עזרו לי בבקשה. תודה!

שנורקל

New member
עזרו לי בבקשה. תודה!

אז ככה, אני עושה עבודת גמר על אינדיאנים, והחומר באינטרנט (שעלה בידי למצוא)זעום לכדי טרוף!!! אולי מישהו יכול, ככה במקרה, לעזור לי לחפש קצת חומר? בעיברית יעזור, כי אין לי זין לתרגם. בעיקרה העבודה עוסקת בתרבות האינדיאנים של צפון אמריקה, כך שסיפורים על לבוש, טקסים, אוכל, ציד ושאר צרות יעזור מאוד מאוד מאוד!!! תודה רבה, תזכו למצוות, תהיו בריאים ובלה בלה בלה!

אינצה

New member
לא מצאתי חומר בעברית

אבל אולי האתר הזה יכול לעזור מחרוזות החיפוש שלך צריכות להיות NATIVE AMERICANS NAVAJO HOPI

שאני אוותר על בריאות

במצבי? טוב אני לא יודעת כמה מוסמכים צריכים להיות חומרים לעבודת גמר... אבל הינה כמה אתרי מטיילים.. אחד, וגם שני, ואתר מיסטיקה שיש בו גם חומר על טוטמים וכו´. בהצלחה קישה

שנורקל

New member
עכשיו בדקתי

והאתרים מדברים על האינדיאנים של דרום אמריקה, לעומת זאת אני צריכה על האינדיאנים של צפון אמריקה, כמו המוהיקנים למשל- וזהו האתגר האמיתי. תודה בכל אופן....

אינצה

New member
שנורקל

שבא הנבחו ושבט ההופי הם שבטי אינדיאנים מצפון אמריקה כדאי שתבדוק שוב

qazqaz

New member
אשמח לקבל עותק של עבודתך, אפשר?

יש לי ענין אישי רב באינדיאנים ובתרבותם, בעיקר מההיבט הרפואי - אך גם באופן כללי. אשמח מאוד לקרוא את עבודתך, לכשתהיה מוכנה, או לחילופין את הקטעים העוסקים בתרבות הריפוי העתיקה שלהם - אם ישנם קטעים כאלו בעבודתך. אוכל להציע, בתמורה, עזרה בכל הקשור למחשבים (הדרכה, טכני, התקנות וכו´ וכו´...) אם מסכימה - אשמח אם תצרי קשר במייל. QAZ

למעלה