עזרו לי בבקשה

עזרו לי בבקשה

אני חדשה פה, ואני מאוד מקווה שתעזרו לי, רע לי, קשה לי, נמאס לי, אני זועקת לעזרה, אין לי יותר לא כוחות נפשיים ולא כוחות פיזיים אני גרושה כבר 10 שנים ומאז אני לבד, כשאני מכירה מישהו ואומרת לו שיש לי 5 ילדים נבהל ובורח, על אף שהם בוגרים לא טוב לי בבית שבו אני גרה, מיום שעברתי לבית הזה כלום לא הולך, בבית הזה התגרשתי , ובבית הזה ילדתי ילד עם פיגור, הילדים שלי מזמן הגיעו לפרקם ועוד לא התחתנו, בקיצור אני מרגישה רע רע רע, לא יודעת למי לפנות, לא יודעת מי יעזור לי, אין לי מאף אחד תמיכה נפשית, עזרה, עידוד, אוזן קשבת, אהבה, ואני מה זה זקוקה לחיבוק לחום שאין לי אותו כבר 10 שנים

s h o o s h a

New member
שינויים

אני לא יודעת איך להגיד בעדינות, אז אומר זאת באופן הכי ישיר- לדעתי, את 'מפילה' את עצמך על מי שאת מכירה. את מבקשת תמיכה נפשית, עזרה, עידוד, אוזן קשבת, אהבה. כל הבקשות שלך הן בהחלט לגיטימיות אלא שאם הן מגיעות מייד בתחילתו של קשר, לדעתי, אך טבעי הוא שהצד השני יבהל, יקפל את זנבו ויברח כלעומת שבא. הייתי מציעה לך מאד בחום לפנות לקבל עזרה מקצועית לחיזוק הביטחון העצמי שלך. אולי במסגרת קופ"ח, כדי שהעלויות לא יהיו בגובה העננים. אבל בהחלט לפני שאת מנסה להיכנס לקשר רומנטי כדאי שתתחילי, בראש וראשונה, לחזק את הדימוי העצמי שלך, להרגיש טוב עם עצמך. מבינה מאד את תחושת הלבד עליה את מדברת אבל, מה לעשות, אף אחד לא רוצה לצידו אדם עצוב ותלותי. מאחלת לך הרבה אומץ לעשות צעד אחד עבור עצמך, את הצעד שיכול לחולל שינוי מהותי בחייך.

לפנויה לקשר

לפני קשר רציני את צריכה לצאת להתאוורר עם חברות לאהוב את עצמך להתלבש לחייך ללכת לחוגים לעשות למען עצמך ברגע שתעשי למען עצמך תאהבי את עצמך הכל יבוא לבד כי הפנים שלך יראו יפה העיניים שלך יחייכו ויקרינו אור. קשר זוגי יבוא כשלא תשדרי דיכאוןמועקה וסבל. בהצלחה.

EFRATY10

New member
צריך המון סבלנות עד שמוצאים קשר

וביחוד קשר רציני.ואגב,לי יש רק ילד אחד,וגם מזה נרתעים.

נכון מאוד

ילדייך גדולים תתחילי לדאוג לעצמך לפחות עכשיו . תתאוררי צאי קצת תרגישי טוב.וכמו שקודם כל מקבלים אצלנו זה
ענק ובהצלחה

a44

New member
כל מילה בסלע...

אין קשר למס' הילדים, אלא למי שרוצה להוליד ילדים משלו. משערת שבגיל שלך זה כבר לא רלוונטי... מחזקת את כל מי שכבר ענה שכדאי שתפתחי לך חיים משלך, ואם יתמזל לך מזלך - גם בן זוג יגיע. זה לא ענין קל - למצוא בן זוג גם כשאת אטרקטיבית, מלאת חיים ומתפרנסת בכבוד. כמו כן, כדאי לא לצפות שבן זוג ימלא לך את כל החסרים הקיימים... בהצלחה! ובנתיים
גדול לחיזוק!

שלום לך

זה הכי קשה לבצע אבל, קודם כל תתחילי לחשוב שטוב , שנפלא, שיש הכל, ולא שלילי כמו, לבד לא טוב לי, לא הולך לי, וכל זה, אני חושבת שדבר ראשון הכל מתחיל בחשיבה שלנו (אני מציעה לך לקרוא את הספר "כוחו של התת מודע", אצלי הוא עשה ניסים ונפלאות, תנסי ! בהצלחה

למעלה