עזרה :)

ב י ב ס1

New member
עזרה :)

שלום, אני בת 18 ואני מחפשת עבודה. אני לא בצבא מסיבות אישיות ויש לי המון זמן פנוי לעבודה. בעתיד אני רוצה ללמוד שיווק ופרסום. חשבתי לעבוד במשהו שקשור לזה לדוגמה מזכירה/פקידה במשרד פרסום כדי לראות איך הדברים מתנהלים שם מקרוב. מישהו כאן מכיר איך אני יכולה להשתלב בעולם הזה של שיווק ופרסום בתפקיד קטן(הכוונה לא למדתי משהו או מנוסה במשהו) אני לא מתכוונת לדיילות או מכירת עיתונים ודברים כאלה אלא דווקא איזה תפקיד לא חשוב כביכול במקום גדול. תודה (ואת מודעות הדרושים כבר ניסיתי)

ב י ב ס1

New member
מה נראה לך?.......................

לא שאלתי מה נראה לך שאני צריכה לעשות בחיים שלי..... אם אין לך תשובה רלוונטית, אל תענה! אתה לא מכיר אותי ולא יודע מה הסיפור שלי עם הצבא ושירות לאומי אז אל תטיף מוסר!

אני מציעה לך לחפש במודעות דרושים

בעיקרון אם את הולכת על מזכירות את צריכה לדעת הדפסה עיוורת, ולהכיר תוכנות פשוטות כמו וורד ואקסל, בקיצור לא מסובך מידי. אם את לא מצליחה למצוא עבודה אני מציעה לך לשקול את הרעיון של להתנדב לשירות לאומי (לא לכל עבודה אפשרית) לעבודת מזכירות בלבד. זה בהחלט יכול לעזור לך בהמשך. והכי חשוב תשארי חיובית ואל תתני לאף אחד להוריד לך את הביטחון עצמי.

ad h o c

New member
אני לא הטפתי מוסר

אבל מעניין שאת עשית את זה לעצמך. נדירים המקומות הרציניים שיקחו אותך לעבודה, או לשטויות או ללשבת סתם בצד. לעבוד בתוך ארגון גדול ולהיות חלק ממנו, יכול רק לעזור לך וזה בין אם תקלידי מסמכים או תעזרי ביחסי הציבור, שיווק ופרסום של הארגון החברתי. גיל משחק כאן, אבל בעיקר ניסיון. ואם את רוצה ללמוד שיווק ופרסום במקום להתעסק בשטויות אחרות, אז תלכי ללמוד את זה.

תתפלא לאן אפשר להגיע

עם מוטיבציה, שנראה שיש לה, וכשרון. אני עובדת מגיל 15, לא עשיתי צבא, גם מסיבותיי האישיות, והמשכתי לעבוד, ואני במקום נפלא היום! כמעט מעולם לא דחו אותי בראיונות עבודה, על אף הגיל, ועל אף החוסר בשירות הצבאי.. חבל לשפוט מראש, זה מאוד מרובע. ולך ילדה, הרבה בהצלחה... כתבי לי מסר, אולי אוכל לעזור לך

ad h o c

New member
עירבבת דברים

יש הרבה אנשים שעובדים מגיל 15, אבל יש הבדל בסוג העבודה. למרות שזה נחשב שיווק ופרסום, יש הבדל בין לעבוד במשרד פרסום ולעשות שיווק ומכירות שטח עבור מישהו. על חוסר שירות צבאי אסור לדחות בקבלה לעבודה, אסור גם לשאול על זה. עם כישרון אפשר להגיע להמון מקומות. אני צופה שאם היא תיסגר על תפקיד צבאי, היא תבין שזה לא נורא כל כך וכן תתגייס בסוף (ואז תבין כמה זה נורא).

ב י ב ס1 אם את יכולה להרשות

לעצמך מבחינה כלכלית לא לעבוד חצי שנה, הייתי ממליצה לך לחפש מקום לעשות בו סטז'.

למעלה