עזרו לי להרגיש פחות חסרת חיים

dans girl

New member
זהו, מפאת קוצר הזמן (המעבדה מתחילה ביום שלישי), החלטתי לחסוך לעצמי את ההתלבטות ולשאול כבר עכשיו את המדריך אם אין אפשרות לצוות אותי לזוג אחר, בהתחשב בעבודה המטורפת שיש למעבדה הזאת והעובדה שאני עושה אותה עם 2 מעבדות נוספות לפחות בחצי הראשון של הסמסטר.
אז שלחתי לו מייל לשאול.
אבל לדעתי הסיכוי שהם יאפשרו את זה לא גבוה. זוג במעבדה זה מאוזן, אבל שלישיה זה כבר לא. צריך לכתוב דו"ח מעבדה אחד לכולם, ולעשות ניסוי אחד ביחד. כשעושים בזוג זה עובד, כשזה קבוצה גדולה יותר זה כבר נהיה בעייתי. אז אני חושבת שהם יעדיפו לתת לי לעשות את המעבדה לבד. ואני שוקלת באמת ברצינות לדחות את זה לשנה ג'. אבל לדעתי בסמסטר ב' של שנה ג' יש לי 2 קורסים ו-2 סמינריונים, ואללי, מעבדה בפיזיקלית זה פשוט רעיון רע.

כן, שלושה זה לא ממש מתאים

למשל שנה שעברה במכינה, איכשהו הגעתי לזוג עם 4 ידיים שמאליות, אז אני הייתי צריכה לעשות לבד את הניסוי, מהלך הניסוי מסקנות וכו' וכל השאר הם עשו, אז לחלק שווה ל-3 אנשים זה לא קל, הייתה לי הרבה עבודה לבד אבל הם עשו את החלק התיאורטי שלי לא היה מושג בו...

יהיה בסדר!

dans girl

New member
הוא עכשיו החזיר לי מייל מעורפל
[אם כי - כפרעליו שהוא ענה לי כל כך מהר. ושהוא כזה נפלא ומקסים. אני נשבעת שהמקצוע הזה היה כל כך הרבה יותר נוראי בלעדיו. הוא היה המתרגל בקורס הראשון שלי בפיזיקלית]

הוא אמר משהו כמו "תודה על התשובה המהירה. אני מבין את החששות שלך ובגלל זה פניתי אלייך כדי שנוכל למצוא פתרון שיהיה טוב לכל הצדדים".

זה לא ממש אומר לי הרבה
, אבל ביום ראשון אלך להתייעץ עם ראשי החוג (במקרההההה יש להם שעות קבלה מיוחדות שהם עשו השבוע, תודה לאל) ואבקש את אישורם לפרוש מהקורס במידה ואני צריכה להיות לבדי במעבדה.

ובגלל כל הבלגנים - נרדמתי באיזה 5 בבוקר. ויש לי אורגנית ללמוד היום למועד ב'. הוריי לי
.

Kill Bernard

New member
להפך, את כנראה ממש מלאת חיים!

עם כל זה, ואת עדיין לא הועפת מהלימודים? יש לך 5 שעות שינה? וואו! אני מתרשמת, מקנאה, והולכת לעשות רישום כדי לברר לאן לעזאזל הולך הזמן שלי כשאני לא מצליחה לראות יותר מפרק בשבוע.

Rachel47

New member

בדגש על ההעפה מהלימודים

ולילך את יודעת שאני די קרובה אלייך...נראלי שיש איזה 5 סדרות שאני לא רואה מהרשימה שלך (חלק אני מתכננת להתחיל..)
את במצב נהדר..יש לך מלא עניין בחיים

LemonLimeLilach

New member
את הגרסא היותר טובה שלי

את גם מחזיקה חבר ומשחקת עם דולפינים תוך כדי כל זה

מה את מתחילה משלי???

Rachel47

New member

אני צריכה לעבור על הרשימה ולבדוק מה להתחיל ומתי...
עכשיו עם האזעקות זה בעייתי לשבת עם אוזניות בחדר..
והרמקולים שלי הלכו

RenanaD

New member
אומייגאד

31 סדרות?! 31 סדרות?!?
אני רואה 5-6 סדרות, וגם זה יותר מדי יחסית לחוסר הזמן התדיר שלי...
אני חושבת שבזה הרגע שללת מעצמך את הזכות להגיד שאת חסרת חיים. יש לך הרבה יותר מדי זמן לעשות דברים שאת אוהבת, אם ככה

dans girl

New member
אין ספק שלרוב יש השפעה מכרעת אצלנו בפורום
.
ולראיה - עצם ההגעה שלי ל-15 סדרות בשבוע (ואני מניחה שאולי גם שלך ל-31, אבל אני לא ממש יודעת) נבעה בחלקה הגדול מאפקט העדר הבלתי אפשרי שלנו אחת על השניה
. ברגע ששני אנשים רואים משהו זה כמו דומינו. חבל שאף אחת פה לא לומדת אנתרופולוגיה ועושה עלינו מחקר
. מעיין? אופיר? ליאורה? מישהו מכם מתעניין?
.

LemonLimeLilach

New member
אני אגיד את זה ככה

לפחות 10 מהסדרות ברשימה שלי התחלתי לראות בגלל שמישהו פה או יותר ממישהו אחד אמר לי בעקביות עקשנית לראות.

למעלה