עזרה|

yoni nisimi

New member
עזרה|

כמה עולה טיסן בננה סטנדרטי קומפלט (עם מנוע שלט והכל) והאם זה שווה תודה מראש לעוזרים

m rochlitz

New member
בננה......./images/Emo94.gif

בסביבות ה- 1200 ש"ח (ברר בטיסן חיפה). "שווה?" ....תלוי למי אתה מתכוון. לי אישית לא, אולי לך כן. מ

aniki man

New member
אל תיגע בחרא הזה לי היו שלוש

אני אומר לך עדיף תיסן חשמלי הוא טרינר

umbo

New member
אם זה כל כך חרא .....

למה היו לך שלוש ? זה אומר גם משהו עליך ?

avistar6

New member
אחלה טיסן

תלוי איזה מנוע אתה שם עליו אתה יכול להשיג אחת משומשת ב 300-400 ועם מערכת עוד 300

עמוס201

New member
במחיר של 1200 + -

אתה יכול למצוא טריינר למנוע 46 כולל שלט ,מנוע ,וטיסן מעולה יד שניה ולא חסר למצוא מציאות במיוחד שאתה מתחיל ושווה ללמוד על טיסן שלא חדש כי יש פשלות בהתחלה ועדיף לבצע אותם על המשומש עמוס

mol3

New member
בננה, חסרונות ויתרונות

חסרונות: אין שליטה על מצערת - מנוע ב- 100% כל הזמן, עד שנגמר הדלק. אין שליטה על מאזנות כנף, סיבוב באמצעות הגה כיוון בלבד. אי אפשר להמריא מהקרקע, שיגור מהיד. אין סטרטר, יש איזה קפיץ שמתפרק כל הזמן. מגיע כקיט, הווה אומר שבטיסן הראשון צריך להתמודד עם בנייה ממש, כולל ציפוי. השלט או המנוע או סרוואים וכד', לא יתאימו לשום טיסן בעתיד. כל ההשקעה תלך לפח בטיסן הבא. יתרונות: מאד פשוט להטיס, יותר קשה לרסק אותו מאשר להטיס אותו. מתאים לילדים קטנים. סיכום: אם זה עבור ילד (גילאים 7,8 וכד') יש לשקול בננה. אם זה לילד גדול יותר, או מבוגר, להשקיע עוד 600 ש"ח, לקנות טיסן טריינר עם מנוע 46 סביר וזהו. השלט + סרוואים + סוללה + ציוד קרקע + מנוע, ישמשו גם לטיסנים הבאים (וזה רוב הכסף בטיסן, גוף עולה 600 ש"ח).

bazmaster

New member
למה שלא כל הציוד יילך איתך?

שלט למשל, אתה יכול לקנות ישר שלט 4 ערוצים וסרוואים..מה ההבדל? כל השאר נכון , לא ימשיכו איתך אבל אלה , הדברים היותר יקרים, כן ימשיכו לטיסנים הבאים..

avistar6

New member
ממש לא נכון

החסרונות שדיברת עליהם 1 אתה יכול לשים מנוע 10 או אחר עם שליטה על המצערת לי אישית היה אחד כזה אבל רוב אם לא כל הטיסה המנוע היה על 100% 2 ישנם שני קיטים לבננה ההבדל בניהם הוא השליטה במאזנות 3 בקשר להמראה מהמסלול זה אפשרי אבל מסוכן עם מנוע מספיק חזק זה אפשרי 4 כמו שמניעים מנוע רגיל אתה יכול להניע את מנועי ה"קוקס" עם הסטרטר רק צריך זה להפוך את הגומייה של הסטרטר 5 הקיט של הבננה מגיע עם חוברת הוראות מאוד ברורה ומופרטת ממש כמו להרכיב לגו התאמה של 100% בין החלקים 6 כמו שכבר אמר BAZMASTER ניתן לקנות מההתחלה שלט 4 ערוצים שישמש לטיסנים הבאים ולהטסה בסימולטור בקשר ליתרונות- בדר"כ שילוב של הבננה עם מנוע הקוקס ורוחות לא יתנו לך הטסה רגועה ויציה כמו עם טריינר למנוע 46.. זה דווקא אחד החסרונות שלה

ekau20

New member
חשמל - הפתרון האידיאלי

בתור טיסן חשמלי הבננה עדיפה בהרבה על גרסת מנוע ה COX

glider50

New member
אפשר לקבל דוגמא

לנתונים של מערכת חשמלית לבננה? ורצוי עם אפשרות לסוללות ליפו וגם עם סוללות ניקד או מטאל.

מי אמר שבננה לא יכולה להמריא מהמסלול??

אני ראיתי בננה ממריאה מהמסלול ועוד איזה מסלול.....כפר חסידים !!! מסלול ביכלל לא חלק !!! והבננה סחבה כמו גדולה ולבסוף ניתקה מהמסלול !!!! ונחש מה.....ראיתי בננה נוחתת על המסלול !!!.....

ShweeShoo

New member
כנראה

מקור השמועה הוא בכך שהבננה היא טיסן למתחילים שבמתחילים, והצורה שלה היא של טיסן עם גלגל זנב, ולמתחילים קשה להמריא עם גלגל זנב ועוד בטיסן כזה קטן ורגיש אז כמעט אף אחד לא ממריא עם בננה ממסלול.

BlackBoy2

New member
אני מציעה לך טריינר

כי בננה זה טיסן הכי דפוק בעולם !!!!!!! אני ראתי איך הוא טס עם מנוע COX והוא בקושי טס הוא רק דואה אתה לא יכול לעשות אתו כלום אתה לא יכל לקבל ממנו אדרנלין ולא הנאה ואתה לא יכול לעשות תרגילים בסיסיים אני מציעה לך טריינר לפחות עם מנוע 15

guys234

New member
טריינר רגיל 46!!!!

אני מציע בכלל לרכוש טריינר ומנוע 46 ושלט 6 ערוצים דיגיטלי, אמנם זו השקעה ראשונית יותר יקרה אבל היא פשוט מחזיקה המון זמן, עם המנוע והשלט אפשר לשים כמעט על כל סוג של טיסן שרוצים, מהירים, 3D, F3A וכו... בונים כמעט כל סוג של טיסנים היום למנועי 46 ואז אחרי שקונים את המנוע והשלט כל מה שצריך זה רק להחליף את הגוף שמחירו לא יקר במיוחד אם קונים יד שניה... ואילו אם רוצים להתקדם מהבננה צריך לרכוש את הכל שוב, ולסיום בננה זה טיסן ממש פשוט ולא מעניין, הוא לא עושה כלום ולא דומה אפילו בצורת הטיסה למטוס רגיל.... סתם דואה באויר עם מנוע שמזיז אותו...

frodo

New member
"סתם דואה באויר עם מנוע שמזיז אותו..."

בשונה משאר המטוסים שטסים בזכות כח הרצון, תפילה לאלים, כנפיים מנפנפות, או אולי טלקינזיס??? הקטן

guys234

New member
בדיוק זה מה שהוא עושה....

ראית פעם את הטיסן הזה טס? הוא בקושי מתקדם וכל רוח קטנה שעוברת מנערת אותו... טכנית ברור שהוא טס אבל אפילו מטוס מנייר שזורקים באויר "דואה" (או טס , תקרא לזה איך שאתה רוצה) יותר מדויק ממנו....

למעלה