עזרו לאוהד מתוסכל

OrEl74

Well-known member
מנהל
הבולס שלי נראים כמו שיט
לפי כל הסימנים, בהנחה שאבדיה מגיע אליהם בבחירה הרביעית אז הם חוטפים אותו ואיכשהו לא נראה לי שהוא המושיע שלהם.
קובי וויט אמור העונה לתת קפיצת מדרגה משמעותית ולקבל גם דקות בעמדת הרכז (כי כריס דאן מסריח)
אוטו פורטר מאכזב, בעיקר כי הוא פצוע ומרוויח הרבה יותר ממה שהוא שווה.
מרקנן לדעתי אוברייטד וכשיגיע הרגע שצריך לשלם לו, הבולס יצטרכו טוב מאוד כמה הם מוכנים לתת. כמובן שבמחיר הוגן הוא שווה את ההשקעה.
וונדל קרטר הוא הגבוה הלגיטימי היחיד בקבוצה ופוטנציאל גדול אבל גם הוא סובל לא מעט מפציעות ועדיין קשה לדעת כמה רחוק הוא באמת יכול להגיע.
וכמובן, זאק לאבין שנותן מספרים נהדרים אבל חסר כריזמה מנהיגותית וזאת הבעיה העיקרית שלו כרגע (טוב, זה והגנה)

הרבה משחק אין פה כי ת'כלס חוץ ממרקנן אין לבולס באמת את מי למכור (בהנחה שלאבין וקובי וויט לא הולכים לשום מקום) אבל בכל זאת, איך משתפרים?

88nothing

Active member
הבולס צריכים להפסיק לפחד לשבור ולבנות מחדש.
בנתיים יש להם נכסים מסויימים, אבל הנכסים האלה יגמרו ברגע שיצטרכו לשלם לשם שכר מעבר לשכר רוקי.
נתחיל מזאק לאבין, לדעתי הוא צריך לעזוב ובהקדם: עד שיש לו ערך טרייד בגלל החוזה הסביר שלו.
כמו כן הבולס צריכים לנסות להזיז את פורטר, בהנחה שהם לא מתכוונים להשאיר אותו.
שחקן שיהיה הרבה יותר קשה להזיז הוא טד יאנג, כי החוזה שלו מעבר לעונת 21 והיום היכולת לא שווה את הכסף.

אחרי השנה הקרובה, השכר בשיקאגו יעמוד על כ45M(לפני חוזי רוקיז) מה שנותן להם המון מרווח תמרון.
הדרך הכי נכונה מבחינתי לנצל את זה הוא על ידי הבאת כוכב\חצי כובה, כזה שיאפשר לקבוצה הזאת להתמודד על הפלייאוף ויש כמה כאלה שניתן להשיג.

משהו כזה:
שיקאגו משיגים שחקן על סף אולסטאר.
פורטלנד 2 שיחקנים צעירים יותר ומגדילים את כמות הכשרון.
סקרמנטו מקצרים התחייבויות ומביאים חוזה נגמר גדול שיוכלו למכור תמורת נכסים.

טד יאנג ליד KAT יכול להיות מעניין, ושיקאגו מקצרים התחייבויות.

אפילו משהו כזה:

Krit123

Well-known member
תראה הפכתי להיות בנאדם די אופטימי בכללי, אז הייתי מפרגן ואומר שהמצב שלכם בסדר.
לגבי מארקנן וקרטר, אם יהיו כשירים וישחקו טוב – אתם בכיוון הנכון. במידה ויאכזבו, אולי תהיה הזדמנות להחתים אותם במחיר מציאה והם ישתפרו בהמשך. ככה או ככה אתה די מרוויח.

אני לא סובל את קובי וויט, גם את לאבין האמת, אבל שחקנים שמסוגלים לקלוע זריקות קשות יכולים לקחת אותך רחוק אם המסגרת נכונה. עדיף שיהיה אחד מהם אז תקבלו משהו תמורת האחר...

אין מה לבנות על פורטר, אולי יצא ממנו סאלרי דאמפ, זה יבגני ידע יותר טוב ממני.

עכשיו ראיתי שהבולס מעוניינים בלאמלו והם עדיין לא סגורים על הבחירה 4. יש לכם גם את הבחירה 44 דרך אגב, עקביים. הגעה של לאמלו משמע אחד מהצמד בקו האחורי שהזכרת כנראה יועזב, במידה וילכו על דני הוא יסגור את הפינה בעמדה 3.

