עזרו לי לזהות סרט?

Milianna

New member
עזרו לי לזהות סרט?

תאלצו לסלוח לי על התיאור המשובש, ועל הניסוח המזעזע. ראיתי את הסרט לפני 4 או חמש שנים, וכנראה שאני זוכרת אותו הרבה פחות טוב משחשבתי. יש לציין שלא ראיתי את הסרט מההתחלה. הסרט הוא על גבר, שהבת שלו מתה בתאונת מטוס. איתה על המטוס, הייתה ילדה קטנה ומקסימה (בת 7 לכל היותר), השתיים התחבבו מאוד אחת על השניה, והילדה הקטנה נורא נעצבה כשכוחות העל שלה לא הצליחו להחיות את הבת-של. אני לא יודעת איך, איכשהו הילדה הקטנה והגבר נפגשים. הוא מגלה שיש חברה, אולי בחסות הממשלה, שיוצרת, או לחלופין מאתרת (שוב, אני לא זוכרת) ילדים בעלי כוחות על. אותה חברה מצאה ילד שטני-למדי, שכביכול מייצג את כל הרע שבעולם, ולאט לאט כשהכוחות שלו מתגבשים ומתעצמים, הם מתחילים להיות חסרי אונים, חושבים שלא יצליחו להשתלט עליו. זאת עד שהם מוצאים את הילדה המקסימה. הם מגלים שיש לה כוחות ריפוי ואפילו החייאה, היא מחזירה לחיים יונה שמתה, ואאל"ט, פרחים חוזרים לפרוח כשהיא עוברת לידם. היא גם מרפאת פצע (ביד?) של מי שדואגת לה במכון. הילדה מתגלה בתור האנטי של הילד השטני, היחידה שמסוגלת לשלוט בו. שוב, אני לא זוכרת את רוב הסרט. אבל אני כן זוכרת איך הוא מסתיים: הגבר והילדה מחליטים לחבור ביחד, הוא דואג לה (כי היא בכ"ז ילדה בת 6), והיא דואגת לו (כי יש לה כוחות על וכל זה). אאל"ט, בסצנה האחרונה הם נמצאים במשאית שלהם, באיזור קר- יש שלג, והאיש מחכך את כפותיו כשהם מדברים. אם זה עוזר: הגבר הוא דווקא שחקן די מוכר, שלצערי אני לא זוכרת את שמו. יש לו חצי-קרחת, כלומר, שיער כהה שבמרכזו קרחת. הילדה גם היא ברונטית.

Milianna

New member
אני לא חושבת שזה הסרט,

כי אני לא זוכרת שהיה שם כל קשר לדת בכלל, ונצרות קתולית בפרט. אבל תודה רבה בכל זאת. :)

למעלה