עזרה

קיפי83

New member
עזרה

אני בת 24 וחברי בן 25 גיליתי שחבר שלי מזה 8 חודשים גולש למלא אתרי סקס וגם מוריד כל מיני קטעים עם אקטים מיניים. האם זה אמור להיות בסדר? או צריך להתחיל לדאוג?

elena20

New member
ברור שזה בסדר, מה רע בזה?

כל עוד הוא לא אובססיבי לגבי זה ולא מבלה 4,5 שעות כל יום מחשב זה בסדר גמור, מה רע בלראות קצת סרטים כחולים מדי פעם, תצטרפי אליו

קיפי83

New member
אבל...

אותי זה לא מושך לראות דברים כאלה, הוא לא כל היום יושב עם המחשב ורואה אבל עדיין, למה הוא צריך את זה אם יש לו אותי?? מה זה נותן לו? מוזר לי כל העיניין הזה אשמח לעוד תגובות

elena20

New member
אתם גרים ביחד? אם כן, יכולה להבין

אותך, אבל אם לא, למה שלא יראה סירטונים בזמן שאת לא לידו? למה הוא צריך את זה? ככה, כי הוא גבר,בא לו לפנטז בא לו לראות, שיראה, כל עוד זה לא צפריע לכם בחיי המין שלכם, לדעתי לא צריכה להיות בעיה.

elena20

New member
כי אם הם גרים ביחד, ובמקום להיות

איתה או לבלות איתה, או לעשות סקס, הוא רואה פורנו,אז בעיניי זה לא בסדר. אבל זה לא המקרה, היא כתבה שהם נפגשים רק פעם בשבועיים, לכן לדעתי זה בסדר גמור שהוא צופה.

נ ט ע 9 1

New member
מבינה אותך לגמרי...

היה לי חבר שהסתכל בתמונות כאלה.. (שלח לי כמה פעמים מייל עם 'הצצה לשכנה') אמרתי לו שלא מתאים לי דברים כאלה.. וחשבתי לעצמי.. דאמט..!!! מגעיל.. אבל.. מצד שני, יש הרבה כאלה שעושים זאת ולא מספרים לחברה, אני חושבת שאם את יודעת מזה, זה כבר אמור להראות לך שזה יפה מצידו שהוא משתף אותך, נכון, זה קצת מוריד מהבנאדם, אבל אם הוא לא עושה את זה באובססיביות, ולא מכור לזה, אז תנסי להבין אותו, או שתיראו יחד, כמו שכבר הציעו פה, או שתגידי לו בדיוק מה שאת אומרת לנו שאת מרגישה שאת כאילו לא מספיק טובה, ולכן הוא הולך לחפש דברים מעניינים במקומות אחרים, אני מבינה אותך לגמרי, את רואה בזה(ואני ממש לא מגזימה, כי הרגשתי את זה בעבר) כמו בגידה קטנה כאילו הוא הולך 'להציץ לאחרות' בעוד יש לו אותך... קצת פוגע..(ועם כל ההבנה כלפיו, אני מכירה ת'הרגשה שלך) אז אולי פשוט תגידי לו ותראי איך הוא מגיב(אגב, גילית זאת רק עכשיו?)

נ ט ע 9 1

New member
עוד משהו מאוד חשוב..

יש כמה סוגים של גברים.. יש את אלה שיסתפקו בתמונות/סירטונים כדי לממש פנטזיות, ויש את אלה שיעדיפו את זה בלייב(אם את לא לידם בשביל זה) אז אני הייתי מנסה(אוו כמה זה קשה) לנסות להסתכל על חצי הכוס המלאה שהוא הולך על סירטונים ולא על לייב(בהנחה שיש לכם תיקשורת ואת מרגישה/יודעת שהוא לא בוגד)

חמווד11

New member
ויש כאלו..

שיקבלו בחילות מכל אתרי הפורנו הגועליים.. בחיאת..נדמה לך שאין עוד גברים אינטלגנטים בעולם? כולם כ"כ רדודים ו"חזירים?!(או בלשון יפה: "חרמנים"..) לאאאאא...!!!

dudusch

New member
אין לך מה להיכנס לסרטים

לכל אחד יש את הצורך שלו ליחסים / גירויים, ולעיתים הרצון של שני הצדדים אינו תואם לחלוטין. אין שום רע שאת הפער ישלים צד זה או אחר בפנטזיות וב"משחק עצמי". בשורה התחתונה ההתעסקות שלו בסרטים ובאתרים מורידה מהחשק שלו ומהרצון שלו להיות איתך? אם כן, את יכולה לנסות ליזום דברים ולהיות אקטיבית יותר. אם לא, מה בדיוק הבעיה?

תגובה

זה בסדר מבחינת זה שהוא לא בוגד, אבל זה לא בסדר מבחינת זה שהוא ודאי בעל אופי מגעיל. מה יש לך לעשות עם גס רוח, שמתענין בפורנוגרפיה מכוערת ודוחה? מצאי לך מישהו עדין ונחמד יותר. אמנם היה לי שותף נחמד שמוריד תמונות כאלה. לדעתי זה מעיד על בעיה באישיות. לא הייתי יוצר חברות זוגית עם אחת כזאת.

dudusch

New member
זה לא מעיד על בעייה באישיות

אלא אם הדבר בא לידי ביטוי בשינוי מהותי ביחס, ריחוק, דחייה וכו'. זה טבעי ואפילו מומלץ שלבני הזוג יהיו פנטזיות, גם אם הצד השני אינו המושא הבלעדי בהן. כל עוד אין ניסיון לממש את הפוטנציאל מחוץ למסגרת הזוגית גם לא אמורה להיות בעיה בין בני הזוג.

תגובה

פנטזיות דבר בסדר גמור, אבל השאלה איך מממשים אותן. אין רע בהתעסקות בארוטיקה יפה, אבל עסוק בפורנוגרפיה מעוותת, גסה ומכוערת מעיד משהו על אופי האדם, לדעתי.

אם כך שפטת אחוזים ניכרים

בקרב הגברים ואחוזים פחותים (אך גם לא קטנים) בקרב הנשים. חשוב לי להדגיש את זה כדי שדעתך תהיה מאוזנת ע"י המציאות.

מולימול

New member
שפוט לא מבין בחורים כאלה

למה לקנות חלב כשיש פרה בבית ? ? ? לדעתי זה אדיוטי ...

dudusch

New member
כי לפעמים רוצים להריח פריחה שונה?

במה כבר מדובר? זה לא שהוא הלך לנערת ליווי, בגד בה, אנס את הכלבה וכיוצא בזה. הוא בסה"כ רצה לראות, אולי להשתעשע קצת. מה כ"כ מזעזע??? אתה יכול לא להבין, לא לקבל דיעה שונה, לשפוט ולקבוע שזה "אידיוטי"....

מולימול

New member
אני לא מבין שפשפנים כאלה ...

לא אמרתי שאני מזועזע ! ! ! לא אמרתי שהוא הלך או רוצה ללכת למכון ליווי וכיוב' ... פשוט קשה לי להבין ... לצפות בסרטים כחולים ביחד זה סבבה ויכול לשפר את חיי המין אבל סתם ככה לבד ? ? ? סוררי ידידי היקר זה באמת נראה לי אדיוטי

elena20

New member
אולי הם לא נפגשים כל יום, ובא לו

סקס כשהיא לא לידו, אז למה שלא ייראה קצת סירטונים כשהוא לבד? מה כל כך אידיוטי בזה?

למעלה