עזרו לי בבקשה :)

עזרו לי בבקשה :)

שלום לכולם. לא יודעת אם הגעתי לפורום הנכון.. אני רוצה לדובב.. ללכת לאודישנים לדיבוב תוכניות טלויזיה לילדים קטנים :) אתם יכולים להגיד לי מה אני צריכה לעשות? ואיך אני מגיעה לזה? תודה...

Eyal 1 2 3

New member
ברוכה הבאה!:]../images/Emo215.gif

ואת בהחלט בפורום הנכון!:] אני אייל בן 13 וחצי, אני בקורס בנלס עכשיו, אז מה שאת צריכה לעשות זה פשוט להכנס לטאגליינס(למעלה תחפשי
) ויהיו שם מספרים של כל מיני אולפנים. בניהם יש את ניקו-בר, נלס וג'פטו שיש בהם קורס דיבוב, בו את לומדת "הכשרה" לפני העבודה באולפנים שונים. לפני שאת הולכת לקורס את צריכה להתקשר אל האולפן ולשאול אם יש קורסים בזמן הקרוב ואם את יכולה לעשות אודישין! (הטלפונים נמצאים בטאגליינס...P:) אם עברת את האודישין אז את הולכת לקורס, שהוא כמובן בתשלום.. תבררי על המחירים...
שמעתי שעוד מעט ג'פטו פותחים קורס עוד מעט בג'פטו, נסי להתשר..! מקווה שעזרתי!:)

תודה:) כנס שניה..

אוקיי אז אני מתקשרת ויכולה להירשם לקורס.. ואחרכך איך אני מגיעה לדובב? באופן עצמאי או שהם מסדרים לי?

Eyal 1 2 3

New member
אמממ..../images/Emo215.gif

אחרי שאת מסיימת את הקורס אז את מתקשרת לכל מיני אולפנים לשאול אם הם צריכים דמויות לתוכניות חדשות, אם כן, את מתחילה עם דמויות קטנות, בתור התחלה וקובעת אודישין.(נראלי..P: תקנו אותי אם לא..) רוב המידע רשום בטאגליינס אם את רוצה להיות בטוחה..:]

וולפהרט

New member
את אמורה לקבל תיק עבודות

עם מה שדובבת במהלך הקורס את זה את שולחת לכל האולפנים ומחכה לטוב:)

ואני לא יכולה לגשת לאודישן בלי לעבור קורס?

ובתאכלס כמה אנשים באמת מתקבלים?

miaBaby

New member
עדיף לעשות קורס.

כי ככה האנשים מבפנים מכירים אותך קצת ויודעים מי את. דיבוב זה הרבה יותר מסתם "כשרון" וזהו, אז בקורס בודקים כמה את סבלנית, איך את מגיבה להוראות מהבמאי, כמובן גם יכולות משחק וקול. אבל אם בקורס את מוכיחה שאת מתאימה לעבודה, יקראו לך לאודישנים, וכן, הרבה ילדים מתקבלים לעבודה אחרי הקורס, לדעתי אפילו הרוב מקבלים ניסיון אמיתי אחרי הקורס, השאלה היא רק מי מתאים מספיק בשביל לעבוד הלאה...

וולפהרט

New member
רציתי לענות, אבל מיה מעלי ענתה כל כך יפה

אז אני אחזק אותה כן- את צריכה לעשות קורס, כלומר רק אם את רצינית ובאמת רוצה להיות מדובבת הקורס מעלה אותך בדרגה אחת מעל מי שלא עבר קורס וכך גם את הסיכויים שלך למצוא עבודה

למעלה