עזרו לי להציל את בני !!!!!!!!!!!

זכותך להשתמש בשמות בדויים. בלי קשר,

את מה שאת אומרת בהודעה אני פשוט לא מבין. מילכוד 22, לדוגמא, לא קשור לזה שאחד ועוד אחד אולי אינם שנים.

י1ו2נ3

New member
עזרו לי להציל את בני !!!!!!!!!!!

אני מתוסכלת, מיואשת, ולא יודעת מה לעשות יותר ובעיקר למי לפנות. אבל בשום אופן לא מתכוונת להכנע. הילד בן 6 שאובחן במכון התפתחות הילד. ציטוטים: "ניכר קושי בוויסות בכל הרמות" "ילד איטילגנטי, בשל מבחינה קוגנטיבית, עם הפרעת התנהגות קשה" "גיליתי ילד מקסים, איטילגנטי, בעלת שפה תקינה ומוטיבציה אדירה "לתפקד" דבר שהוא בפרוש לא יכול בלא עזרה עקב תחושת כח גדולה, הקושי בוויסות והפרעת קשב וריכוז רציניים ביותר" "מדובר ב- ADHD קשה ביותר" "יש צורך לחפש מסגרת שתטיב יותר. כיתה יותר רגועה בלווי סייעת שתהווה עבורו תווך" מצב הילד קשה ביותר, הוא רק בן 6, וניסה להתאבד!!!!!! הוא ניסה לאחר אחת מהתפרצויותיו בבית הספר לקפוץ מן האוטו במהלך נסיעה ואמר "אמא אני רוצה למות, אני רוצה שקט ושלווה". היום בבית הספר היה מאוד קשה, הוא הכה רק את מי שיכל ואפילו נתן למורה אגרוף בפרצוף. הוא מטפס מעל גדר בית הספר ובורח. הייתי בכל מקום שרק יכולתי, בתחנה הפסיכולוגית ובמינהל החינוך שטוענים שבאילת אין מסגרת מתאימה לילד, אין כיתות לימוד קטנות וגם לסייעת אין תקציבים. הילד אומלל, מודע למצבו ובעל רצון אדיר להצליח, אבל פשוט אין לו את הכלים להתמודד עם המצב לבד ומסתבר שאין מי שיעזור. אני לא רוצה להרים ידיים, מה עלי לעשות ולמי עלי לפנות על מנת שמשהו יקרה לטובת הילד בבקשה עזרו לנו.

אין מסגרת של חנ"מ באילת?

שיקבל בה מענה לצרכיו? לפי מה שאת כותבת, אין כזה דבר שאין תקציב לסייעת!!!! מדובר בסכנה קיומית ממש. האם מערכת החינוך מודעת למצבו של בנך, כולל נסיון ההתאבדות?

|../images/Emo59.gif מישהו צריך וחייב לעזור!!!

ניסית לדבר עם המפקחת על חינוך המיוחד באילת? עם "הקו הפתוח" של משרד החינוך? נורא, ממש נורא מה שאת מתארת!!! מישהו במדינה הזותי או במשרד החינוך חייב לעזור!! לא ייתכן שאין מסגרת מתאימה לכזה גוזל שסובל כל כך... אם אין ברירה - אולי צריך לעבור דירה... חשבתם על זה? בכל מקרה - מומלץ דחוף להתייעץ עם פסיכאטר ילדים - אולי הילד צריך טיפול תרופתי מתאים... מה שאת מתארת - זה ממש על סף פיצוץ - את חייבת לצעוק בקול רם ושכולם ישמעו!!! חייבים לעזור לילד!!! ושלא יעזו להציע לך אשפוז פסיכיאטרי! מתפללת בשבילכם ובשביל הילד... בהצלחה!!!

דליה.ד

New member
לאם שרוצה להציל את בנה, שלום וברוכה

הבאה אלינו!
הזעקה שעולה ממה שכתבת לנו ממש מזעזעת, ואני בהחלט מבינה את המצוקה שלך. ברור לי לחלוטין שילד המנסה להתאבד זועק בכל כוחו לעזרה. וחשוב מאוד שהוא יקבל טיפול הולם. לעתים אין ברירה וצריך לפנות למקומות "מפחידים". לפי דעתי עליך לפנות באופן מיידי עם הילד לפסיכיאטר ילדים מומחה. יכול להיות שתצטרכי להגיע למרכז הארץ לצורך כך. אני מכירה בבאר שבע פסיכיאטרית ילדים מעולה, אנושית ונהדרת שמסיעת למשפחות רבות. אם תרצי אתן לך את השם והטלפון. קשה להגיע אבל אם תהיי אסרטיבית ותגידי שזה עניין של חיים ומוות ( והילד הוא בסיכון אין ספק!) אני מניחה שזה יקדם את התור. אם הבעיה ממש אקוטית: פני למיון פסיכיאטרי לילדים בבית חולים סורוקה בבאר שבע. איני יודעת אם יש שירותי חירום לבריאות הנפש ביוספטל. אכן, הילד שלך זקוק לעזרה והצלה. הוא מאוד צעיר וסיכויי השיקום שלו גדולים, בתנאי....שתעשי מעשה! אני מאחלת לך בהצלחה, כי נכונה לך תקופה לא קלה. אבל אנחנו נהיה כאן, לסייע לך לעבור אותה.

