] תודה מראש, ר'

רמשטיין

New member
הערה

אגב, מי שפותח את הקובץ, שימו לב שיש שלושה גליונות ואני מתנצל אם זה נראה למישהו כספאם, רק שאתם קהל היעד המתאים לעניין וזה די חשוב לי תודה מראש, ר'.

רמשטיין

New member
הז פרובוכציוט?

סגיאוט קטיב? ככה תגיבו לי? כן, ברור, לבחורה החדשה כולם מגיבים שהיא עושה סקר, למה לא ...אף אחד לא אוהב אותי

JuffoWup

New member
טוב, אני עצלן

אז תשכח מהאי אי-מייל. אלה הטובים: Don't make me get the flying monkeys Go Lemmings Go! It's a condescending thing, dear You wouldn't understand אני מבין שאתה רוצה לשווק חולצות? השוק לזה בארץ חלש, במיוחד מכיוון שאתה יכול לקנות ב-10 שקל דפים באופיס דיפו ולהכין בעצמך. כמו החולצה שלי לעוורי צבעים!

רמשטיין

New member
מה הבעיה באקסל?

זה בקובץ אקסל, יש שם שלושה גליונות וכ150 סלוגנים בעברית ואנגלית כל סלוגן שאת/ם חושבים כמוצלח/מגניב/משעשע תעתיקו לדף בוורד ותשלחו לי אותם במייל או לחילופין פשוט תמחקו את כל אלה שלא אהבתם (אלא אם כן לא אהבתם רק איזה שניים שלושה ואז רק אותם תשלחו אליי במייל ותגידו "לא אהבתי את אלה")

רמשטיין

New member
יא עצלנים

רק בשבילכם אני אטרח ואכין טופס HTML שתוכלו לסמן בו מה שאהבתם עכשיו חכו כמה שעות

למעלה