עזרונת

Tree Hugger

New member
עזרונת

טוב, בראשון באפריל כאמור יש את טיול פסח לחניכי ד-ו (אצלנו) ואני ממש מפחדת שהחניכים שלי לא ירשמו o_O רק היום הם חוזרים מהטיול השנתי שלהם (הזונים היו בבית מלון) וחילקתי להם הפלאיירים אבל לא נראה שהם ילכו עד ה"מועדון" כדיי לשלם..... אז? יש לכם רעיונות שיכנוע? סתם משעמם לי אז החלטתי לכתוב הודעה... תעשירו אותי :>

אמממ....

פרסום? הרבה פרסום? המון פרסום? ים פרסום? הכי הרבה פרסום שבעולם? ספרי להם כמה זה מגניב ,וכמה יהיה להם כיף, ושמחנה/טיול זה רק לילדים גדולים ומגניבים..... ו... מי את? מאיפה את? בת כמה? מאיזה שכבה? באיזה קורסים היית? מה עדיף- ביסלי גריל או ביסלי ברביקיו?

קודם כל את צריכה לחשוב למה הם לא

ירצו לצאת.. אם זה בגלל שמחנה אומר שמסתובבים כל הזמן בשטח, אולי כי הם משוכנעים שלשבת בבית ולנוח זה יותר מעשיר, אולי ההורים שלהם לא ממש רוצים להוציא אותם.. ואז איזו פעילות הכנה טובה: -להעביר להם מה קורה במחנה שעושה אותו כ"כ טוב אולי פעולה יותר אינטנסיבית שתבני עם משחקים ומסלולי מכשולים ואוכל (מה לעשות.. אוכל עוזר) שקצת תחבר אותם לפעילות בשטח וגם תלהיב אותם לפעילות הקבוצתית. -לערוך שיחה עם ההורים על: מה יהיה, איך יהיה, ולמה הם יכולים לסמוך עליכם.. אני אחשוב על עוד דברים..

kedeman

New member
פרסום ישיר

אם את יכולה להגיע לבית ספר שלהם זה תמיד טוב וגם פעולת הכנה בנוסף תמיד טוב לטלפן אליהם. גם יכול לחזק את הקשר האישי וגם זה תזכורת טובה ("אני עכשיו במועדון, תבוא לשלם עוד חצי שעה) ככה שיותר קשה להם לשכוח וככה את יכולה לשאול כל אחד באופן אישי מה הסיבה שהוא לא רוצה לצאת (כי אני טס עם אמא לחו"ל או לחילופין, כי אני מפחד לישון מחוץ לבית) ואז אפשר לשכנע מצד אחד ומצד שני להערך לבעיות אפשריות עם חניכים במחנה

ה טמבל

New member
דבר ראשון כמו ששי אמר

להגיע אליהם הביתה פועל מצויין, ולדבר עם ההורים שלהם, יכ הם משפיעים מאוד. אני יספר מה אצלנו אני עשיתי כהכנה לד-ו למחנה(עשיתי את זה ביום ראשון) כולם הגיעו לשטח ליד הישוב, בשדה, תחנות שהכנו מראש כבר היו מוכנות, הסברנו להם כמה פעמים שזאת הכנה למחנה(זה חשוב שיבינו את זה). הם התחילו בסבב של התחנות לפי הקבוצות שלהם. היו תחנות - רשת עכביש, מסלול צמיגים שצריך לעבור מצד לצד, מרוץ שקים, קליעת טבעת. זה נמשך איזה 40 דקות בערך ואז עברנו לטורניר משיכת חבל בתחרות בין הקבוצות, משום מה הקבוצה של ד' ניצחה את כולם, ואז עשינו כל החניכים מול כל המדריכים והם ניצחו אותנו(כי הם 60 קיבינימט!) סיימנו עם החבל בערך כשהתחיל להחשיך ועברנו לחלק האומנותי... בישולי שדה! כל קבוצה עשתה מדורה ובישלה מה שרצתה, ואחר כך לסיום עשינו מדורה ענקית וכולם עשו מורל מסביב למדורה. היה ממש מוצלח וזה נגמר בזה שבסוף הערב שמעתי את כל החניכים שואלים אחד את השני "את בא למחנה נכון?" ובאמת כולם כבר נרשמו. בהצלחה

למעלה