עזרו לי להציל את כדורי השוקולד שלי

C h u l C h u l

New member
עזרו לי להציל את כדורי השוקולד שלי ../images/Emo13.gif

כנראה שטחנתי יותר מידי את הביסקוויטים עד לכדי פירורים דקים ואולי לא שמתי מספיק חלב, ויצאו לי כדורים קשים והבעייתי הוא שהם דביקים כמו בטון, כאלה נדבקים לשיניים. חוץ מזה הם טעימים. יש לכם רעיון איך אוכל לתקן אותם? תודה
 
לערבב חזרה?

להוסיף פירורי ביסקיוטים ואגוזים קצוצים לא הבנתי אם דביקים אז אין צורך בחלב..אם ממש אבן להוסיף קצת חלב אולי אפילו שוקולד מומס ככה יתן מרקם אחר...ויתקשה בקירור
 

C h u l C h u l

New member
הם מאד דחוסים ובגלל זה קשים.

איך אני גורמת להם להיות יותר אוריריים?
 
כמו שאמרתי

לערבב הכל...ולהוסיף פירורים ועוד נוזל לריכוך קצת קשה לתת עצות בלי לראות אותם. ברגע שתוסיפי אגוזים קצוצים ופירורים (חתיכות לא אבקה) זה יעזור לדעתי
 
למעלה