עזרו לי בבקשה

dudumagic

New member
עזרו לי בבקשה ../images/Emo7.gif

אני וחברה שלי יוצאים מזה כחודשיים הקשר האחרון שהיה לחברה שלי הוא 4 שנים מזה כשנתיים חיה בנפרד יש לה ילד ממנו ,לי יש ילד ואני רווק. עזבתי את "האישה" שלי מסיבת בגידות. בן הזוג הקודם שלה הוא לא מסכים עם המצב הנוכחי ולא מוכן לקבל את זה שהיא עם מישהו אחר היום הוא ראה אותי ורדף אחריי והיה לי מזל שהוא היה בתוך האוטו וגם אני הייתי בתוך רכב - הוא אמר לי לא להתעסק איתה אחרת הוא יהרוג אותי . היא עזבה אותו מסיבות של - סמים,בגידות,גניבות,עבריינות המשפחה שלה מתנגדת לקשר איתו ( למרות שהם לא צד בעניין) אל תגידו לי להתלונן במשטרה כי הוא קשור למשפחת חמולה (ערבים) מהעיר בקיצור אנחנו לא יודעים מה לעשות היא לא רוצה אותו ואמרה לו את זה כבר מלא פעמים! איזה פתרונות יכולים להיות במצב הזה ? מצד אחד אני מסכן את עצמי , מצד שני אני אוהב אותה .

avikk

New member
החברה צריכה להתלונן במשטרה

המשטרה תתייחס ברצינות לתלונה אם היא תהיה המתלוננת העיקרית ואתה שותף או נספח לתלונה. לא נראה לי שאתה מסוגל להתמודד איתו בדרך עצמאית, נכון ?? לך אין חמולה, אז מה תעשו ?? תבלו את שארית חייכם בבריחה ??? פעם אחת תתלוננו במשטרה וזהו. אלא אם כן אתה לא רוצה לקחת את הסיכון ומוכן לוותר על הקשר איתה. לה בכל מקרה כדאי להתלונן כי הוא לא יסכים לשום קשר אחר שלה, בין אם זה אתה או כל אחד אחר !! אז אם היא רוצה אותך אז שווה לה לעשות את זה עכשיו בהצלחה

dudumagic

New member
מצטער אבל

אמרתי בלי משטרה. משטרה לא באה בחשבון במקרה הזה . מצטער - הפחד הורג אותה . כרגע אני לא חושב על ניתוק הקשר איתה - ככה לא פותרים בעיות יש פתרון אחר ?

m i c h a l i

New member
מנסה לעזור

לדעתי אין מנוס מלפנות למשטרה אבל הבנתי שאתה לא מעוניין לערב אותם. לדעתי אתה מסכן את עצמך וגם את הילד שלך (!!!) עכשיו נותר רק לשאול את עצמך האם זה שווה את זה האם אתה מוכן לחיות בפחד? אם התשובה היא כן, העיצה היחידה שאני יכולה לתת היא לפנות לשירותי הרווחה בעיר ולדווח להם אולי הם יוכלו לעזור... בהצלחה

dudumagic

New member
פתרונות

איזה באסה לחיות ככה מצידי שיהרוג אותי , אבל אני מפחד על הילד שלי , מה הוא אשם ? למה הוא נולד לחיים כאלה מסריחים ?! ומה היא פשעה היהודיה שהייתה תמימה בצעירותה ( ככה אלה פעילי שלום ) לפני כמה ימים אמרה לי "ואני עוד חשבתי שאפשר לחיות איתם בשלום , ולהיות איתם ושיהיה הכל בסדר ... אוי אוי כמה טעיתי " מה טוב בשבילי ?! חבר שלי הציע "להוריד אותו" אבל מייד שללתי אותו על הסף ! שלא יחשוב על זה בכלל אני לא מהאנשים האלה שמתעסקים בעבריינות. אולי אניח לה לנפשה , גם ככה יש לה את הצרות שהוא מציק לה חשבתי שאחד הפתרונות הוא : להשכיר בית במקום אחר ושאף אחד לא יידע ככה נתחיל חיים חדשים ונקווה שיהיה בסדר אין לי עוד פתרונות אחרים - אבל מישהו אמר לי אתה עובר דירה בגללה לא בגלל שאתה רוצה .

