עזרה.....

עזרה.....

יש לי כלב בן 10 חודשים. הבאנו אותו מצער בעלי חיים אומנם גור אבל הוא הפך ל"ענק" כלב מעורב - לדעתי חצי לברדור חצי רועה גרמני. בכל מקרה שאני מטיילת איתו בגינה הוא לא מפסיק למשוך את החגורה, מסרב בכל תוקף לחזור הביתה. זה הופך להיות בלתי נסבל. עד אתמול הבן שלי בן 8.5 היה גם מטייל איתו אבל ראיתי מהחלון איך הבן שלי נאבק ונופל והחלטתי שרק אני אוריד אותו לטיולים. בכל מקרה עזרו לי בבקשה. כל המאה כלבים בחצר של השכונה שלנו מטיילים בשקט ורק הכלב שלי משתולל ולא מפסיק למשוך. תודה

שלום../images/Emo20.gif

סתם מסקרנות, האם הוא מסורס? אני ממליצה לך להשתמש ב"הלטי", רצועה ששמים על האף והפה של הכלב, מאד עוזר כנגד משיכות שכאלה. רצוי לקחת שיעור עם מאלף, כדי שיראה איך משתמשים בזה. בלי קשר, רצוי קצת לאלף אותו, אם יש לך אפשרות כזו זה נהדר.

עדיין לא מסורס

בגיל שנה אמור לעבור סירוס. "הלטי" לא כואב לו? זאת לא הרצועת חנק נכון? כשאת אומרת אילוף את מתכוונת לאילוף מקצועי? זה לא יקר?

אפשר כבר עכשיו לסרס

הלטי זה לא רצועת חנק, וזה לא כואב. אילוף - אפשר להפגש עם מאלף אפילו 2-3 שיעורים, אפשר להצטרף לקבוצה, אפשר אילוף בפנסיון. יש המון אפשרויות לפי הצרכים של הכסף. כמו כל דבר זה עולה כסף, אני חושבת שהתמורה מאד גדולה. במקרה שלכם אם הבעיה היחידה זה ההליכה איתו והמשיכות, אני מאמינה שסירוס והלטי יפתרו את הבעיה. אבל אני לא מאלפת, ואני נותנת לך כמה עיצות על גבי הפורום, אז עדיף עכשיו שהכלב צעיר ועוד לא בן שנה, לקחת כמה שיעורים עם מאלף, ולהבין איך פותרים את הבעיה. כי זה משהו מאד שכיח ואין בעיה לפתור אותו.
מקווה שעזרתי

למעלה