עזרה

soad26

New member
עזרה

שמישהו יעזור לי כי אני מרגיש שעוד מעט כבר יתחיל להמאס לי מתופים. בזמן האחרון אני פשוט לא מרגיש את זה. אני מבערך שבוע לפני פסח לא עשיתי שיעור עם המורה שלי, או בגלל שלא הייתי בבית או בגלל שאין לי זמן. יש לי איזה 3 מתכונות בשבוע, וכשיש לי זמן להתאמן אני לא מרגיש שום שיפור, אני מרגיש שאני לא מתקדם.. גם כן התופסן של ההיי-הט שלי מלמעלה נדפק לי אז כל הפדל של ההייהט כבר לא עובד ואני לא יכול להשתמש בו ואין לי זמן ליסוע לבוזין להחליף. אני פשוט לא יודע מה לעשות, אני מתופף איזה שנה ואני חשבתי שאני יהיה ברמה הרבה יותר גבוהה עד עכשיו.. קרה לכם גם? יש למשהו עצה איך להחזיר את האהבה לתופים?

Drummer11

New member
זה קורה גם לי לפעמים אבל...

האהבה לתופים לעולם לא דעכה לי אפילו כשהייתי בהפסקה של כמה שנים מהתופים. העצה שלי היא , קח איזשהו שיר שיש בו אתגר ותוציא אותו מהתחלה עד הסוף ,זה יתן לך אתגר שיגרום לך לשבת שעות על התופים וגם כשתסיים תרגיש שהתקדמת קצת. לדוגמא אם אתה רגיל לנגן 4/4 כל הזמן קח שיר של 6/8 וזה כבר יפתח לך כוון חדש.

zilman

New member
תנסה לנגן עם להקה או נגנים נוספים

זה ייתן לך הרבה דרייב הרבה מעבר לנגינה עצמה.

avidiamond

New member
תראה

החיים לא קלים ואם אתה עוסק במקצוע רוחני כמו מוזיקה אז בכלל יהיו עליות וירידות. מה שאתה צריך לזכור זה שאם תשאר נאמן לעצמך ותהיה כנה אם האומנות שלך דברים יסתדרו מעצמם. ברגע שאתה מתמודד עם בעיה אתה מתחזק ונבנה ממנה ואם תחזיק מעמד תגלה שבכל צרה טמון אוצר לא רוצה לחשוב איפה הייתי היום אם הייתי נכנע לעצמי ולך לבוזין סדר את ההי האט תמצא זמן דברים לא יזוזו מעצמם

M O N K

New member
תקשיב...

בן כמה אתה??אולי נפתח להקה זה יהיה סבבה... אני גיטריסט שמנגן 2שנים בן 13....כמה זמן אתה מנגן?תחזור עלי... icq:385159823

למעלה