עזרו לי בבקשה!

דרגון1

New member
עזרו לי בבקשה!

תפרסמו כאן בבקשה רשימה של קסמים של מכשף בדרגה4 אני מיתכוון לדי אן די תודה לכל מי שיעזור לי!

DDN

New member
מסקרן אותי לדעת עם מי ביררת. . .

בכל מקרה, אתה מוזמן להסתכל בקישורים של הפורום, תחת "שימושי" יש שם הפנייה לSRD. שם אתה יכול תחת SPELLS לבדוק לחשים בעוצמה 4 של כל הסוגים שאתה צריך.

בורן

New member
למה שלחת פעמיים?

אני לא יודע איפה (התייחסות לשאלה הכפולה שלך)

shaikl

New member
אני יכול לעזור לך

תפנה אליי לפרטי אני יתן לך רשימה של מכשף דרגה רביעית יש לי את האוגדן הכללים אני יכול לעזור לך

M a n K i n d

New member
אני כמעט משוכנע

ש"אוגדן הכללים" דיבר על מו"ד מהדורה שניה, שם היה רק "קוסם". מכשף הוא משהו מהמדורה השלישית, שלא ידוע לי על "אוגדן כללים" בשבילה. כמו שנאמר, רשימות לחשים הוא ימצא בSRD (או שיקנה את הספר לשחקן - קיים גם בעברית)

shaikl

New member
תשובה

אני גם כמעט משוכנע שבגירסה השניה אין קוסם אלא מחשף ולכם האוגדן של האה די אנ די מאוד יכול לעזור שם יש שם את כל רשימת הלחשים של מכשף מכל העוצמות עד רמה 9 ויש בידי אותו בכל מקרה מי שבאמת מעוניין בזה שיכתוב תגובה לעניין או שישלח לי בפרטי הספר בידי ויש שם לחשים של מכשף... לא קוסם אלא מכשף

shaikl

New member
בדקתי את הנושא בצורה טובה וגיליתי..

חחחחחחחחח בדקתי שוב את הנושא ומסתבר שאכן טעיתי פשוט בספר אי די אנ די הם באמת קוראים לזה מכשף אבל המכשף שאתה התכוונת באמת נמצא החל מהגירסה השלישית עמכם הסליחה ובמיוחד איתך מן קינד ועם כולם על שהטעתי אותכם בלי כוונה הנושא נבדק ואתם אכן צדקתם אני לא הבנתי בהתחלה למה הייתה הכוונה בדיוק

למעלה