עזרו לי לעזור!

עזרו לי לעזור!

אתם שואלים למה אני מתכוונת כשאני אומרת עזרו לי לעזור? אוקיי אז הנה עכשיו תדעו למה אני מתכוונת,אומנם זה לא קשור כל כך לסוסים אבל זה קשור לבעלי חיים... אוקיי,אז ככה. אני בטוחה שכולכם מודעים לכך שקיימת התעללות בבעלי חיים וגם ניסויים על בעלי חיים ואתם יכולים לעזור!!! איך? אני קיבלתי דרך אנונימוס (זאת אגודה נגד ניסויים בבעלי חיים) עצומות להחתים.... העצומות הן נגד אל על שמטיסה קופים לניסויים בחו"ל בניגוד לחברות תעופה מובילות בעולם המסרבות לעשות זאת.... והעצומה השנייה היא נגד פיטום האווזים.... אני אסביר עכשיו על כל אחד מהם בקצרה חברת אל על: * מדי שנה מובלים רבבות קופים ברחבי העולם מאתרי צייד ומחוות למעבדות ניסויים. במהלך הטיסה הם נכלאים לשעות ארוכות בכלובים זעירים בבטן המטוס בטמפ´ קיצוניות ובתנאי מחנק קשים. שלשולים ומחלות שונות הם תוצאה שגרתית של הטיסות ומתועדים מקרי מוות רבים של קופים בטיסה. * המאבק הציבורי העולמי נגד הטסת קופים לניסויים למעבדות נחל הצלחות משמעותיות בשנות ה-90 וכיום יותר מ-110 חברות תעופה מסרבות להטיס קופים לניסויים. ישראל נותרה כאחת המדנות הבודדות בעולם המייצאות קופים לניסויים,באמצעות חברת אל על והמקור לקופים הוא החווה שבמושב מזור. בחווה נמצאים כיום למעלה מ-1000 קופים וכל קוף נמכר בכ-2000 דולר. רוצים לעזור? יש כמה דרכים לעזרה: * כתבו מכתב מחאה להנהלת אל על. הכתובות למשלוח המכתבים: מנכ"ל אל על,עמוס שפירא פקס: 9714405-03 מזכיר אל על,עו"ד איתמר ברטוב פקס: 9717334-03 ניתן לשלוח בדואר לפי הכתובת אל על,ת"ד 41,נתב"ג 70100 * חתמו על העצומה נגד הטסת קופים לניסויים בקצר לעצומה,יש לי את העצומה. אם ברצונכם לחתום אני צריכה רק: שם שם משפחה מספר תעודת זהות (עדיף!) כתובת (כדאי!) יכול להיות שאנונימוס תשלח מכתב תודה טלפון (אפשר!) יכול להיות שאנונימוס תתקשר להודות בקשר לפיטום האווזים אני כמעט בטוחה שכולם יודעים במה מדובר ואם לא אני אתן לכם חומר. גם כנגד זה יש עצומה בעצומה הזאת אני צריכה: שם שם משפחה כתובת דואר אלקטרוני עזרו לי לעזור! שתדעו שברגע שיהיו לךי הרבה חתימות אני שולחת את העצומה חזרה לאנונימוס ובערך על כל שתי חתימות אתם מצילים קוף מסכן!!!

אבו-דני

New member
כל הכבוד על היוזמה

--- האם את מבקשת שנשלח לך דוא´ל שמוחה על הדברים הנ´´ל? אני בכל מקרה אשלח פקס ממוען לאל על ו....תודה על היוזמה

אני כבר שולחת מיכתבים!../images/Emo85.gif

ומודיע לכול החברות שלי....!
אני רק מקווה שהם לא יגזימו עם הנושא... כמו לחטוף את אחד הדיילים האלרגיים ל
ולהכניס אותו לחדר מלא
! הם עוד עלולות... אני כבר שולחת מיכתבים לאל על!

תנו לי....

אני צריכה את הפרטים שלכם וישר אני מחתימה אתכם על העצומות יש שתי עצומות אז אם אתם רוצים לחתום רק על אחת אז תככתבו על איזו.... לעצומה נגד אל על צריך: שם שם משפחה כתובת טלפון מספר תעודת זהות ולעצומה נגד פיטום האווזים צריך: שם שם משפחה דואר אלקטרוני ביי רעות

הנה כמה דברים מעניינים לכל המעונין

כמהקישורים לאתר של אנונימוס ושל העמותה נגד ניסויים בבע"ח:

למעלה