דונובן מאמן לא רע. עשה עבודה יפה עם קבוצה צעירה, הגיע עם OKC ליתרון 3-1 על גולדן.
התחרות שלכם על המקום השמיני כנראה תהיה מול וושינגטון ואטלנטה. הראשונים טובים ממכם אבל תלויים בוול ולך תדע מה יהיה עם בראד ביל (אני ישתדל להרחיב עליהם השבוע), ההוקס עדיין צעירים וגם לא סגורים על כיוון. זתומרת אתם במאבק.

Rapgamer

Well-known member
הבעיה שלכם היא מחסור בפרנצ'ייז פלייר.
יש לכם אחלה שחקנים בתור צלע שנייה, שלישית ורביעית. אבל קבוצה בלי פרנצ'ייז פלייר זה בדרך כלל קבוצה בלי כיוון מזהיר לפחות עד שתשיג אחד כזה.

מסכים עם הנאמר מעליי שאין צורך בקובי וויט+ לאבין. היתרונות שלהם דומים והחסרונות שלהם דומים. הם צריכים בעמדת הגארד שלידם פליימייקר באוריינטציה הגנתית (אבל שיהיה שחקן יותר טוב מדאן).

על פניו יהיה קשה להשיג פרנצ'ייז פלייר מבחירה 4 בדראפט הזה. אבל האמת היא שקשה לצפות דברים כאלה מראש וזה תלוי האם תביאו בול פגיעה. אחרת אני חושב שתמשיכו לדשדש, אולי יותר לכיוון ה-40 ניצחונות מאשר 30 אבל לא הרבה מעבר.

הבעיה שלכם היא מחסור בפרנצ'ייז פלייר.
יש לכם אחלה שחקנים בתור צלע שנייה, שלישית ורביעית. אבל קבוצה בלי פרנצ'ייז פלייר זה בדרך כלל קבוצה בלי כיוון מזהיר לפחות עד שתשיג אחד כזה.

מסכים עם הנאמר מעליי שאין צורך בקובי וויט+ לאבין. היתרונות שלהם דומים והחסרונות שלהם דומים. הם צריכים בעמדת הגארד שלידם פליימייקר באוריינטציה הגנתית (אבל שיהיה שחקן יותר טוב מדאן).

על פניו יהיה קשה להשיג פרנצ'ייז פלייר מבחירה 4 בדראפט הזה. אבל האמת היא שקשה לצפות דברים כאלה מראש וזה תלוי האם תביאו בול פגיעה. אחרת אני חושב שתמשיכו לדשדש, אולי יותר לכיוון ה-40 ניצחונות מאשר 30 אבל לא הרבה מעבר.
קודם כל, זה יותר נראה שחסרים להם שחקן פרנצ'ייז וכוכב שני כדי להיות באמת טובים - אין כמעט קונטנדריות בלי לפחות שני שחקנים מצויינים (חוץ ממילווקי נניח, וראינו כמה זה מצליח להם).
פרט לכך, קבוצה שבונה את המסביב ומנסה להנחית כוכב שיחבר אותו היא קבוצה שנבנית לא נכון.
הרי כדי להנחית כוכב בטרייד תצטרך לוותר על הנכסים.
להחתים כוכבים בשוק החופשי זה כמעט בלתי אפשרי, וקבוצה של משלימים לא ממש קורצת לפרנצ'ייז הפנוי - כי צריך שניים.
נשארת עם האופציה לפגוע בול ברוקי...

Rapgamer

Well-known member
קודם כל, זה יותר נראה שחסרים להם שחקן פרנצ'ייז וכוכב שני כדי להיות באמת טובים - אין כמעט קונטנדריות בלי לפחות שני שחקנים מצויינים (חוץ ממילווקי נניח, וראינו כמה זה מצליח להם).
פרט לכך, קבוצה שבונה את המסביב ומנסה להנחית כוכב שיחבר אותו היא קבוצה שנבנית לא נכון.
הרי כדי להנחית כוכב בטרייד תצטרך לוותר על הנכסים.
להחתים כוכבים בשוק החופשי זה כמעט בלתי אפשרי, וקבוצה של משלימים לא ממש קורצת לפרנצ'ייז הפנוי - כי צריך שניים.
נשארת עם האופציה לפגוע בול ברוקי...
לחשוב על איך בנויה קונטנדרית זה ממש רחוק.
הבולס לא הצליחו לייצר קבוצה מנצחת באופן עקבי מאז ימי ת'יבודו. למעשה הם רק הלכו אחורה כשהעבירו את הפרנצ'ייז פלייר שהיה להם בזמנו (באטלר).
אני מסכים איתך שגם אין להם אופציה שנייה קלאסית לקונטנדרית אבל אם היה להם כוכב לבנות סביבו אני די מחבב את שאר הסגל. זה יותר ממה שיש נניח בפיניקס סביב בוקר או במינסוטה סביב טאונס.

