עזרונת קטנה בפריסה.

S a p i r 5

New member
עזרונת קטנה בפריסה.

שלום לכולם,אני דיי חדשה בתחום הטארוט אבל ממשיכה לנסות להבין ולא מתייאשת כ"כ מהר. עשיתי פריסה עליי ועל מישהו שאנחנו כרגע "ידידים" ושאלתי את הקלפים : "מהן כוונותיו האמיתיות של X לגביי ? " הוצאתי 4 קלפים - מהן כוונותיו האמיתיות - 10 חרבות של X - קלף השמש לגביי - 8 גביעים וקלף סיכום - המוות - אבל בהיפוכו. אני אומר את הפירוש שלי אבל אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן את שגיאותיי וייסיע לי בהבנת הפריסה כי אני לא לגמרי אובייקטיבית. אז ככה - אני חושבת שהוא עדיין לא גיבש החלטה לגביי אם הוא מעוניין לפתח את זה לתחום הרומנטי,גם קלף זה בדר"כ אינו מבשר טובות [מזל רע,כישלון וכו'] הוא מתואר בתור אשר מצליח ומשגשג בחייו אך זאת בזכות הגורמים מבחוץ ולאוו דווקא מיוזמות שלו,מתואר בתור אחד שרוצה לגדול אך אם זאת הוא עדיין דיי תלוי באחרים. אני מתוארת בתור אחת שמחה,עליזה,שרוצה כן לקחת את הקשר הזה צעד אחד קדימה. קלף סיכום - אולי כרגע הוא נמצא במין שלב שהוא מתגבר על מישהי קודמת מעברו כדי שיוכל לפנות מקום בשבילי בליבו,ורק אז לקחת את זה צעד קדימה. מה דעתכם? =\

נטישה רגשית...

עפ"י פריסת הקלפים לא נראה שיוצא מהקשר משהו... יש המון צער וכאב, הרגשה של פגיעות... חוסר בגרות, ושינוי חד ומשמעותי... שיהיה לך רק טוב, דפנה

לי זה נראה ../images/Emo4.gif

כאילו משום מה הוא מאוד פגוע ממך אבל הוא לא מראה את זה. הוא רוצה להפסיק את הקשר ולעבור הלאה, אבל הוא פוחד לסיים אותו. אני רואה את זה ככה: מהן כוונותיו האמיתיות - 10 חרבות קלף מאוד שלילי ושחור על פניו. אם יש פה כוונות, נראה שיהיו יותר שליליות. יש בקלף קטע של סיום בגלל שזה הקלף האחרון של סריית החרבות ההרסנית. של איקס - השמש אני רואה את השמש כקלף דו מימדי. יש את מה שמראים בפועל, חמימות, חברותיות וכו', אבל מאחורי החומה הזו יכולים להסתיר הרבה דברים (שאגב ישוחררו רק בקלף הבא, יום הדין). שמתי לב לקטע הכפול הזה של הקלף בכמה קריאות.... לגביי - 8 גביעים קלף שמצביע על רצון עז (האדם לבוש אדום) לעזוב את מה שיש בהווה בגלל חוסר סיפוק רגשי או רוחני, רצון ללכת לחפש תשובות במקום אחר. סיכום - מוות (הפוך) קלף המוות ישר מצביע על סיום בפועל ותחילתו של יום חדש. הפוך הוא יכול להראות שאנו מחזיקים בחוזקה מצב שאמור להסתיים, בגלל פחד, "פחד מוות". שיהיה לכם רק טוב

S a p i r 5

New member
קודם כל

תודה רבה לכן על הפתרונות. דבר שני קצת רקע שאולי יסייע - הוא ידע בעבר כי אני בעיניין שלו אבל הוא לא היה פנוי,לאחר זמן מה [קשר רציני שלו ] זה נגמר ביניהם. אנחנו מתראים משהו כמו אחת-שתיים פעמים לשבוע,לא יותר וגם זה בסביבת אנשים בפעילות חברתית. לאחרונה חלה התקרבות בנינו,ואני מאוד הייתי מעונינת לפתח את זה לאיזשהו כיוון של קרבה ואינטימיות. כרגע אנחנו לא במצב שעשיתי משהו שפגע בו חלילה... כי לא הגענו לרמה כזו של קשר ואני לא יודעת עד כמה הוא יודע שאני בעיניין,מצד שני הוא מראה כן עיניין,כן לאט לאט מתקרב וכו'. מה דעתכן עליי לעשות?.

עדיין נראה שלילי

אולי הוא פגוע מהבחורה השנייה? אולי הקשר לא ממש נגמר? (המוות הפוך) או שהוא לא רוצה "לשחרר". בכל מקרה, לא נראית כוונה רומנטית כלשהי ב-10 החרבות כרגע... עדיין, זה לא אומר שזה לא יוכל להשתנות בהמשך
בהצלחה

למעלה