עזרונת!

mmg4ever

New member
עזרונת!

טוב...אני לא יודע בדיוק מה זה פאנג שויי אבל אני מקווה שתעזרו לי פה... אני בן אדם דיי לחות בוא נגיד ככה..חוזר בסופש מדי פעם מהצבא ובמקום לקבל את הרוגע של הבית אני נכנס עוד יותר ללחץ בגלל החדר הלא נעים שיש לי...הוא לא מבולגן אבל הוא פשוט לא נוח לי קניתי עכשיו צבע לחדר "זריחת הטוסקנה" סטייל אפרסק בהיר כזה אני מקווה שזה יתן לי קצת שינוי חיובי מה אתם אומרים? וגם חשבתי להעיף כמה שולחנות וארונות וקניתי כמה חפצים יפים כאלה לחדר...(נרות,חמסה יפה וכו"

yoavfs

New member
תעשה את זה

אתה בטח יודע מה טוב לך, החדר לא נעים לך, ואתה זקוק לשינוי דחוף בהרגשה. אם יש לך ריהוט שלא נוח לך איתו, אז תעיף אותו... (כמה שולחנות וארונות יש לך בחדר?) לעשות את מה שאתה עושה נקרא: פנג-שואי איטואטיבי. אני לא בטוח שזה יפתור את הבעיה שאתה מציג, יכול להיות שהבעיה יותר עמוקה, ואולי קשורה למישור האישי יותר - לאישיות. אולי פה דווקא ניתן לעזור לך. הפנג-שואי מתייחס לנתונים מדוייקים הקשורים למבנה, כמו: כיוון קרדינלי, שנה שבה נבנה המבנה, צורת המבנה, ועוד פרמטרים שונים שאותם יש לקבל תוך איבחון המבנה , אך לא ניתן לקבלם בשלט רחוק. על-כן, מה שניתן לעשות מרחוק זה לבחון את המפה האסטרולוגית שלך בעזרת אסטרולוגיה סינית , והנתונים הנדרשים הם תאריך לידה , שעת לידה מדוייקת (חשוב מאוד כמה שיותר מדיוק ומקום לידה במידה ולא נולדת בישראל כולל העיר).

אז...ברור שיש צורך בשינוי כי

יש לך חדר מלחיץ. לא הייתי ממליצה על צבע מסוים מבלי להכיר אותך או לפחות לדעת מה הוא תאריך לידתך. דחף ריגעי לשינוי מיידי עלול להביא לפתרון לא רציני... אפרסק בהיר יכול להיות טוב רק תלוי באיזו סביבה.מה עוד ישבה, מה מעצבן אותך בה, ועוד ועוד. אתה יכול לעשות משהו אם בא לך אבל הייתי ממליצה לא לצבוע כי"בא לך"... שולחנות וארונות להעיף, בעיני תמיד טוב, אם אתה כבר מרגיש את זה.

למעלה