עזרה

עזרה

טוב אז אני לא מצליחה להתקין את סימס2 אז אמרו לי תתקני בספרדית תמחקי ואז תתקני באנגלית.. עכשיו אני מנסה להחליף לספרדית וזה אומר לי שאני צריכה להכניס איזה שהוא דיסק אין לי מושג.. ואז שאני מנסה להתקין אני מגלה שזה כן בספרדית אבל שהגעתי עוד פעם ל22% זה נתקע.. אזה מה לעשות ואיך להתקין??? תגיבו מהר כי אני עוד שעה ילך לקנות סימס 2 חדש.. אז תגידו לי אם לקנות או לא כדאי וגם תעזרו לי לפתור את הבעיה.. תודה:)

Red Ninja

New member
לקנות חדש לא יעזור לך.

אם הוא מבקש דיסק כשאת משנה את השפה בווינדווס רוב הסיכויים שזה דיסק של XP מה שהוא מבקש (או של גירסת החלונות שלך).

Sagiv 29

New member
כמה פעמים צריך להגיד לך..כנס\י../images/Emo222.gif

לא להתקין בספרדית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לשנות את ההגדרות של המחשב לספרדית!!!!!!!!!!! כלומר- להכנס לאפשרויות אזור ושפה ולשנות שם הכל לספרדית אחר כך להתקין את הסימס בשפה שאת\ה רוצה אחרי שמתקינים מחזירים את ההגדרות במחשב של אפשרויות אזור ושפה למה שהיו קודם!!!!!

noale301

New member
כנסי

נתקעתי בדיוק באותו מצב. ודוד שלי. שהוא תכנאי מחשבים צרב לי מלפני מלא זמן ושכחתי שיש לו אז קניתי ובסוף? הוא התקין לי עם שלו- צרוב חח הייתם מאמינים שצרוב קל יותר להתקנה ממקורי?!?!

Lord VoIdemort

New member
אין שום קשר.

זה תלוי אם זה הגיע עד כ2 חודשים לאחר שהסימס עצמו יצא, הייתה להם תקלה בדיסקים. גם אצלי הכל בסדר, אבל אצל הרוב זה נתקע.

Lord VoIdemort

New member
oh my god

תשני את הגדרות המחשב לספרדית! לא את ההתקנה עצמה :\. ענשים, באמת לא יזיק לכם ללכת 3 עמודים אחורה וללמוד הבנת הנקרא.

shirarditi

New member
היא לא שינתה את ההתקנה לספרדית><

היא שינתה את ההגדרות במחשב, ובמתקדם כשהיא רצתה לשנות הוא כתב לה להכניס איזהשהוא דיסק, ולא היה לה אותו. ואני יודעת את זה כי אני אמרתי לה לעשות את זה, היא פשוט לא ניסחה את זה טוב בשאלה XD

למעלה