עזרו לי בבקשה

dudumagic

New member
עזרו לי בבקשה ../images/Emo7.gif

אני וחברה שלי יוצאים מזה כחודשיים הקשר האחרון שהיה לחברה שלי הוא 4 שנים מזה כשנתיים חיה בנפרד יש לה ילד ממנו ,לי יש ילד ואני רווק. עזבתי את "האישה" שלי מסיבת בגידות. בן הזוג הקודם שלה הוא לא מסכים עם המצב הנוכחי ולא מוכן לקבל את זה שהיא עם מישהו אחר היום הוא ראה אותי ורדף אחריי והיה לי מזל שהוא היה בתוך האוטו וגם אני הייתי בתוך רכב - הוא אמר לי לא להתעסק איתה אחרת הוא יהרוג אותי . היא עזבה אותו מסיבות של - סמים,בגידות,גניבות,עבריינות המשפחה שלה מתנגדת לקשר איתו ( למרות שהם לא צד בעניין) אל תגידו לי להתלונן במשטרה כי הוא קשור למשפחת חמולה (ערבים) מהעיר בקיצור אנחנו לא יודעים מה לעשות היא לא רוצה אותו ואמרה לו את זה כבר מלא פעמים! איזה פתרונות יכולים להיות במצב הזה ? מצד אחד אני מסכן את עצמי , מצד שני אני אוהב אותה .

just yael

New member
פתרונות???

וואללה, פאזל מורכב לאללה אתם מנסים להרכיב... אם גם משטרה במקרה כזה מאיימת עליכם...קטונתי מלדעת. רק לחזק את ידיכם...ושתדעו שחושבים עליכם.

dudumagic

New member
פתרונות

איזה באסה לחיות ככה מצידי שיהרוג אותי , אבל אני מפחד על הילד שלי , מה הוא אשם ? למה הוא נולד לחיים כאלה מסריחים ?! ומה היא פשעה היהודיה שהייתה תמימה בצעירותה ( ככה אלה פעילי שלום ) לפני כמה ימים אמרה לי "ואני עוד חשבתי שאפשר לחיות איתם בשלום , ולהיות איתם ושיהיה הכל בסדר ... אוי אוי כמה טעיתי " מה טוב בשבילי ?! חבר שלי הציע "להוריד אותו" אבל מייד שללתי אותו על הסף ! שלא יחשוב על זה בכלל אני לא מהאנשים האלה שמתעסקים בעבריינות. אולי אניח לה לנפשה , גם ככה יש לה את הצרות שהוא מציק לה חשבתי שאחד הפתרונות הוא : להשכיר בית במקום אחר ושאף אחד לא יידע ככה נתחיל חיים חדשים ונקווה שיהיה בסדר אין לי עוד פתרונות אחרים - אבל מישהו אמר לי אתה עובר דירה בגללה לא בגלל שאתה רוצה .

dudumagic

New member
טוב זאת התשובה

אני לא יעבור דירה בגלל מישהו שלא שווה את זה כי אני לא מפחד מאף אחד בעולם ( אני לא גיבור אני מציאותי) קראת את ההודעה שלך. כלכך טוב לשמוע שיש בך אהבה לאותה בחורה, שיש בך המון לתת לה ולהעניק לה ולילד שלה. אל תפחד ולך אחרי ליבך. רק אל תשכח לבקש מאלוהים שיעזור לך לממש את האהבה שלך אליה. תתפלל לאלוהים ותבקש ממנו שיעזור לך. תתפלל לשלומו של בן זוגה. שירכך את ליבו של בן זוגה ויעזור לו לפתוח דף חדש בחייו בכדי שאתם תוכלו להיות יחד ולממש את האהבה שלכם זה אל זה. בתפילה יש המון כח. בהצלחה לכם, אמן

r e d head

New member
תסגרו מהר את הפה

שלא יכנס לכם ג'וק בהקשר להודעה של אופטימית מעניין מה הקשר בין אופי הפורום לכמות התמהונים שנכנסים לכתוב כאן.

ספיישיל

New member
לדעתי!

מה שקורה פה- היא רכושנות תובענית של ב"ז הקודם עליה. היא מנסה לומר לו והוא לא קולט את המסר. כניראה שהוא עדיין מרגיש שיש לו אחיזה רכושנית בחייה.כניראה שהוא יודע שעדיין יש לו השפעה עם הסצנות שהוא מסוגל לעולל כטריגר להסעיר את בת זוגתך. היא צריכה לומר לו בצורה שאינה משתמעת או תישתמע לבחור לשני צדדים:שאינה מעונינת בקשר עימו. (ככה...ולסגור לו את הטלפון) פעם ראשונה הוא לא יקלוט.ואולי גם לא בשלישית. אך לאט לאט אם היא תפעל כך, הוא ירד ממנה. כמה גבר יכול לקבל דחיה? (אבל רק את המשפט הזה, ותו לא---ניתוק) במילים אחרות:יש אחד שמבין את עצמו, ויש אחד שצריך להכניס לו שיבין את עצמו. כמו הקלטה מעצבנת. אם רק את המשפט וניתוק הוא יקבל. הוא יתיאש בסופו של דבר. אם חלילה, הוא מנסה להציק------משטרה. כמו בסרט "שתי אצבעות מצידון":יש אחד שיודע שהוא מניאק,ויש אחד שצריך להסביר לו שהוא מניאק. לא צריך להבהל ממשטרה.נורא קשה לו להפרד ממנה.אם הוא לא יבין את המסר ממנה של:לא מעונינת! וינסה ל"פלוש" לתחומכם. משטרה תעזור לו(ולכם) להבין שיש גבול.אם הגבול לא ברור לו ממנה,משטרה תסביר לו את הגבול. ואם הוא יפנה אליך.דבר קצרות איתו ובצורה מכובדת ומכבדת ואסרטיבית ולא בריונית.שזה בחירות שלה לבחור בך ושהיא איננה מעונינת בו והיא הסבירה לו זאת. זכותך, לאהוב אותה. לא גנבת כלום.

למעלה