לחשוב על איך בנויה קונטנדרית זה ממש רחוק.
הבולס לא הצליחו לייצר קבוצה מנצחת באופן עקבי מאז ימי ת'יבודו. למעשה הם רק הלכו אחורה כשהעבירו את הפרנצ'ייז פלייר שהיה להם בזמנו (באטלר).
אני מסכים איתך שגם אין להם אופציה שנייה קלאסית לקונטנדרית אבל אם היה להם כוכב לבנות סביבו אני די מחבב את שאר הסגל. זה יותר ממה שיש נניח בפיניקס סביב בוקר או במינסוטה סביב טאונס.
אבל בפיניקס יש את בוקר (וגם את איטון שאיכשהו נשכח בכל דיון), ובמינסוטה יש את KAT, בבולס אין אף אחד וכדי להביא מישהו תצטרך לוותר גם על הנכסים שכבר נצברו - ואז תהיה במצב של פיניקס ומינסוטה - עם כוכב ובלי סגל משלים.

Krit123

Well-known member
אבל בפיניקס יש את בוקר (וגם את איטון שאיכשהו נשכח בכל דיון), ובמינסוטה יש את KAT, בבולס אין אף אחד וכדי להביא מישהו תצטרך לוותר גם על הנכסים שכבר נצברו - ואז תהיה במצב של פיניקס ומינסוטה - עם כוכב ובלי סגל משלים.
מסכים עם הכיוון שאתה הולך אליו.
פרנצ'ייז זה מעין תנאי סף אבל לא פחות חשוב התנהלות נכונה, אחרת קשה למצות את הכישרון שיש לך.
כשיש ארגון טוב (זהות/שיטה/Staff איכותי) אנחנו גם רואים שחקני פרנצ'ייז צומחים משום מקום ובכללי שחקנים משחקים מעל לרמתם.

מסכים עם הכיוון שאתה הולך אליו.
פרנצ'ייז זה מעין תנאי סף אבל לא פחות חשוב התנהלות נכונה, אחרת קשה למצות את הכישרון שיש לך.
כשיש ארגון טוב (זהות/שיטה/Staff איכותי) אנחנו גם רואים שחקני פרנצ'ייז צומחים משום מקום ובכללי שחקנים משחקים מעל לרמתם.
לפי הגישה הזו - הגם שהיא נכונה - מה ששיקגו צריכים זה לא מאמן או שחקן - הם צריכים להחליף הנהלה. ולא נראה לי שזה יקרה בקרוב. אז לפחות שיפגעו בדראפט ויביאו שחקן טוב (הם הביאו את באטלר בבחירה 30).

Rapgamer

Well-known member
ברור, הדוגמאות של פרנצ'ייז פלייר עם צוות מסייע בינוני מכוונות.
גם למינסוטה יש כינור שני בדמות דאנג'לו ראסל. מסכים איתך שהצוות המסייע של הקבוצות האלה לא משהו, ועדיין הן בעמדה יותר טובה מהבולס. פשוט עצם הנקודה שלבולס אין גם צוות מסייע לפרנצ'ייז פלייר- עם זה אני פחות מסכים כרגע.

דיווח של יוני גבעוני הלילה, מומחה הדראפט של ESPN שלמדנו להכיר היטב בשנה האחרונה, לפיו שיקאגו 'מאוד אוהבים' את לאמלו בול ורוצים אותו, אלא שלדעתם הבחירה הרביעית לא תספיק, אז הם מחפשים להתקדם בסדר הבחירות ומוכנים להציע טאלנט עבור זה. תגובתי הצנועה: helllll to the nawwwww במקביל, מדברים על זה שלאורי מארקנן הוא האנטאצ'בל היחיד בסגל של קארניסובאס, שזה מפתיע, כי, לייק, מה???????

