עזרה..

• פותח הנושא pda1
  • פורסם בתאריך

pda1

New member
עזרה..

יש לי פוקט פיסי מסוג tyten של אורנג המריץ windows 05 רציתי לדעת האם המכשיר תומך בקבצי jar או sis ואם לא אייך ומאיפה אני יכול להוריד תוכנה שתוכל להריץ תסוג של קבצים האלו. ולמה:כי אני מעוניין להוריד תוכנות או משחקים לפוקט. ואגב האם הוא תומך בכלל ביישומי java ואם לא אייך ומאיפה אני יכול להוריד לפוקט תוכנה תומכת. ואם אפשר לינקים ישירים לעוזרים. בברכה ושבת שלום לכולם.

AYELET1

New member
SIS אלו קבצי סימביאן.. לא מתאימים למכשירך

נדמה לי שהוא תומך ג'אווה אך אינני בטוחה. בכל מקרה ישנם הרבה משחקים ותוכנות המיועדים למערכת ההפעלה שלך (והם לטא JAR ולא SYS. קרא קצת כאן

pda1

New member
היי איילת..

תודה קודם כל...קבצי jar הם לפוקט ממה שהבנתי.עכשיו אייך אני פותח תתוכנה ומתקין אותה במכשיר.שאני פותח אותה בחלון הכיווץ אז מופיעים מלא תיקיות אייך אני אדע מה להתקין .ואייך אני מתקין אותן.על מנת להשתמש בתוכנה.אולי אני צריך תוכנה לקריאת קבצי jar יש לך המלצה.ואגב הלינק ששלחת אליי לא נתן כלום אני מכיר את האתר.מה הייתה כוונתך. תודה יקירתי בכל זאת. מחכה.

pda1

New member
איילת שאלה קטנטנה

הורדתי תוכנה rss לפוקט ועכשיו הכנסתי את הלינק rss של הפורום.אז כשאני עושה refresh אז אני רואה את ההודעות שלי אבל לא את התשובות לשאלות.מעניין אותי אם את יורדת לסוף דעתי.כלומר את התשובות אם אני מעוניין לראות אני צריך לגלוש לאתר. מה אומרת.

AYELET1

New member
נכון. RSS נותן לך לינק ראשוני של השרשור

לא את כל השרשור. כל הרעיון של RSS זה להביא כותרות של ידיעות (או במקרה שלנו - של שרשורים) ואז כל אחד מחליט אם הוא מעוניין לקרא את כל המאמר (או השרשור). לפפעמים צריך לחכות בסבלנות לתשובה. לא תמיד יש זמן, ידע בנושא ספציפי וכד' או שבכלל מצויים ליד המחשב.

למעלה