עזרו לי להחליט

fossil1

New member
עזרו לי להחליט

קודם כל אני רואה אותכם חברים שלי ולכן אני מספר לכם את זה. אז ככה, אני בן 24 ואני חיי בבית שכבר מת שאני יעזוב, בעלה של אמא שלי(לא אבא שלי) עושה לי את המוות שלא נדבר על זה שהוא גם בולש אחרי. וזה אומר שהוא נכנס לראות מה אני עושה כשיש אצלי בחורה מבלי לדפוק בדלת,אחר כך הוא דואג להגיד הקול "זה לא בית זונות הבית הזה, ואתה לא תביא לפה כל יום בחורה אחרת" וכל זה כדי שהיא תשמע בתקווה שהיא לא תחזור יותר" נכון לעשיו אני והוא לא מדברים! והוא רוצה אותי מחוץ לבית, עכשיו הדילמה שלי היא כזאת: אני מת לעזוב כבר את הבית בגללו אבל אני רוצה ללמוד וזה קשה לעבוד וללמוד וסכור דירה. אני יכול להיות חכם ולהשלים איתו וככה לגמור עם הסיפור הזה, אבל אני לא מסוגל להיות צבוע, אני לא מסוגל פטאום להיות אליו נחמד כשזה בכלל לא מה שאני מרגיש כלפיו. דעתכם חשובה לי מאוד. מת עליכם אינדיאני

אהובה.א

New member
נסה להיות לצידו

יש פתגם שאומר "אם לא נלך נגדו נלך איתו - אז אולי זה יהיה אחרת". לדעתי , יש משהו בדבריו אם בכל ערב אתה מביא בחורה אחרת הביתה. לא מתכוונת להטיף לך מוסר אולם תחשוב במקומו. איך היית חש אם היית מתגורר בבית שבו חברך שאותו אתה מפרנס , משלם שכ"ד וכו' , מביא כל ערב מישהי אחרת הביתה (ואפילו לא משתף אותך..
)? אל תשכח שאביך החורג משלם את שכ"ד שאתה מנסה לחסוך מעצמך. אז מי שאמור להתחשב בשני זה אתה בו ולא הוא בך. לדעתי , במידה ואתה מחליט להיות עם חברה קבועה - אביך החורג יקבל זאת אחרת. תחשוב על זה. אגב , איפה אמך בסיפור הזה? מה היא אומרת על המצב שנקלעתם אליו?

fossil1

New member
טוב אז ככה

, עצם קיומי בבית זה מה שמפריע לו. אני לא נותן לו סיבות לפנות אלי, אני לא עושה דברים שימיקו לו, ואני לא מביא כל יום בחורה! את זה הוא אמר כדי להרוס לי עם הבחורה שאני כבר נמצא איתה!! נ.ב הוא לא האבא החורג שלי הוא בעלה של אמא שלי , תודה לאל שהוא לא אבא שלי,, לי יש אבא מדהים אבל אני לא חיי איתו כי הוא גר רחוק מכל החברים שלי. ובקשר לאמא שלי, כבר אין לה כוח להתמודד איתו הוא פשוט בן אדם מאוד קשה ומאוד קטנוני, ואפשר להגיד פרמיטיב. תודה שענית לי, אני מעריך את זה מאוד תעשי חיים

linu2

New member
בפעם הראשונה

שקראתי את דבריך, די התחשק לי להעיף לו בוקס על הרוע שלו. בפעם השנייה ניסיתי לחשוב על פתרון שיכול לעזור לך. תשמע, הוא בן אדם חרא, אין מה לעשות כי הוא לא ישתנה. מה שאתה יכול לעשות זה לנסות להתעלות על עצמך ולא להמשיך איתו את הריקוד הידוע. אל תיתן לו להוציא לך את כל הרוח מהמפרשים. אתה יכול להחליט שאתה רוצה להיות איתו ביחסים טובים ויהי מה. ברגע שתצליח להתנהג ככה, לא כל כך תצטרך להיות צבוע כי זה משהו שיבוא ממך. בפעם הבאה שהוא פוגע ומעליב, אל תתעצבן. תנסה להיות חביב אליו באמת. תשתדל בכל הכוח שלך לחיות איתו בהרמוניה. תנסה לגמד הכל, להפסיק להיפגע ולהתייחס אליו ביותר מידי רצינות. אתם גרים תחת קורת גג אחת ואני חושבת שברגע שתשנה את גישתך אליו, כולכם בבית תהיו מרוצים, כולל אמא שלך. תוריד אותו מהגב שלך. תחשוב על ההרגשה הטובה שתהיה לך כשתחזור כל יום לבית שלא עושים לך פרצופים ומתנהגים אליך בצורה מחפירה. תזכור, אתה עושה את זה בשביל עצמך. לך יהיה טוב, קודם כל ולפני כולם. שיהיה לך רק טוב!

אנושית~

New member
לדעתי

נסה לדבר איתו ולראות מה מציק לו ..במקרה וזה לא יעזור ת,צריך לשתף ת,הוריך בבעייתך ..ולבקש מהם שיעזרו לך לשכור דירה בתקופת הלימודים..ת,יכול לשכור דירה בשותפות כך שזה לא יעלה לך הרבה כך יהיה שקט לכולם ובמיוחד לך ..אחרת לא תוכל להתרכז בלימודיך .. הבית שלנו זה המקום שנחנו אוהבים ונהנים להיות בו ואם לא טוב לך שם ..תעשה הכל תצמצם בדברים אחרים ותעבור לעצמאות. בהצלחה

למעלה