m i c h a l i

New member
קצת מוזר לי

שאתה מוכן להפוך ולשנות את כל חייך עבור מישהו שאתה מכיר חודשיים... לדעתי זו טעות גם אם תעבור דירה מי מבטיח לך שלא יבואו לחפש אותך גם שם? ואז מה? תעבור שוב? אני חושבת שכל המצב לא בריא בכלל .. לא לך ... ולא לילד שלך (!!!). מה קורה עם המשפחה של החברה שלך? מדוע הם לא נותנים לה מקלט?

מאוד מוזר???

אז מה אם יש לו חמולות??? אז מה אם הוא עבריין???? אתה טוען שאתה לא, בדרך כלל רק אלה שבעולם הזה לא מתלוננים , כדי לצאת "גברים" ואתה מבין למה אני מתכוונת. אז אם אתה לא כזה אין שום סיבה לא להתלונן, יש חוקים במידנה שלנו, ולא מורידים ככה אנשים. וגם הייתי מציעה לך לבדוק טוב את הקשר, איני רוצה לסכסך, אולי היא איתך רק כמשענת, אל תקח על עצמך סיכונים. אני מבינה שאתה אוהב אותה, אבל אין לך פתרון אחר אלא באמצעות החוק!

dudumagic

New member
צודקת ! ועוד דבר...

עזבי את המשטרה ... אני לא יעבור דירה בגלל חתיכת חרא כזה ! מי הוא בכלל כולה בנאדם. גם אם הוא יהיה חמום מוח ראינו הרבה כמוהו בבתי כלא וזה מה שקיבלתי במסרים קראת את ההודעה שלך. כלכך טוב לשמוע שיש בך אהבה לאותה בחורה, שיש בך המון לתת לה ולהעניק לה ולילד שלה. אל תפחד ולך אחרי ליבך. רק אל תשכח לבקש מאלוהים שיעזור לך לממש את האהבה שלך אליה. תתפלל לאלוהים ותבקש ממנו שיעזור לך. תתפלל לשלומו של בן זוגה. שירכך את ליבו של בן זוגה ויעזור לו לפתוח דף חדש בחייו בכדי שאתם תוכלו להיות יחד ולממש את האהבה שלכם זה אל זה. בתפילה יש המון כח. בהצלחה לכם, אמן

dudumagic

New member
בלי קשר .. מה דעתכם על הילד המריבה

אני חושב שצריכים להחזיר את הילד להורים הביולוגים מה אתכם ?

היי

אמרת שאתה אוהב אותה, השאלה היא מה אתה מוכן לעשות למען האהבה הזאת, הבנתי שהבחור עבריין מועד, קצת קשה להפטר מבחור כזה, אבל אפשרי השאלה היא האם אתה מוכן לתפוס יוזמה ולעבור לגור איתה במקום אחר? אני יודע שלא יהיו לך חיים קלים, להתעסק עם איש מחמולה זה סיפור. למרות שאמרת לא לערב משטרה, הייתי מייעץ לך כן לערב, כי אי אפשר לדעת איפה זה יגמר, אני לא בא להפחיד אותך אבל זאת המציאות. דבר שני, תחשוב לעבור לעיר אחרת ורחוקה מאיפה שאתם גרים כעת, אם הוא רדף אותך בטח הוא יודע גם איפה אתה גר. וכמו כן: תלך לחברת הפאלפון שלך ושלה, תשנו מספרי הפלאפונים ושיהיה חסוי כך שגם ב-144 אי אפשר יהיה לאלטר אותכם. אמרתי את מה שחשבתי ועכשיו לשיקולך.

למעלה