עזרו לאספן מתחיל!

חנצולו

New member
עזרו לאספן מתחיל!

שלום לחברי הפורום הנכבדים. אנא עזרו לאספן מתחיל (אני אני), למצוא את דרכו בנבכי האינסוף... אני מחפש כרזות "עבריות" ישנות -מתקופת המנדט-סוף שנות ה-60. האם יש מקום בו ניתן להשיג/לקנות כרזות כאלו (וגם במחיר שלא ישאיר אותי הומלס לאחר כרזה אחת-?), וחוץ מזה, היכן אוכל למצוא פרטים לגבי כרזות מסוימות? אודה על עזרתכם (אנא הושיעו עבריים). חנצ'ולו.

חנצולו

New member
האם זהו המקום היחידי לאינפורמציה?

תודה בני על ההפניה. האם זהו המקום היחידי בו ניתן להשיג מידע על כרזות? היות ומדובר במידע חלקי ביותר (למרות היות האתר מושקע), חשבתי שיש מקום אחר בו ניתן להשיג מידע נוסף לגבי כרזות.... אם מישהו מכיר כזה - אשמח לשמוע. ו...תודה בני, על תגובתך! חנצ'ולו

בּני

New member
בטוח שיש עוד ../images/Emo13.gif

גם באתר נוסטלגי מוצגות מספר כרזות, לא מספר רב אבל אוסף נחמד. אלה האתרים שזכורים לי כרגע, בטח יהיו תוספות של אנשים אחרים. בני

mijones

New member
תודה!

אכן אתר מקסים עם כרזות מדהימות (אבל די יקרות). ותודה לך שי!

חנצולו

New member
גלריה פרקש

תודה על ההפניה , שי! האם ישנן מקומות נוספים (חנויות /אתרים), שבהם ניתן לקנות כרזות? חנצ'ולו.

tuviar

New member
כרזות

לפני כשנה הייתי בחנות של כרזות ברח נוה צדק בתל אביב לא יודע מה איתה היום והיו שם עוד חניות נחמדות

כרזות ישנות זה דבר מקסים

אבל יקר.............. חבל"ז. בינתיים משהו ישן וחביב
ובהצלחה

מנצל"שת מכרזה ללוגו

את התמונה לקחתי כמובן מתח"צ, אבל דווקא הארטיק משך את תשומת ליבי, האם הלוגו הזה של ארטיק קיים עוד היום
האם החברה בכלל קיימת
זה נראה לי מוזר. מישהו יודע
אורן*, רון אולי מישהו אחר, זה מעניין. אגב רק חסר הילד האסקימואי עם הארטיק, אבל הוא בטח גדל ומסיע עכשיו את מזחלות הכלבים של אריק

לא להסחף, להתקשר../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

ומה אני אשאל אותם בדיוק, איפה עובד היום הילד האסקימואי
. חשבתי שאתה בתור מי שמתעניין בלוגויים (סמלילים) של חברות, יודע משהו או שזה סתם יעיניין אותך. הנה תמונה עם תכלית כפולה, האוטובוס לתח"צ והארטיק לכאן.

nissim60

New member
אם אני לא טועה ...

החברה הזו התמזגה בשנות השמונים עם טנא נוגה שנרכשה מאוחר יותר ע"י שטראוס. אריזות הארטיק היו מעוטרות כמו שציינה אלונה עם ציור של ילד אסקימואי. אלו היו ארטיקים מזה טעימים. אלונה את עוד זוכרת את הארטיק עם שני המקלות?

elcool

New member
ליד הבית שלי

יש מכולת עם מקרר של "ארטיק". אבל כמובן הוא מלא בשטראוסים למיניהם...

../images/Emo6.gifבטח שאני זוכרת עם שני מקלות

אבל הארטיק שוקולד חלב בעטיפה עם הילד האסקימואי בכחול ושוקו שוקו כנ"ל בחום, הם מה זה היו טעימים
, השני מקלות היה כבר שלב יותר מאוחר.

אם תמצאי איפה עובד הילד האסקימואי

תודיעי לי, יש לי עבודה בשבילו. אני צריך מישהו לתחזוקה שוטפת של כל המזחלות אצלי באוסף, גלגול הזנבות של הכלבים, וחידוד האוזניים שלהם.

cohen chaim1

New member
ניסים

לא שזה חשוב כ"כ לעניינינו,אבל עד כמה שידוע לי טנא נגה נרכשה ע"י תנובה ולא ע"י שטראוס.

חנצולו

New member
tuviar

אני בהחלט מתכוון לבקר גם שם במסעותיי לחיפוש אחר כרזות. חן חן על התשובה. חנצ'ולו.

גם השאלה הראשונה שלי בפורום היתה

לגבי כרזות. הנה השאלה, והתשובות שקיבלתי (קצת שונות). מומחה הפורום לכרזות הוא רון מירב, שכמה מאלה שתלויות בביתו תוכל לראות בגלרית הכרזות. מחירי כרזות מקוריות נעים סביב 200-800 דולר (תלוי בגודל). מחירי הדפסים של כרזות נעים סביב 100-200 ש"ח (תלוי בגודל). החנות בנווה צדק (פרי ארט גלרי) מוכרת רק כרזות מחו"ל, וכמוה גם allposters (הישראלי והעולמי). הדפסים (וגם ממש מעט כרזות מקוריות) אפשר להשיג גם במרכז הבאוהאוס בדיזנגוף 155, ת"א.

למעלה