michal shahar

New member
בושה וחרפה../images/Emo46.gif

איך עיר בישראל מזניחה ככה את תושביה? הגיע הזמן כנראה לגייס את משרד החינוך ואם לא יעזור עורך דין טוב יעשה את העבודה (נדמה לי שלעידו שמשתתף כאן בפורום יש את מספרי הטלפון של מי שיכול לעזור לך במשרד החינוך וגם של עורך דין שמתמחה בזכויות לקויי למידה). מנסיוני כדאי גם לאיים במכתב לעיתונות. אם את מעוניינת יש לי חברה בעיתון הארץ תשלחי לי מסר ואני אקשר בינך לבין כתב החינוך שם. חברה נוספת שלי היא כתבת החינוך בגלי צה"ל ניתן גם לפנות אליה. בנוסף תלחצי על אבחון של נוירולוג או פסיכאטר,נראה לי גם שהילד זקוק לסיוע תרופתי. בכל מקרה אל תוותרי תמשיכי לנדנד עד שלמישהו ימאס שם. במיוחד תלחצי על השירות הפסיכולוגי שחייבים לתת מענה. והכי חשוב לחבק ולנשק את בנך ולתת לו את התחושה שהוא הכי חשוב בעולם. מיכל

א´ האם הוא מקבל תרופות? ב´ אילו? ג´

ג´ יגאל יסינוב, העוזר הפרלמנטרי של ח´´כ פרופ´ ויקטור בריילובסקי אולי יוכל לסדר לו מקום בדחיפות בחינוך המיוחד. אשמח לתת לך את הטלפון שלו. נראה לי שחכם לדבר איתו בתור התחלה. ד´ יואב קריים יוכל להדריך אותך לגבי קשר עם עיתונאים. הוא מוכר בתור הדובר הכריזמטי של הסתדרות הנכים אבל הוא לא שכח מעולם שהוא גם לקויי למידה וריכוז. אשמח לתת לך גם את הטלפון שלו. ה´ אשמח לתת לך את הטלפון של עו´´ד רן לפיד שמתמצא בויכוח עבור תלמידים לקויי למידה וריכוז. ו´ קבלי זאת בתור אקסיומה: תמיד יש מה לעשות. תמיד!

לא לבית הספר (ענת אשתו של עדו)

לדעתי האישית כדאי לך להוציא את הילד מבית הספר. כרגע רווחים אין, הוא לא לומד שם כי המסגרת לא מתאימה ולא תורמת לו. הפסדים יש הרבה בעיקר הערכה העצמית של הילד. בדרך כלל אני קוראת או שומעת בפורום דרך אישי היקר אבל הסיפור שלך גרם לי לכתוב. לדעתי יותר מכל שיקול כלכלי או אחר שלומו של הילד הוא הדבר החשוב ביותר בשבילך כרגע. אם אין מסגרת תצרי אותה בעצמך אחר כך תדאגי למאבקים עם המערכת. מנסיוני(תלמידה ומורה) עם מערכת החינוך היא מתאימה למעט מאוד ילדים והיא רומסת מקוריות וחשיבה עצמאית שהכרחית לכאלה שחושבים אחרת...

דליה.ד

New member
ישראלה שלום!

אפשר כמובן להאמין באלוהים ולא לעשות כלום (כמו שאמר השופט הנכבד והבור) ואפשר לחפש עצה ולהתמודד! אני, תסלחי לי, מעדיפה את הדרך השניה, כמובן. וצר לי שאת נכנסת "מידי פעם בשמות בדויים", מי שמסתתר מאחורי מסכה כנראה שיש לו מה להסתיר וחבל!

thevil

New member
../images/Emo14.gifזעזוע עמוק

אני יושבת מול המחשב וממש מזועזעת, לא יודעת איך במדינת ישראל "הנאורה" במאה ה- 21 דברים כאלו עוד קורים. הילחמי יקירתי למען חייו של בנך ואל תרימי ידיים. מחזיקה לך אצבעות

למעלה