תחילה חשבתי אחרת, כיום רואה את הדברים בצורה שונה: לדעתי רוב השמות שהוזכרו כאן בדיון כן יהיו חלק מהסגל come next trade deadline , גם מארקנן וגם שארקנן, מהסיבה הפשוטה שאני פשוט לא רואה שמות גדולים עוזבים את הקבוצות הנוכחיות שלהם בשנתיים הקרובות. איזה סיבה יש ליאניס, דייויס, קוואי, ג'ורג' לעזוב? ולשיקאגו? למה? לא, פשוט לא. ומה לגבי שמות גדולים-קטנים כמו אולדיפו, הייוורד, דרוזן, קונלי ואחרים ב-לבל הזה? ובכן, אני לא מוכר את זק לאבין בשביל אף אחד מאלו. סקורר צעיר של 40 ו-10 שלשות הוא לא דבר שאני מוכר לך בזול, לשון אחר - לא תקבל קופון הנחה למימוש ב'יום הרווקים', תקנה אותו במחיר מלא. כן הייתי מוכר אותו בטרייד בשביל טיילר הירו, סתם לדוגמה, אבל לא בהכרח, זה תלוי מה אני עושה עם קובי ווייט. היחיד ברשימה שהוא מועמד חזק לעזיבה ולכן ככל הנראה יעזיבו אותו קודם לכן בטרייד, הוא רודי גובר, הגבוה של יוטה, שאם אני מנהל קבוצה, אני מעוניין דוקא בחבר שלו, דונובן מיטשל - אבל זה לא על הפרק. בכל אופן, אם יש אפשרות לצרף את גובר, זה טוב. הוא מספיק צעיר ועוצמתי כדי להיות דומיננטי גם בפרק ה-ב' שלו בליגה, מה שאי אפשר לומר על פרי אייג'נטים אחרים שעברו את ה-30.

לגבי הטריידים המוצעים: היות שתמיד חשבתי שפורטלנד היא יעד הגיוני, אני בהחלט מתחבר לטרייד הראשון ואשמח לראות אותו קורה במציאות, עם זאת חושב קצת אחרת. לא במקום סי.ג'יי, אלא איתו, כחלק מ'ביג טרי' של שלושה גארדים סקוררים. מאמין שבכדורסל של היום זה יכול לעבוד.

במקביל, מדברים על זה שלאורי מארקנן הוא האנטאצ'בל היחיד בסגל של קארניסובאס, שזה מפתיע, כי, לייק, מה???????
מתקן את עצמי, בחירת המילים שלי היתה לא נכונה: מארקנן לא האנטאצ'בל היחיד בסגל, אלא רואים בו אנטאצ'בל, לפחות בהשוואה לקרטר ג'וניור, לשון הדיווח. במילים אחרות, יתכן שגם זק לבין הוא אנטאצ'בל. ובכל זאת, אם נשים בצד את ההגדרות, קשה להאמין שלא מקבלים שיחות על כולם.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הבעיה שההנהלה של הבולס כל כך מעאפנה כך שבהחלט יתכן שהם יעשו את כל הטעיות האפשריות בשביל לדפוק גם את הטוב שיש להם

כאוהד אני מרגיש שזה לא הולך לשום מקום

Little Sharky

Active member
אני חושב שהבולז יהיו בעמדה טובה לטרייד על פרנצ'ייז פלייר במידה ואופציה כזו תהיה על השולחן, אט אט הם אספו די הרבה "נכסים", ובנתיים יש להם מספיק בשביל להיות סוג של תחרותיים במזרח, בסה"כ הם בתהליך נכון בסופו של יום, הם בונים שלד צעיר.

אני הייתי מנסה להוציא אולי את דווין בוקר מפיניקס, ואיתו בקבוצה כנראה יהיה הרבה יותר קל להנחית עוד ביג ניים בפרי אייג'נסי.
או להתפלל שלביל ימאס מהוויזארס העונה ולהנחית אותו בטרייד. (הבנתי שהוא סיכם לשנתיים).

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני חושב שהבולז יהיו בעמדה טובה לטרייד על פרנצ'ייז פלייר במידה ואופציה כזו תהיה על השולחן, אט אט הם אספו די הרבה "נכסים", ובנתיים יש להם מספיק בשביל להיות סוג של תחרותיים במזרח, בסה"כ הם בתהליך נכון בסופו של יום, הם בונים שלד צעיר.

אני הייתי מנסה להוציא אולי את דווין בוקר מפיניקס, ואיתו בקבוצה כנראה יהיה הרבה יותר קל להנחית עוד ביג ניים בפרי אייג'נסי.
או להתפלל שלביל ימאס מהוויזארס העונה ולהנחית אותו בטרייד. (הבנתי שהוא סיכם לשנתיים).
אתה מחמיא להם יותר מידי
קבוצה עם מספר כישרונות נחמדים זה נכון אבל אין להם כוכב אמיתי שיסחוב אותם.
אפילו במזרח המעאפן אם הם עושים פלייאוף הם צריכים להיות מרוצים.

למעלה