עזרה

שיראלי

New member
עזרה

אני סטרייטית, יש לי חבר שאליו אני נמשכת, לפני חודש התנשקתי עם בחורה ואהבתי את זה מאד, אני לא מפסיקה לחשוב על זה ובכלל על להכיר מישהי. מה קורה איתי? ולאן זה מוביל אותי ?

valerianka

New member
נגיד ככה...

עם אהבת את זה מאוד ובעיקר עם את לא מפסיקה לחשוב על להכיר מישהי אז כנראה שאת לא לגמרי סטרייטית
אני לא יכולה ליעץ לך מעבר לזה, אבל שתדעי - כל הדרכים פתוחות לפניך אולי תפגשי את נסיך החלומות שלך בשבוע הבא ותשכחי מבנות, ואולי ... אולי יום יבוא ותפגשי את האחת... רק תשתדלי לא לפספס אותה לטובת נורמות חברתיות - הן לא שוות את זה. בהצלחה ואלרי

תני לזה זמן

יכול להיות שפשוט נהנית מהחידוש שבהתנשקות עם בחורה ומהרעיון עצמו, אולי זה סתם קטע חולף (אני לא יודעת בת כמה את, אבל אם את בגיל ההתבגרות אז דברים כאלה קורים הרבה), ואולי באמת תגלי בסוף שלהיות עם בחורה זה משהו שאת ממש ממש רוצה. הרבה סטרייטים מפנטזים לפעמים או מתנסים עם בני אותו המין ואפילו נהנים מזה, זה תלוי עד כמה זה ישפיע עלייך ועד כמה תרצי להיות עם בחורה בהמשך, יכול להיות שזה יעבור לך כשההתרגשות תדעך ותחזרי לרצות להיות רק עם בנים. ואולי לא. ובינתיים, אולי כדאי לעבוד על הקשר עם החבר, כי אם התנשקת עם מישהי בזמן שאת איתו וחושבת על להכיר אנשים אחרים, לא משנה אם בנים או בנות, כנראה שמשהו מקרטע קצת שם.

למעלה