עזרו לי בבקשה!!

devil female

New member
עזרו לי בבקשה!!

אני וחבר שלי 10 חודשים ביחד עם הפסקה באמצע (חזרנו לפני כחודש). ויש דבר אחד שנורא מעצבן אותי. הוא חייל קרבי וכמובן חוזר הבייתה פעם בשבוע-שבועיים, הוא מבלה איתי ממש קצת זמן (בהתחלה זה היה אחרת לגמרי, היינו ביחד כל הזמן) אבל בכל מקרה הוא מתעסק יותר מדיי עם חברים שלו וזה מאוד מעליב ומעצבן. הסברתי לו אלך פעם שאני לא אוהבת את זה והוא עדיין נמצא איתם המון זמן. עיצבן אותו שאני כ"כ "נודניקית" ואז גם התעצבנתי ורבנו מאוד בגלל זה. כשהתחלנו הכל מהתחלה אז אמרתי לעצמי:"להרגע נהיה פחות זמן ואז נריב פחות". מה יצא לי בסוף שאנו נמצאים איזה שעתיים ביום ואחר כך יוצאים עם חברים שלו,אז אני מרגישה מה זה לא טוב עם זה, אני רוצה להיות איתו יותר. הפכנו מחברים ליותר יזיזים. אני לא יודעת מה לעשות, כי אני מאוד אוהבת אותו ולא רוצה להפרד ממנו. דיברתי איתו על זה אלף פעם, אבל הוא לא מבין ובכל זאת נמצא כל הזמן מול המחשב או עם חבריו(אם הם בבית ואם לא אז הוא יותר איתי) זה לא פייר. בא לי לבכות מזה. ואני יודעת שזו בעיה של הרבה זוגות אבל ממש קשה לי להתמודד עם זה. זה אוכל אותי מבפנים... בבקשה תגידו לי מה אתם חושבים על זה ואולי איך אני יכולה להתמודד עם זה. תודה!!!

GirlFriend

New member
תראי ../images/Emo39.gif

הוא חייל קרבי, ככה שנראה לי שהוא לא הרבה בבית, נכון? תחשהי שהוא גם לא ראה את החברים שלו, שאותם הוא גם אוהב, בדיוק כמו שהו לא ראה אותך... מה דעתך על יציאות משותפות, את החברים שלו והוא,וכמובן תצאו גם רק שניכם... אם זה לא יצליח תדברי איתו, ויכול להיות שזה קשה לשניכם ויותר עדיף שתשארו ידידים. תגידי לו שלא אכפת לך שהוא עם חברים שלו, ושאת מבינה שגם הם חשובים לו, אבל שאת אוהבת אותו ומחכה לו כל השבוע, והוא בקושי איתך.
מקווה בשבילך שהכל יסתדר

למעלה