עזרה

liziz

New member
עזרה

אני כותבת את ההודעה בדמעות, אין לי מושג לאן הולכים מכאן... אני רק יודעת שהנישואים שלי מתפרקים, שאין לנו שום מכנה משותף ואין לי מושג מה לעשות

touti

New member
קודם תסיימי לבכות../images/Emo24.gif

ותבכי הרבה על כל השנים האבודות, תוציאי את כל הרחמים העצמיים שלך בדמעות, תבכי על העבר, על הווה ועל העתיד הלא ידוע. תבכי על מה שהיה יכול להיות, על החלומות שלא הושגו ועל התנפצות האידיליה. תבכי על כל מה שרצית לבנות ולא הצליח, תבכי על הילדים, ועל ההורים ועל השכינה שמצטרפת לדמעות. תבכי ותרוקני את שק הדמעות. כשסיימת ותרגישי הקלה נשוב לשוחח על החלון שנפתח כשהדלת נסגרת. על סייעתא דשמיא. על אמונה. על חצי הכוס המלאה. ועל החסד של הקב"ה בכך שאפשר לנו להתגרש. ואח"כ נצעד לאט לאט וביחד, כי כאן כולם באותה סירה למקום חדש וטוב יותר. בהצלחה קרן:)

רחל73

New member
שלא תבכי

דמאות לא מובילות לשום מקום

touti

New member
דמעות הן מצרך חיוני

להקל על החרדה, הגודש שבלב, להוריד את המשא על ידי דמעה ולהרגיש הקלה . לפעמים טוב לבכות ואחר כך רואים את העולם בעיניים בהירות וברורות יותר:)

noci1

New member
קחי אויר

שתפי את אחת מחברותייך האמיתיות שעברה תהליך דומה ומצליחה להמשיך הלאה. מתוך נסיוני, אין תחליף מאשר למצוא בעל מקצוע או מאמן/ת אישי, להגיע לתוצאות נכונות ויעילות את בתחילתו של תהליך אולי החשוב בחייך, האין את חושבת שניתן להציל את הנישואין? למצוא בהם איזה נקודת אור?

למעלה