עזרו להאני!

עזרו להאני!

האני היא גורת סאלוקי/גרייהאונד בת חצי שנה שננטשה בצער בעלי חיים ע"י אנשים קרים וחסרי רגישות ובילתה שם שבועיים בהם מצבה היה בכי רע. שותפותיה לכלוב היו כל הזמן תוקפות אותה והיה צריך לשבת ולהשגיח על מנת שתאכל בכלל. לאחר שהוצאה משם התברר גודל הטראומה כאשר הייתי מגרגרת/בוכה בכל פעם שכלב היה מתקרב אליה. לאחר שהיא למדה לבטוח בי אז פשוט בכל פעם שטיילתי איתה בחוץ היא הייתה קופצת אלי כשהיה מתקרב כלב (ואפילו חטפה מהכלבה שלי
). האני נמצאת עכשיו בבית אומן בו תוכל לשהות רק עד סוף השבוע שכן אז תשוב אליו בעלת הבית שתאכל אותה חיה (ומראש הכנסנו לשם כלבים רק כי היא באילוף). להכניס את האני לפנסיון יהיה רע ומר ויקלקל את ההתקדמות שהצלחנו קצת להשיג (משחקת קצת עם כלבים שהיא כבר מכירה). האני כלבה יפה, צעירה, בהירה ולעניות דעתי לא יעברו הרבה ימי אימוץ (אליהם אני כמובן אקח אותה) עד שתמצא בית. בבקשה, אל תניחו לה להשלח לפנסיון.

נמש164

New member
הי נועה, שאלה../images/Emo9.gif

את יכולה בבקשה לצלם אותה עומדת? ועם את יודעת גם עם היא תיגדל ובאיזה גובה היא בערך? תודה

ניסיתי אבל זה יצא גדול מדי

האני תהיה גבוהה ורזה, משהו כזה (בתמונה לאקי, סאלוקית מעורבת שמסרתי בSOS).

חץ

דבר שיקל עלינו בינתיים לשקם את האני יהיה אם חץ יאומץ (בינתיים האני נאלצת לשהות במרפסת רוב הזמן). חץ כבר פעמיים כמעט ואומץ - פעם אחת פספסנו ברגע והם כבר אימצו כלב אחר, ופעם שניה הייתה אמורה לבוא היום משפחה ומשום מה לא הגיעה. חץ מחונך למדי (רק פעיל וקופצני, לא מלווה בהרס) ובאמת ממש כלב מקסים ונקשרתי אליו אפילו שאני טיפוס של גדולים יותר. חץ ימסר תמורת התחייבות לסירוס (שבצב"ח ב"ש עלותו 120 שקל) ו100 שקל נוספים לכיסוי הוצאות שהיו עליו (פנסיון בעיקר).

מה זה, כבר ירד עמוד?

בבקשה עזרו לנו למצוא בית אומן! מזון יסופק, היא תעוקר וכמו כן נסיע אותה לימי אימוץ.

יום האימוץ בהרצליה במתחם שנמצא ממש אחרי

מחלף רבין, בין השעות 10-14 כל שבת.

blackwish

New member
הקפצה

קפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפטץ

למעלה