עזרונת ...

פוחZניה

New member
עזרונת ...

אין לי מושג אם פה זה המקום ... אבל די הגעתי לשיא ! ויש לי קצת כסף כרגע ובמקום לנסוע לטיול אני מתכוונת לעשות הכל בשביל לרזות ! נשבר לי מהצורה שלי ומהגלגלים שלי ! מה עושים ? כמה עולה מאמן אישי בערך ? כמה פעמים בשבוע , חודש ? ומה מו מי ? אני רשומה לשומרי משקל אבל אין לי כח רצון לעשות הליכות ... ובעבר נרשמתי למכון כושר אבל לא היה לי כח ללכת ... אני חייבת מישהו שידרבן אותי ומהררררררר עכשיו בטח תרשמו לי הכל תלוי בכמה את צריכה לרדת ... אז ככה אני מטר 60 ושוקלת בסביבות ה 75-80
תודה, מיכל השמנמודה לא לנצח :)

פוחזניונת יקרה שלום וברכה

מי כמוני מבינה למה את מתכוונת כשאת אומרת "נשבר" לי מהגלגלים שלי..... אני כבר מזמן השארתי את שלי בפנצ'ריה ומרוב שמחה יש לי כוח להרים לבד את האוטו. לרצות מאוד לרזות הוא אחד הרצונות שיכולים להקפיץ שיפורים רבים במקביל בכל תחומי החיים. עם כמה שיפורים וסדר במחשבות- אין דבר העומד בפני הרצון. אומנם אחרי שתהיי 90.60.90 זה לא יפתור לך את כ-ל הבעיות בחיים. (תצטרכי ללמוד עוד כמה דברים באופן כללי עליהם, אבל מובטחת לך דרך מעניינת מאוד ו-0% אכזבות, אם תושיטי את ידך אל העץ הנכון). אם תרצי- תוכלי לשלוח לי מסר אישי ונדבר. אם את רוצה שנהיה בקשר, כתבי לי את שמך האמיתי, כי אני לא ממש חברה של פחזניות יותר.... שיהיה לך בהצלחה.

bridges

New member
אימון אישי

שלום, אני לא בטוח שהגעת למקום הנכון. הפורום הזה הוא באימון אישי לחיים. הוא לא בנושא אימון כושר אישי. ניתן לעבוד על הרזייה באימון לחיים אבל זה חלק מהסתכלות רחבה יותר מאשר לדרבן אותך לעבוד בחד"כ.

מיכל שלום רב

ישנם בשוק הרבה מאמנים אישיים אשר מתמחים בתהליכי הרזיה כחלק מתהליך האימון האישי.. אני אישית ממליץ לך להיפגש לפגישת היכרות עם מנחה NLP ודמיון מודרך שמתמחה בנושא ההרזיה. יש כאלו מספר ואם תעשי חיפוש בגוגל עם המילים הללו תמצאי אותם.. הדבר היפה שיש בשימוש ב NLP כחלק מהתהליך הוא השינוי המהיר באמונות, בהרגלים, בדפוסי ההתנהגות ובגישה. המון בהצלחה את יכולה מיקי

למעלה