עזרו לי להציל את בני !!!!!!!!!!!
אני מתוסכלת, מיואשת, ולא יודעת מה לעשות יותר ובעיקר למי לפנות. אבל בשום אופן לא מתכוונת להכנע. הילד בן 6 שאובחן במכון התפתחות הילד. ציטוטים: "ניכר קושי בוויסות בכל הרמות" "ילד איטילגנטי, בשל מבחינה קוגנטיבית, עם הפרעת התנהגות קשה" "גיליתי ילד מקסים, איטילגנטי, בעלת שפה תקינה ומוטיבציה אדירה "לתפקד" דבר שהוא בפרוש לא יכול בלא עזרה עקב תחושת כח גדולה, הקושי בוויסות והפרעת קשב וריכוז רציניים ביותר" "מדובר ב- ADHD קשה ביותר" "יש צורך לחפש מסגרת שתטיב יותר. כיתה יותר רגועה בלווי סייעת שתהווה עבורו תווך" מצב הילד קשה ביותר, הוא רק בן 6, וניסה להתאבד!!!!!! הוא ניסה לאחר אחת מהתפרצויותיו בבית הספר לקפוץ מן האוטו במהלך נסיעה ואמר "אמא אני רוצה למות, אני רוצה שקט ושלווה". היום בבית הספר היה מאוד קשה, הוא הכה רק את מי שיכל ואפילו נתן למורה אגרוף בפרצוף. הוא מטפס מעל גדר בית הספר ובורח. הייתי בכל מקום שרק יכולתי, בתחנה הפסיכולוגית ובמינהל החינוך שטוענים שבאילת אין מסגרת מתאימה לילד, אין כיתות לימוד קטנות וגם לסייעת אין תקציבים. הילד אומלל, מודע למצבו ובעל רצון אדיר להצליח, אבל פשוט אין לו את הכלים להתמודד עם המצב לבד ומסתבר שאין מי שיעזור. אני לא רוצה להרים ידיים, מה עלי לעשות ולמי עלי לפנות על מנת שמשהו יקרה לטובת הילד בבקשה עזרו לנו.